Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Net labai gerai, mochera iš principo stiprus siūlas, tai mezga su daina, problemos kyla jei siūlas netolygus, storesnis, arba silpnas, nes jei nutrūks tai amen :D

Berniukų atortimentas gal neparodytas visas, mocherų, merinų ir pusvilnių pasipildė, tai spalvų nemažai, nors ir šluoja gerai, dėžėm net kartais....Aną savaitę einu iš siūlinės, už kampo sutinku 3moteriškes, sako labai diena, kur čia ta geroji siūlų parduotuvėlė???? :D Mastyt ne vietinės,o šeštadienį žmonių tai pulkais, suka, mezga, derina, vietoj...  :oh:  :lol:

Nu laba diena, ispirks mano siulus :oh: :lol:

Rasyte - sveikinu su pirkiniu, tu super žaibiškai priiminėji sprendimus :4u: .

Jooo.. va cia tai nzn ar geras charakterio ar budo bruozas, bet jeigu ko nors uzsimanau, tai greit turiu ir gaut :B :oh: ir taip cia jau ilgokai uztrukau :lol:

Atsakyti

Rasyte tai gal tu jau pati klausyk babinų parduotuvėlę atsidaryk :D tiesiai iš Italijos gausi ir nieks neišpirks :D da ir mus pašefuosi :D

Atsakyti

Soli, tokį spuogių numezgei? :D

imgrc0070057389_medium.jpg

veronika_cardigan_02_medium2.jpg

imgrc0066771963_medium2.jpg

imgrc0068651147_medium2.jpg

imgrc0067213664_medium2.jpg

new_design_men_4_medium2.JPG

IMG_0520-2_medium2.jpg

IMG_8245_medium2.jpg

colors_cowl-13_medium2.jpg

IMGP8211_medium2.JPG

Atsakyti

Rasyte tai gal tu jau pati klausyk babinų parduotuvėlę atsidaryk :D tiesiai iš Italijos gausi ir nieks neišpirks :D da ir mus pašefuosi :D

:lol: Buvo tokia mintis :lol: Alia su importu butu sudetinga.. nes muito mokesciai butu norgei dideli.. ana gi ne EU :mad2:

O siulu kainos babinose tai cia jooo.. kazkokiam psl radau, kad kilogramas kazko su vilna apie 80e :oh:

Atsakyti

shoulder_back_medium2.jpg

front_side_medium2.jpg

IMG_6255_medium2.JPG

IMG_4851_medium2.JPG

WindowIntoWinterShawl.ElineAlcocer.Cover

Ella_077_medium2.jpg

DSC07104_medium2.jpg

:wub: 

DSC03251_medium2.jpg

DSC03184a_medium2.jpg

Frosted_Leaves_L_01.1_s_medium2.jpg

Atsakyti

:lol: Buvo tokia mintis :lol: Alia su importu butu sudetinga.. nes muito mokesciai butu norgei dideli.. ana gi ne EU :mad2:

O siulu kainos babinose tai cia jooo.. kazkokiam psl radau, kad kilogramas kazko su vilna apie 80e :oh:

Kam tau parduotuvė, tu savo kailio žiūrėk, žinai kur gaut, muito siuntiniams gal neuždės, primink, kur tu gyveni? Vasario men žinau kas važiuos  su auto į Trondheimą :D Galiu įmest babinaičių :D

Olaiva, nereik dar vienos kiepkos? :D Graži :D

001_medium2.jpg

003_medium2.jpg

irgi dailu ir viskas rožiška... :D

9041715-7_1_medium2.jpg

9041715-7_2_medium2.jpg

milou8smaller_medium2.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 22 sausio 2018 - 10:53

Restar, dėkui, kolegės irgi giria, tikrai nesitikėjau, man jis toks paprastuolis :wub: Siūlai mano irgi iš Anykščių, irgi su kašmyru, tai gal net tokie patys kaip QQtės? Labai smagus kūnui :wub: Kai pirkau, galvojau S. gal ką numegsiu, bet va ir man ryškesnis nepamaišys :)

Norėčiau dabar kokį su minimaliu žakardu, labai subtiliu, pabandyti :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 22 sausio 2018 - 10:46

Kam tau parduotuvė, tu savo kailio žiūrėk, žinai kur gaut, muito siuntiniams gal neuždės, primink, kur tu gyveni? Vasario men žinau kas važiuos  su auto į Trondheimą :D Galiu įmest babinaičių :D

Nuo Oslo zemyn apie 80km,  Fredrikstad . Nepakeliui bus link Trondheimo. O muita siuntoms gali uzdet, ziurint ant kokio muitininko papulsi, cia jei pastu siunciant. O dabar organizuosiuos per vezejus, kurie veza is/i norge. :rolleyes:

Sarange, gal netycia eisi pas berniukus? gal galetum kokia panoramine lentynu foto padaryt :D :rolleyes:

Atsakyti

Nuoširdėli man regis tavo geltonesnis gal :)

Atsakyti

Nuo Oslo zemyn apie 80km,  Fredrikstad . Nepakeliui bus link Trondheimo. O muita siuntoms gali uzdet, ziurint ant kokio muitininko papulsi, cia jei pastu siunciant. O dabar organizuosiuos per vezejus, kurie veza is/i norge. :rolleyes:

Sarange, gal netycia eisi pas berniukus? gal galetum kokia panoramine lentynu foto padaryt :D :rolleyes:

Tada tikrai nepakeliui.

Eisiu... turiu užklausą blizgučiui. Padaryt galiu, bet ten šikna su šviesa ir spalvom,:D aš jau jiems sakiau, kad lįstu lauk iš rūsio, sakau reik čia vitrininio lango... bet negi klauso manęs :D

Atsakyti

Ko jiems tavęs klausyti, jei ir taip sakei mašinomis veža :hihihi:

Atsakyti

Ko jiems tavęs klausyti, jei ir taip sakei mašinomis veža :hihihi:

Nu dėl manęs ir mano klienčių galėtų... :D Nes visada ateinu su tel. rankoj ir tiesioginėm transliacijom, tempiu babinas laukan ir pan :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 22 sausio 2018 - 11:12