Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos  :4u: 

Gražių mezginių užderėjo po savaitgalio  :wub:

Nuoširdukui tai eilinį kartą norisi diržo paimti - nieko nemoku, niekas nesigauna, o tada apsireiškia su puikiai numegztu ir gražiai tinkančiu mezginiu.  :oh: 

Šarangės rožinė "cukraus pudra"   :wub:  Man kažkaip leliukų reikėjimo jau nebekelia, bet vat norą ką nors tokio numegzti - net labai.  :D Svarbiausia, kad kaip tik turiu draugę, kuri gruodį lėlytės susilaukė, ir kuri mano mezginius labai vertina. Tikrai galėčiau prasisukti - ir pati malonumą apturėčiau ir draugę pradžiuginčiau.  :) 

Qqutės kišenėta daili, man kažkoks mėnulio užtemimas - visada su geltona ir jos atspalviais santykiai labai įtempti būdavo, turbūt po violetinės antra nemėgiamiausia spalva buvo, o dabar gražu  :D Aš tik kaspiną nuimčiau visai, mano akim jisai vaizdą prastina.  :B Bet čia šiaip - nei man ją nešiot, nei kasdien po akim maišysis  :rolleyes:  

Rasyte, sveikinu su pirkiniu  :4u:​ 

Atsakyti

Lace, mano brolis, man rodos, tavo brolio dvynys :D

Gavau is Saranges lentynu foto.. einu medituot :wub:

Atsakyti

Sveikos, šiandien bus mezgimo diena.

Šarange, gal galėtum lentynų nuotrauką FB kambarėlyje įdėt? Gal rytoj iki Anykščių kils noras palėkt. Jie savo FB tokį gražų mėlinumą buvo įdėję, gal dar turi, reikia pačiupint.

Atsakyti

Labas dienas,

nu dyuokite saulės, nors kokį lašą.....

Antis pamaitinome šeštadienį, paupiu pavaikščiojome, grožis miškų neapsakomas....

Nuoširduko 100 balų tikimo ir atlikimo megztukėlis, giriu, džiaugiuosi.

Šarangėle nu man tie zefyriniai grožiai kelia rekėjimą sau :)) leliukėju matyt

QQčiukui  viskas tynk, kaspinas ir man čia iš konteksto iškritęs, bet kaip ir Lace sakau, ne man nešioti :))

Šiandiena labai ilga diena, labai, 19 val dar sutartis , reiškia namuose 21 val...

ech bet darbo buvimas nėr blogai :)))

tiesa Rasele sveikin su bruoliu :)

Atsakyti

Labas, kiek šiandien mezginių užderėjo  :wub: 

O saulės nors lašelio ir aš labai norėčiau  :unsure: 

Atsakyti

Pas mus tai saulė spigina, net rolet` užsitraukiau, nes nematau ekrano :D

Stovėjau pačte eilėj per pietus, tai nusipirkau Beatos žurnalą šimtmečio, nei būč pirkus nei ką... :D

JurgitaK, ok, tik reikia pagrupuot, nes pati nebesuprasiu kur kokie ...

Atsakyti

Šarange nukreipk kokį spundulėlį į mano pusę  :D 

Atsakyti

aha apgyrėt tą žurnalą, papirkau ir aš..pavarčiau ir padėjau :) kaip visad

pasivaiksčiojau per piet, nusipirkau kažkokias pėdkelnes su a la termo efektu, bo paupiu eidama kojas pašalau

žiūrėsim ar pagelbės, su kelnėm man iš vis šalta tokiu oru, o pėdkelnių po kelnėm nenoriu, kaip meška jaučiuos

KGB kokias pėdkelnes nešiojat kai šalta?gal atradot kokias super duper kad ir šilta ir gražu?

Atsakyti

Aš tai tiesiog daugiau denų perku. Ypač patinka mikrofibros, nuo jų nekutena ir neniežti odos link vakaro.

Atsakyti

jo mikrofibros man irgi patinka kokiu 100 denų bet itariu siandien kazkokias plonesnes apsimoviau kad taip pasalau

Atsakyti

Pėdkelnės pirkau Gariūnuose už 7 eur mėlynas su kačmyru :). Nu storos, bet kad baisiai man jos patinka savo šiltumu (ir dar tuo, kad klynas nekabo žemai, kas man būna, kai pritrūksta ilgio....) , tai aukoju grožį. Juolab, kad to mano "grožio" beveik niekas ir nemato. Nu ėjau šiandien į susitikimą, bet kad kojos tai po stalu :).

Atsakyti

Aš kai retai nešioju, tai bile kokias, kad būtų 40-50denų.

Atsakyti