Qqte, graži ta kišenėta, man tai neatrodo, kad per ilga.
nu ji ir nėra per ilga, bet ji tokia platėjanti tai aš norėjau trumpesnės tokios..ale iš pradžių per trumpą dabar jau tokią eilinio ilgumo padariau
Aciu uz sveikinimus, tikiuos susidraugausiu su broliu, neteks jam gulet kur po lova
![]()
O tavo padraugavimai su broleliu - nerealus, labai patinka man sis rastelis
Cia kazkaip mandriai mezgama ar uztenka perfokortos ?
Jei turi kantrybės ir patinka technika iš principo - susidraugausi Mane iš pradžių labiausiai nervino surinkinėjimas, bet dabar jau ir prie to pripratau ir vis labiau perprantu techninę dalį, vakar ir pasiremontavau ir paeksperimentavau, nors rezultato jokio ir nėra, bet nesinervuoju, pasidžiaugiau, kad idealiai pataikiau akių skaičių iš akies pagal cm
kantrybė irgi auginama
Paprastai, tik kortą pati pasidariau, nes broliai neturi tokios kortos originalo Labai geras raštelis, lengvai mezgasi ir abi pusės gražios.
qqte, labai dailu, spalva ypač,gal tik raištelio spalva nelabai, gal juodą dėčiau... čia gal Anykščių siūlas? Nepamenu
Šarangės labai skanus komplektukas
QQtės kišenėta teisingos spalvos, labai patogi atrodo, man irgi ne per ilga
Sarange, aciu kai jau turesiu broli namie, tai turbut ikyresiu klausimais
ir itariu, kad reik siulu suktuka isigyt
Qqute, grazi kiseneta, tinka tik daugiau foto noretusi
Rasyt eik pagal nuorodą, takelis ten i Ravelry
Šarange jo tas Anykščių kur tu pirkai su 30% kašmyriuko
patinka man švelnumėlis ..nu kaip pižama
Sarange, aciu
kai jau turesiu broli namie, tai turbut ikyresiu klausimais
ir itariu, kad reik siulu suktuka isigyt
Qqute, grazi kiseneta, tinka
tik daugiau foto noretusi
Nu žinok,suktuko būtinai reik, nes retai kada galėsi iš vieno siūlo megzt tiesiai iš babinos, kitaip neįmanoma bus megzt, rankom sukto niekaip nepamegsi, reikia persukt net ir pirktinius matkelius, turi laisvai vyniotis siūlas, tai ieškok kol dar neturi mašinos būtinai
O siūlų nereik, tik suktuko?
qqte, super, kiek sumezgei?
Rasyt eik pagal nuorodą, takelis ten i Ravelry
Aaa dabar matau, is pradziu nuorods nebuvo
Nu žinok,suktuko būtinai reik, nes retai kada galėsi iš vieno siūlo megzt tiesiai iš babinos, kitaip neįmanoma bus megzt, rankom sukto niekaip nepamegsi, reikia persukt net ir pirktinius matkelius, turi laisvai vyniotis siūlas, tai ieškok kol dar neturi mašinos būtinai
O siūlų nereik, tik suktuko?
qqte, super, kiek sumezgei?
Reikes kiniecius aplankyt
O siuliu tai reikes ir daaaug Kol nesusikomplektuosiu siulu, mama neiduos vezejams brolio
Tai jau vakar apziurejau truputi berniuku asortimenta
O sakykit, kaip broliai draugauja su siulu su puku, mochera? Ar vargo vakariene su jais
Sumezgiau 420 ar 430
nu liko dar kepurei gal -labai noriu sau ir vaikinui tokias dvigubas kepures pailgintas lygiu mezgimu
bet prisižadėjau kol nenumegsiu dabartinio megztuko (nugarą jau turiu) ir nebaigsiu dar 2 nebaigtukų nieko naujo nepradėsiu ..o tada ir žiema baigsis
bet jau man ir pirštinių reikia, alpakinės suplyšo-per ilgus nagus užsiauginau
O siuliu tai reikes ir daaaug
Kol nesusikomplektuosiu siulu, mama neiduos vezejams brolio
Tai jau vakar apziurejau truputi berniuku asortimenta
O sakykit, kaip broliai draugauja su siulu su puku, mochera? Ar vargo vakariene su jais
![]()
Net labai gerai, mochera iš principo stiprus siūlas, tai mezga su daina, problemos kyla jei siūlas netolygus, storesnis, arba silpnas, nes jei nutrūks tai amen
Berniukų atortimentas gal neparodytas visas, mocherų, merinų ir pusvilnių pasipildė, tai spalvų nemažai, nors ir šluoja gerai, dėžėm net kartais....Aną savaitę einu iš siūlinės, už kampo sutinku 3moteriškes, sako labai diena, kur čia ta geroji siūlų parduotuvėlė???? Mastyt ne vietinės,o šeštadienį žmonių tai pulkais, suka, mezga, derina, vietoj...
Sveikos,
Nuoširduk, ale va, kai nori, tai ir modelį greit nusimezgi, ir technikom naujom perspjauni ne vieną ir greit nusimezgi . Spalva tai nustebino kažkodėl, bet svarbiausia, kad tau patinka.
Šarangės komplekčiukas mielutis. Šiąnakt svetimus kūdikius sapnavau, kad vienos draugės pagimdytą vaiką lyg įsivaikinau, ar šiaip auginau, o šįryt pamatau, kad jos dukros vestuvės savaitgalį buvo . Esam bendraamžės.
Rasyte - sveikinu su pirkiniu, tu super žaibiškai priiminėji sprendimus .
Qqutės kišenėta labai miela, atrodo, Kad mėginuką čiupinėjau, tai taip ir įsivaizduoju tą švelnumą. O apačioj jokių stulpelių - paprastai užbaigei? Nes neįžiūriu. Kaspino spalva man irgi keistoka...
Restar aha stulpelių nėra niekur, viskas apmegzta išvirkščiom akim ir paprastai užbaigta irgi išvirkščiom, ir kaklas, ir rankovės ir apačia
dėl spalvų tai nu...kažkam negražu mėlynas kažkam juodas laidotuves primena, kažkam dar kažkoks
man patinka tai nesiteisinsiu kaip ten norėjau ar kaip turėjo būti
užsimanysiu pakeisiu