man siule su kačmyru
bet ne uz 7 eurus, o uz 17 gal...ir tik juodos buvo
neemiau nes nusprendziau kad nusiburbuliuos hreit, gaila tiek euru
Po kelnėm nenešioju pėdkelnių, gal labai retais atvejais, jei kur per šalčius į laukus reikia eiti ilgam. Man patinka medvilninės kojinės iki kelių, saugo nu šalčio patenkančio pro apačią. Prieš kokius 3-4 metus daug visur jų būdavo, o dabar jau suplyšo, ką turėjau, tai niekur nerandu, kur lankausi, net droge nėra., kuriame tikrai anksčiau esu pirkus. Gal didesniuose prekybos centruose ir yra, tik kad mano keliai retai pro ten veda.
O pėdkenes žiemomis nešioju ORI 100 denų, kur su tokiu kaip korsetuku, tai ir pillvą kiek prilaiko, ir ilgai neplyšta ir pusėtinai šiltos. Kažkada nusipirkau merino vilnos pėdkelnes, tai lauke jas kiaurai perpučia, o patalpoje sušylu ir pradeda durt. Dar kažkokias termo buvau nusipirkus, bet nepasakyčiau, kad šilta buvo labiau. Turiu timpas vienas, kurios iš vidaus su tokiu pūkeliu vos vos. Va su jomis tai šilta, bet darbe negaliu sėdėt ilgiau pradeda labai erzint
Kam kyla klausimai dėl mezginių kainų Man tai patiko šitas pvz.
Sveikos
apie pėdkelnes prakalbot. Apturėjau atrakciją savaitgalį neužsimoviau pėdkelnių per leškas seubs. Ar tai mano leškos plačios ar pėdkelnės kažkokios neaiškios. Aišku, ir mano koja, kaip kai kurių žmonių liemens apimtis Atidaviau kaimynkai, tai viskas čiki
Ir apturėjau mezgiminį fiasko numezgiau vaikui megztinį - per didelį. Na, kai ūgtels dar kokį 20cm, bus geras. "Ir gudri višta šikną išsidilgina"
Bet tai kažkada mano bendradarbė, kuri liekna, bet gerokai aukštesnė už mane, nusipirko 2 dydžio optima linija pėdkelnes. Sakė visada 2 dydį perkanti, bet šitas matyt koks pamažintas, atidavė mano dukrai, kuri mano ūgio ir tuo metu dar buvo paauglė, gal kokių 13 m. Pabandė ta apsimaut, irgi neįlenda. Pabandė sesė, kuri iš vis dar pradinukė buvo - irgi neužsimovė iki galo, teko dar mažesnei mergaitei atiduot
Bet tai kokio gražumo ta suknelė, kur Šarangė įdėjo ♥ , tobulai paprasta ir elegantiška. Reiks, megzt, nes ant mano ūgio retai kas pasiuva/numezga gatavai .
Tos pėdkelnės iš Gariūnų nerealiai gerai nešiojasi, tarp kitko. O dar mėlynos, žodžiu, vieni privalumai, juolab, kad absoliučiai atsitiktinai nusipirkau .
labas dienas
dirbu dirbu ir visai nenoriu
tunikos sudėty už tą kainą ieškojau bent kašmyro užuominos. radau tik alpaką, ir tai nedidelį procentą. nu
apie mezginius.
nu aišku, kad labiausiai įsiminė Nuoširdi. ech ta Nuoširdi su savo virkavimais...jei bandyt prie ko prikibt, tai nebent kad mano skoniui per ilgas kažkiek...o daugiau tai nėr prie ko...
kitų žinokit nebevardinsiu, galiu kokią pamiršt, senatviniai požymiai pas mane.
ir baisi gėda, kad turiu net du savo kūrinius nedemonstruotus...
kas dar įkritusi serialuose. Olaiva rekomendavo Liniukai, bet ir aš pakibau ant to motelio. galimybė yr siužetuose susipainioti, nes tuo pačiu vis seku ir Gerą daktarą su tuo pačiu aktorium pagrindiniam vaidmeny
tai pamezgiau dukros šviesuolio, bet nervas ima, nes yra tikimybė neužtekti pridėtinio siūlo beet mezgasi smagiai, dukros kol kas įvertitna teigiamai. varau ratu.
kas dar kiemą nukasinėjau du kartus. bo nes penktadienį "neužkopė" mano škodukė į kiemo kalniuką, o šeštadienį iš ryto vėl buvo pilnai užsnigta pliusas tik seniūnijai, nes sekmadienį (kas lenkų krašte labai neįprasta tokią dieną) nuvalė ir net pabarstė smėliuku mano kaimo keliuką
nu ir kas dar.
apie maisto gamybas:
lazanija. nieko mandro, tik paminėsiu Beatos Daržo choras padažą. labai skaniai įsimontavo. ir šiaip didižiuojuosi savim, nes tikrai pavyko puikiai, kas su lazanija man būna retai
ir dar vienas naujas patiekalas:
Geltonųjų žirnelių karis. toks keistas dalykas pasirodė, bet gavosi tai žiauriai skaniai.