Tą lešių aš viena tik valgau, MB kartais, vaiks neragauja
tai ne per dažniausias svečias virtuvėj, tingisi sau vienai virt..einamiausia pas mus žalių žirnelių
Aš jau nežinau kieno perdirbinį lęšių -pomidorų sriubos verdu, tik žinau, kad sektoj idėją gavau, o dabar turiu savo receptą. Ir esu geriausia mama, kai tos sriubos išverdu - visi iki vieno džiūgauja. Man jai labai tinka harissa prieskonių mišinys iš turkų.
Vakarienei turbūt bus lašiša su daug daržovių.
Šarange - už 150 ir aš pati gal kada nors ką nors nusimegsiu .
Beje, mašinistės - ar būna kartais silpnesnė kokia mohera, ypač, jeigu su šilku? Nes vat štai kaprizijasi nors tu šauk ar mašina, ar siūlas... Drykst ir nutrūksta bele kur, nors mašina valyta pervalyta, tepta sutepta, nebežinau, kas čia begali būt. Man ir rankom nesunku tą siūlą nutraukt, o vieno kamuoliuko jau tiek pridraskiau.... grynas nuostolis. Teks kaimynei savo šalį atiduot, kuris buvo gana sėkmingas, tik pora kartų trūko, tokiu atveju šaukiu vyriškį ir jis sugaudo akis ir viską man ten suremontuoja, bet su šituo nelaiko nervai, niekaip negaliu baigti...
Mačiau labai labai atimtiną Lace kepurę ir margiuką moçherinuką
Dar mačiau dailų Nuoširdėlio megztelį,numegztą vos ne Donstopėlio greičiu (kur ji visiškai prapuolė?)
Ir Qqutės gražią suknelę(bet ar ant jos kas nors gali atrodyti blogai?☺)
Džiaugiatės sniegu..
O pas mus vos vos laukai pabalinti,visos pernykštės žolės kyšo...bet šerkšnas buvo gražus😊
Dėkavoju už medų širdžiai
Sakot bėdavojau..o man atrodo, kad kaip tik smagiai mezgiau, kaifavau, tik dėl pažasties truputį pergyvenau, o daugiau džiaugiaus, kad išmokau peltakiuoti gerai gerai ketliuoti, taip kad šitas be didelių dejonių ėjosi, ir man pačiai labai greitai nusimezgė
Labos
vėl peltakiuojat Aš 11-12 klasėj padėdavau mamai peltakiuot patalynę ir stalo servetėles, kad pinigų kažkiek prisidurt. Moteriškė kažkokia į Vokietiją veždavo viešbučiams.
Šarangės saldėsis
Qqutė Mano nuomone trumpint nereikia.
Ikea baldus planuoju Nustebino, kad Ikea kainos tokios pačios kaip US. Tai nieko ji ne pigesnė tada čia, jei su atlyginimais palygint.
Saulės man kol kas netrūksta, rezervo turiu. Mėgaujuos romantiška tyla ir ramybe Ant galvos žymiai žymiai lengviau
Jei ir išgeriu nuskausminamų, tai nebent dėl to, kad su miego laiku dar nesusitariu. Ir padeda
Vėl jauna ir sveika
Labukas,
Daug maciau 😍❤ grozybiu!!! Lace kepurė super. Is kalbu supratau, kad melsva. Bet telefonas rode link violetines. Dar pagalvojau, kad nauji metai ir Lace pakeite bet turbut ne...
Nuosirdi...... karuna is swapo kam perleidai? Susigrazink brangute ja sau 😁 tai jai tas nesigaus tai anas... o viskas gaunas fabricnai.
Rasyte su broliuku sveikinu. Geras daiktas. I saviski pazvairuoju. Bet ner kada... o ir pasielgciau nemezgejiskai.... 😊😊😊😊
Lietuti, taip.... Ikea LT gana brangu. Net Norvegijoj kai kas pigiau. Didesnius daiktus lyg is kaimynu vis dar veza. Net sumokejus atvezejui pigiau nei musu bagotojoj tik nebesidomejau ar belike kas veztu 🤔
Namie lazaretas. As laikaus. Du iskrite.
Sekmadieni seklas pakilnojau.
Tai tiek mano apniauktoj padangej
Labos
Ikea baldus planuoju
Nustebino, kad Ikea kainos tokios pačios kaip US. Tai nieko ji ne pigesnė tada čia, jei su atlyginimais palygint.
Džiugu,kad gimtinė teigiamai galvą veikia
O Ikea bent jau už Italijos tai pigesnė ir už Vokietijos. Aišku, dideliais daiktais nesidomėjau, bet smulkmė (patalynė, patalai, borteliai ant lovikių ir pan.), tai pigiau pas mus