Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ikea patalynė man išsigelbėjimas buvo, nes US kaldros nevelka  :oh: O aš su jautria oda be užvalkalo užsikasyčiau. Pilnam patalynės komplekte būna įdėti pagalvių užvalkalai, paklodė su guma ir šiaip paklodė. Tai kaip suprantu jie ta paklode užsikloja ir kaldrą ant viršaus deda nevilktą. Bent viešbuty taip buvo. Nė vieno amerikiečio tiek artimai nepažinojau, kad nakvočiau, bet tikrai norėčiau pamatyt, kaip jie į mumiją nesusisuka su ta paklode per naktį  :hmm: 

Abelo, lauksim itališkų įspūdžių  :wink: 

Kas ten leliuko smailiką pametęs buvo, radau  :soske: 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Lietutis pagal laiką kaip iš amerikės rašytų, nesimiega dar. Bet smagu skaityti, kad atsipalaiduoji, pripranti ir galvelėje šviesiau, tai taip ir toliau :4u:

Karūnos neimsiu, nereikia :B 

Kosulys mažiau kankina, vaistinėje Flavamed rekomendavo, tai kol kas lyg padeda.

Reikės pasiknisti naujo modelio mezgimui, kablys :rolleyes:

Atsakyti

Labas rytas,

Vakar nieko nepamezgiau doro, tiksliau nubružinau šaliką juodą su liureksu t,y. blizgučiu, nors pati esu alergiška blizgesiui, bet visai fainiai gavosi, bet jau siūlas koks britkus, gerai eina, kol nesustoji, jei tik gija nusileidžia, palenda po babina iš fsio  :oh:  Slidumas siūlo....

Išdžiuvo mano žilaplaukis, jau kokio fainumo....  :rolleyes:

Nuoširdi, megzk megzk, kol neatvėso ūpas, bet tik tavo išsirinkimas..... :D

Lietuti, o kai ateis pavasaris - vasara, kokia ji bebūtų tai išvis bus rojus :D

Pakalbėjot apie Ikea, tai noriu nuvaryt, nieko konkretaus nereik, bet pamenu, kaip pernai nuvažiavau šiaip, tai šudukų už 100eur prisipirkau :D Pavojinga.

LT viskas LT kainom, ko jūs stebitės, ar gi verslininkai kvaili :D Tas pats Lidlas, tas pats H&M, kainos skiriasi negu kitose šalyse, pamenu, kai Kukuli auginau, mamkos masiškai HM apsipirkinėdavo užusieniuos ir kaip tik LT atsidarė, visos šokinėjo iš laimės, o aš nesupratau, dabar irgi nesuprantu, nei ten kokybė labai gera, nei ten kainos labai geros, pardė, kaip visos, taip, yra vaikams neblogų rūbelių, bet stebuklo jokio nematau... 

JurgitaK, oj sorry, metrais nematavau....:D  bet sumezgiau berods 660g 4gijų merino, tiksliai nežinau metražo, gal koks 1500m/100g?  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 23 sausio 2018 - 08:58

IMG_2888_medium2.jpg

IMG_3986_medium2.JPG

DSC_0110_medium2.JPG

Kaip idomiai

IMG_5595_medium2.JPG

IMG_7945_medium2.JPG

Fainas boxis

003_medium2.jpg

005_medium2.jpg

IMGP9665_medium2.JPG

IMG_8112_medium2.jpg

sonder2_medium2.jpg

Kelkitės, ar prišalot?   :taika:  :taika:

Pas mus tai transportas iš Ukrainos užstrigo kažkur, laukiam antra dieną žaliavų, iš 3 mašinų, viena pagaliau pasiekė mus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 23 sausio 2018 - 09:20

Labas rytas  :4u: Neprišalau. Šiaip streikuoja organizmas. Antra diena sutrikusi virškinimo sistema, kaip sakoma, nei tai š*** norisi, nei tai Tėvynes gaila  :P  Dirbti tai nenuotaika visai, kai biškį blioooga... Praeis, viskas praeina  :rolleyes:

Atsakyti

Kaip gerai, kad Šarangė netik čia parodo, bet ir R susideda :D  Kai reikia rinktis, ką megzt, tik nueini pas chimeriją ir viską randi :D  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas :) Sukilę sukilę, reikaliukus tvarkom,kad net dūmai rūksta! :D  Ačiū už swedbanko draudimo rekomendaciją! Nu super! Bent jau pagal sąlygas ir kainą :) kaži kaip su išmokom įvykių metu būna,nes visko prisiklausiau apie kitus būsto draudikus :D nu bet ramiau išvažiuot bus :) o vistiek bus kaip bus. Ir turiu naują žaisliuką - siūlų suktuką! :D spėjo kiniečiai atsiųst šiaip ne taip :D tiksliau mūsų muitinėj ir pašte pragulėjo atsakančiai  :oh: tai ką,jau išbandžiau (tiksliau, visa šeima išbandė) :D ant tokio senobinio senobinio kieto lino ir jau naktį idėja susigeneravo net mezginio! Šiandien niežti rankos mėginuką megzt  :oh: kaži ar mezginy paminkštės kiek nors tas kietulys.... Klausimas: kam prie lino dėt moherą? Koks efektas? Kažkada skaičiau, kad dedat merino lyg dėl formos geresnio laikymo?  :hmm: nu, žodžiu, laukiu komentarų, su kuo man tą liną maišyt :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abelo: 23 sausio 2018 - 09:33

