Atrodo Waidos bloge aprašyta kaip megzt kojines abi kartu ratu, tai ir rankovėms tiktu
rankoviu nenoriu ratu megzt . man ju reik su siule
Laba
rankoves dažniausiai mezgu su siūle ir abi kartu, nes kitaip pamirštu kaip platinau pirmąją
Pasirodysiu mažus darbelius į kraitelį IMG_0457.JPG 133,01KB 0 Parsiųsta kartų IMG_0460.JPG 227,58KB 0 Parsiųsta kartų unnamed (1).jpg 291,77KB 0 Parsiųsta kartų
Vasaros_lietau, kažin, man rodos gali padaryt įgaliojimą internetu kažkam, kas ateis ir uždarys tavo sąskaitą. Bet šiaip tai keista, kad bankas tokiais dalykais domisi. Čia greičiau VMI pasidomėtų gal ir tai, kokiu pagrindu. Nu žodžiu, linkiu kažkaip tą neskausmingsi išspręst
Dyrbu. Smarkiai. Ir ryt dar smarkiau. Tikiuosi taip pat smarkiai ilsėtis savaitgalį
Kerpena. Ziurint kokie skanavimai. Siaip buna gauni pdf ir atsiprintini pagal nustatymus. Kad sutaptu linijos ir pazymejimai. Buna atitinka. Buna ne. Sesiu prie kompo ziuresiu. Nors man zurnalus turet patinka.... vartau kaip knygas radau kas uz ta kaina atsiuncia i Lt tai gal nusipirksiu
Katuk, kaip supratau, su mokesčiais susiję, nes reikalauja daug dokumentų, susijusių su mano mokesčiais čia. Pervedžiau savo likusius 100 eur tėčiui ir nusiunčiau žinutę bankui su prašymu uždaryti sąskaitą. Su įgaliojimais tingiu terliotis. Tam laiške grąsino, kad savavališkai nutrauks paslaugų teikimą, jei visko nepateiksiu. Dabar, kai tuščia sąskaita, tegul nutraukia
Gąsdinat chalato siuvimais... Aš vis dar iš tų, kuri chalatą tiesiog nusiperka
Laiškas ne fake, internetinėj bankininkystėj toks pats piktas gulėjo Aš įtariu, kad čia US iniciatyva. Pirmi metai kaip dirbu ir laikas mokėt mokesčius dabar. Suuodė kažkaip, kad turiu daugiau sąskaitų ir susirūpino. Jei iš LT pusės būtų, manau, būtų jau pernai grąsinę.
Labas rytas
Pinta, žinok aš tau pavydžiu Kokie mieli mezginukai lėlytei
Nu ta gerklė mane jau nervina, dabar 3 dienas pietavau kavinėje, maistas pasikeitė, tai gerklė iškart nuo skrandžio jaučiasi ir taip stipriai, gal reikia rimtai užsiregistruot pas kokį LORistą
Labas rytas
Pinta, žinok aš tau pavydžiu Kokie mieli mezginukai lėlytei
Nu ta gerklė mane jau nervina, dabar 3 dienas pietavau kavinėje, maistas pasikeitė, tai gerklė iškart nuo skrandžio jaučiasi ir taip stipriai, gal reikia rimtai užsiregistruot pas kokį LORistą
Nuoširdžioji, kol nesusitvarkysi refliuksų, nemanau, kad padės loristas...
vakar buvau dukrų mokyklos susirinkime.... nu ką žinau.. reiktų man ten mokytis, tai būčiau žlugus :Dva, Nuoširdi dukros rašinius taiso net universitete, o aš tai tik galvą paglostyt galiu
grįžau vėlai, iškart į lovą.