Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

ir aš mezgiau liną su mohera. ar moherą su linu :D

tai linas vienas pats toks pliurza pasidaro panešiojus, moheros pūkas sakyčiau paslepia tą pliurizmą. o mohera pati savaime biškį persisšviečia, tai linas kaip ir biškelį paslepia, tuo pačiu ypatingai nepastorindamas daikto.

Atsakyti

Nu bet čia priklauso kokio rūbo tu nori, nes linas ir mochera tai  kaip diena ir naktis :D Jei nori lengvo vasarinio rūbo, tai mochera netinka vasarai gi, o jeigu nori žieminio, tai jo, linas žiemai nelabai.... Tai va priklauso kokio nori :D Nors prie merino tai nieko nereik, mano nuomone, kam gadint gerą daiktą, nu nebent ant sviesto ir dešros dar sūrio uždėt, tai pvz mocheros dėl pūko :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 23 sausio 2018 - 09:51

o man žiemą ofise tai labia pasiteisina linas su mohera. nes gana lengvas toks rūbas, ne kailinys, bet pakankamai šiltas, bet ne per šiltas. žodžiu, vieni pliusai :D

vat vasarą gal jau nelabia būt patogu :hmm:  nors kaip praėjusi vasara tokai buvo, tai nieko ir mohera :D

Atsakyti

2kg. siūlų :D :karsta:

Priedas  001.JPG   201,98KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  004.JPG   200,64KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  003.JPG   171,05KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ristina :bigsmile:  o kokių siūlų? patys savaime tokio storio, ar teko padirbėt tuo klausimu? :D

Atsakyti

4 siūlai kartu sudėti, Anykščiai tiekėjai :) Virbalai 8nr.
Megzt smagu, bet apie praktiškumą - neturiu ką pasakyt :D

Atsakyti

šluotkočiai :D įsivaizduoju storumą. įtariu, kad aš iš tokių dukrai mezgiau nerodytą megztinį. aš dėjau du siūlus

Atsakyti

Manyčiau tas pats. Kažkoks su alpaka siūlas :)

Rudenį pirkau siūlą. Reikėjo būūtent tam tikro ir tik tokio atspalvio. Tai pirkau Mados Garaže 55€/kg. Vėliau visi taškai užsivertė tokio tipo siūlais po 14-16€/kg. :rolleyes:

Atsakyti

Paskutiniu metu man laabai gražus siūlas. Su vos vos "pakrapinimais".
Priedas  _00.jpg   223,73KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 23 sausio 2018 - 10:32

Ristinos Užgavėnių toks lašininis.Kas mocherinį kūdą kanapinį megs? :)

parodau,kaip namuose vyksta darbas :D sugalvojau razinkas - nertas kišenes.jei galutinis vaizdelis nepatiks,jas nuimti visada spėsiu :) mano pagalbininkai: vienas rimtu snukiu saugoja,kita dar rimtesniu bando pavogt

DSC_2874_medium2.JPG

DSC_2862_medium2.JPG

DSC_2864_medium2.JPG

DSC_2853_medium2.JPG

DSC_2866_medium2.JPG

DSC_2881_medium2.JPG

Atsakyti

2kg po 55 joooo............... man jis tampa nebe toks gražus.........  :D  :D  Kaip bicepsiukai, Ristina?  :showoff:

Olaiva, tavo ferma nemirtinga.... o šiaip gražius spalvotus bobutiškus kampukus matau  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 23 sausio 2018 - 10:35

OMG 2 kg :blink:​ Kaip ir virbalai atlaikė tokį svorį...

Atsakyti