Prisimenu, kai pas mus tik atsidarė IKEA, viena draugė, kaip tik namą pasistatė ir pirkosi baldus. Tai lygino kainas pas mus ir Lenkijoj - dvi tokias dideles svetainės sofas vežėsi iš Lenkijos. Sakė imant lygiai tą patį modelį, sutaupė apie 1000 lt, (dar litai tada buvo). Tik jie patys vežėsi, nes turi mikroautobusą ir nuolat važinėja į Lenkiją prekių savo parduotuvei.

Atsakyti

ai, aš tai vėl dirbu. ir vėl nenoriu. vis įlendu pasicekavint, bet paklodžių rašyt neišeina

ir dar visokių asmeninių reikalų.....

pvz. pirkau dukrai batus lapkričio mėnesį iš kaži kokios internetinės parduotuvės. LT. batai, tai aišku, kad kokie nors kiniečių. nu bet kaina tokia nemaža kaip kiniečiams, galvojau gal atlaikys bent sezoną. aha..... optimistė :oh:  batai pašiltinti, tai dukra gal tik gruodžio mėn pradėjo nešiot. sekmadienį, t.y. sausio 21 dieną, atneša ji man nelaimingu veideliu... omaigat. abu padai sulūžę :oh: :oh: :oh: nu pypec. parašiau labai mandagų laišką, žiūrėsim kuo čia baigsis. labai tikiuosi atgauti pinigus :B

apie fūras... anyta skambina, sako, ar tu galėtum paimti siuntinį, atvažiuoja fūra iš Baltarusijos kažkur Vln. nu..... galvoju jeigu fūra, tai sandėliai greičiausiai bus kur nors Paneriuose. akurat. nu kaip aš dienos metu galiu trainiotis. tai vat, anyta visa nelaiminga, nors ir neparodo :B

Atsakyti

Labą rytuką  :D (aidas iš Marijiempolės)

Nuoširduk, džiaugiuosi, kad tu džiaugiesi :D  :4u:  :4u:  Gražus megztelis, spalva tinka, atlikimas - be priekaištų :D

Šarangės riožinis labai prie žiemos dera :4u: Ir man tas raštas taip pat laaabai gražus.

Qqutę apžiūrėjau ravelry. Tinka, patogu, jauku :4u:

Rasyte, sveikinu su nauju pirkiniu :4u:

Aš baigiau savo vaikui megztuką-paprastuką. Trumpinčiau rankoves, bet neleido. Tai šiandien vakare dar kritiškai pažiūrėsiu ir nuspręsiu. Nieko ten gražaus, man svarbiausia, kad mergaitė turės šiltą megztinį.

Ir.. savaitgalį išardžiau visą kūną Moraig suraštuoto. Užsidėjau, man pasirodė ant ribos platumas (t.y. norisi platesnio), bandysiu iš naujo :unsure:

Prieš tai ieškojau siūlų riešinėms. Buvau senai nusipirkusi gražios pilkos spalvos kamuolaitį. Tai jau mintyse man susidėliojo ir raštas, ir spalvos. Ir piššš.. Niekaip neatradau to kamuoliuko. Pasislėpė gatavai.. O tuo pačiu visu akivaizdumu pamačiau, kiek yra atsargų! O su tokiais mano tempais, iki gyvenimo galo nesumegsiu :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egloshke: 23 sausio 2018 - 09:43

web_Earnest_01_medium2.jpg

web_Earnest_15_medium2.jpg

DSC_0051_edited_edited_medium2.jpg

morepapyrus1_medium2.jpg

Papyrus6_medium2.jpg

Va beveik netikra pynė, kam čia reikėjo?

pull_5_s_medium2.jpg

pull_2_s_medium2.jpg

fanette2_medium2.jpg

16502804844_b780e5aac6_z.jpg

16938993729_3c6df35da7_z.jpg

Atsakyti

paminkštės kiek nors tas kietulys.... Klausimas: kam prie lino dėt moherą? Koks efektas? Kažkada skaičiau, kad dedat merino lyg dėl formos geresnio laikymo?  :hmm: nu, žodžiu, laukiu komentarų, su kuo man tą liną maišyt :)

Ne taip klausi, prie lino, tai nereik mocheros, jei nori lininio rūbo, bet prie mocheros labai gerai tinka linas, dėl formos ir svorio :D Aš taip sakiau ir mezgiau :D 

Atsakyti