Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Atrodo Waidos bloge aprašyta kaip megzt kojines abi kartu ratu, tai ir rankovėms tiktu  :D

rankoviu nenoriu ratu megzt . man ju reik su siule :)

Atsakyti

Laba

rankoves dažniausiai mezgu su siūle ir abi kartu, nes kitaip pamirštu kaip platinau pirmąją  :oh:

Pasirodysiu mažus darbelius į kraitelįPriedas  IMG_0457.JPG   133,01KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  IMG_0460.JPG   227,58KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  unnamed (1).jpg   291,77KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinta: 02 vasario 2017 - 19:26

Vasaros_lietau, kažin, man rodos gali padaryt įgaliojimą internetu kažkam, kas ateis ir uždarys tavo sąskaitą. Bet šiaip tai keista, kad bankas tokiais dalykais domisi. Čia greičiau VMI pasidomėtų gal ir tai, kokiu pagrindu. Nu žodžiu, linkiu kažkaip tą neskausmingsi išspręst

Dyrbu. Smarkiai. Ir ryt dar smarkiau. Tikiuosi taip pat smarkiai ilsėtis savaitgalį

Atsakyti

niuma, jei niekas iš kauniečių nenupirks to megztuko iki vasario 16 ir tu atvažiuosi į cepelinų balių, gal visai paimčiau savo jaunėliui.

Jau neturiu.

Einu pamegzt gal. Senai virbalus rankose laikiai.

Atsakyti

Kerpena. Ziurint kokie skanavimai. Siaip buna gauni pdf ir atsiprintini pagal nustatymus. Kad sutaptu linijos ir pazymejimai. Buna atitinka. Buna ne. Sesiu prie kompo ziuresiu. Nors man zurnalus turet patinka.... vartau kaip knygas :D radau kas uz ta kaina atsiuncia i Lt tai gal nusipirksiu

Atsakyti

Katuk, kaip supratau, su mokesčiais susiję, nes reikalauja daug dokumentų, susijusių su mano mokesčiais čia. Pervedžiau savo likusius 100 eur tėčiui ir nusiunčiau žinutę bankui su prašymu uždaryti sąskaitą. Su įgaliojimais tingiu terliotis. Tam laiške grąsino, kad savavališkai nutrauks paslaugų teikimą, jei visko nepateiksiu. Dabar, kai tuščia sąskaita, tegul nutraukia  :B 

Gąsdinat chalato siuvimais... Aš vis dar iš tų, kuri chalatą tiesiog nusiperka  :ax: 

Atsakyti

Kai pradedi siut, taip baugiai neatrodo ;) kaip ir su viskuo kitu :)

Dabar reik sijonus du nuo idejos imi drabuzio pagamint. Kuiciuos googlej ideju

Atsakyti

Lietuti, čia kuris bankas tavo mokesčiais rūpinasi? Gal tu feikinį laišką gavai, nes bankas neturi teisės rinkti tokių duomenų?

Atsakyti

Laiškas ne fake, internetinėj bankininkystėj toks pats piktas gulėjo :) Aš įtariu, kad čia US iniciatyva. Pirmi metai kaip dirbu ir laikas mokėt mokesčius dabar. Suuodė kažkaip, kad turiu daugiau sąskaitų ir susirūpino. Jei iš LT pusės būtų, manau, būtų jau pernai grąsinę.

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Pinta, žinok aš tau pavydžiu :wub: Kokie mieli mezginukai lėlytei :wub:

Nu ta gerklė mane jau nervina, dabar 3 dienas pietavau kavinėje, maistas pasikeitė, tai gerklė iškart nuo skrandžio jaučiasi ir taip stipriai, gal reikia rimtai užsiregistruot pas kokį LORistą :huh2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 03 vasario 2017 - 08:45

Labas rytas :4u:

Pinta, žinok aš tau pavydžiu :wub: Kokie mieli mezginukai lėlytei :wub:

Nu ta gerklė mane jau nervina, dabar 3 dienas pietavau kavinėje, maistas pasikeitė, tai gerklė iškart nuo skrandžio jaučiasi ir taip stipriai, gal reikia rimtai užsiregistruot pas kokį LORistą :huh2:

Nuoširdžioji, kol nesusitvarkysi refliuksų, nemanau, kad padės loristas...

vakar buvau dukrų mokyklos susirinkime.... nu ką žinau.. reiktų man ten mokytis, tai būčiau žlugus :Dva, Nuoširdi dukros rašinius taiso net universitete, o aš tai tik galvą paglostyt galiu :rolleyes: 

grįžau vėlai, iškart į lovą.

Atsakyti

Labas rytas

Ruošiuos su sese į Vilnių, eisim į sunėno diplomų įteikimą. Tik vakar pasakė, kad šiandien įteikinės  :oh: nesugalvoju ką padonanot  :hm: 

Atsakyti