Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

na kad ir rankovės gerai įstatytod,ir aplink kaklą gražiai sumeistravai.pamenu,kaip pergyvenai,kaip čia gausis,taip kad drąsiau tik megzk ;) viskas tau gaunasi ;)

:ploja2: AČIŪ :flirt2: Turbūt šitas bus pirmas labai mylimas, nes skalbimas jį sustatė į savo vėžias, jis nėra super aptemptas, toks smagus, laisvesnis, tikrai apsidžiaugiau iš po skalbimo apsivilkusi :mirksiukas:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 21 sausio 2018 - 20:29

Spalva realiai ryškesnė, niekada anksčiau į tokias nesidairydavau ir nesižavėdavau, susigundžiau tik dėl siūlo sudėties, o visai dabar džiaugiuosi :wub:

Atsakyti

Nuoširduk nustebinai taip greit numezgus, ir mezgi kaip profė  :wub: 

Rasytė ir taip greit mezga, o su broliu iš vis pasipils grožiai  :mirksiukas:

sektiškai ir aš šiandien stintas darinėjau, susikaupiau nors kartą metuose palepint šeimą. Jau taip nemėgstu tokio darboooo 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinta: 21 sausio 2018 - 21:03

Labas rytas,

Savaitgalį nemažai rezultatų pasiekta, esu patenkinta savim ir šiaip savaitgaliu :D

Luknė atidarė slidinėjimo sezoną tai varė 4dienas iš eilės, o savaitgalį tai ir varžybos jau buvo ir Sniego diena vakar, tai po 5h ant slidžių  :rolleyes:

O aš nusipirkau žieminius batus :D Žada dar šalčių....

Nuoširdi, dailus megztukas, viskas su juo gerai, jau drąsiai gali imtis kažko įmantresnio  :4u:

Rasyte, sveikinimai su bruoliu  :4u:

Mano savaitgaliniai padraugavimai su bruoliu paprasti, bet mieli, dovaninis komplektukas.  :wub:

Rose_medium2.jpg

IMG_4120_medium2.JPG

IMG_4110_medium2.JPG

IMG_4117_medium2.JPG

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 22 sausio 2018 - 08:42

po šitų nuotraukų nuoširdžiai tikrai sukirbės mintis apie  :nestuke  kur tas veidukas su soske dingo ? :)

Atsakyti

Labas rytas,

Šarangė pradeda savaitę nuostabiomis nuotraukomis.Tik pamačius pirmą nuotrauką, maniau kažkokie gražūs saldumynai ir dar kutas prie jų kompozicijoje :D

Nuoširdi, jungiuosi prie pagyrų tavo megztukui - tikrai dailai viskas tau išėjo ir ant tavęs puikiai atrodo.

Tris dienas buvau atsijungusi nuo pasaulio, tai šiandien dar sunkoka sugrįžti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 22 sausio 2018 - 08:41

Labas rytas,

Šarangė pradeda savaitę nuostabiomis nuotraukomis.Tik pamačius pirmą nuotrauką, maniau kažkokie gražūs saldumynai ir dar kutas prie jų kompozicijoje :D

Tris dienas buvau atsijungusi nuo pasaulio, tai šiandien dar sunkoka sugrįžti.

Panašu panašu... :D

Kaip ir kur buvai atsijungus? :D

Pasirodo, aš savo gausioj bibliotekoj, neturiu jokių violetinių siūlų, tai kaip dabar čia atrodo, metų spalva, o aš atsilikus nuo mados :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 22 sausio 2018 - 08:48

Panašu panašu... :D

Kaip ir kur buvai atsijungus? :D

Buvau rekolekcijose :) Ne į galvą gavau :)

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Visurinele prisiciuzinejo.. guli su tempa nuo vakar  :unsure:  :daktaras

Pinta, toli grazu ar greit nemezgu :unsure: pas mane tik greit projektai keicias :D

Labas rytas,

Luknė atidarė slidinėjimo sezoną tai varė 4dienas iš eilės, o savaitgalį tai ir varžybos jau buvo ir Sniego diena vakar, tai po 5h ant slidžių  :rolleyes:

Rasyte, sveikinimai su bruoliu  :4u:

Mano savaitgaliniai padraugavimai su bruoliu paprasti, bet mieli, dovaninis komplektukas.  :wub:

Mano vyrai vakar visa diena slidinejo, pavydu kaip..alia su mazaja visai dienai isvaziuot nesinorejo, o ir Emile su tempa jau buvo. Gaila, sniegas ryt jau nutirps..lietu rodo ir pliusa :unsure:

Aciu uz sveikinimus, tikiuos susidraugausiu su broliu, neteks jam gulet kur po lova :unsure: :D

O tavo padraugavimai su broleliu - nerealus, labai patinka man sis rastelis :wub:  Cia kazkaip mandriai mezgama ar uztenka perfokortos ?

Atsakyti

labas rytas

ilginau ilginau, daba patrumpint norisi :D

nors vyras ir kolegė sako nereik trumpint

ir dar apačia taip neatsiskleidė, atsargiau skalbiau kad viskas nesuslaptų :D

https://www.ravelry....l-light-tunic-4

20180122_085703_medium2.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 22 sausio 2018 - 09:27

Labas rytas :4u:

Jau vien tai, kad aš su naujuoju megztuku darbe, daug ką pasako, nes šiaip sunkiai savo mezginius prisijaukinu, o šis, prilipo, labai smagiai jaučiuosi :wub: Žiūrėsim kaip siūlas nešiosis :rolleyes: Ačiū už gražius žodžius, motyvacija kyla :wub: :B

Olaiva, nespėjau į tą :nestuke traukinį, jau 42 metai eina, kur jau... Čia man tokie epizodiniai silpnumai užeina, o šiaip labai sunkūs mano nėštumai, vyras saugo :B Su Saulyte dar pilnumoj galiu pasidžiaugti, dar tokia vaikiška ji, meili :wub: Atstoja man visus leliukus :wub:

Rasyte sveikinu su pirkiniu ir sveikatos dukrytei :4u:

:help: kokius vaistus geriat atsikosėjimui, kaip kankina kosulys, duodu išvien, tik po truputį kažkas minkštėja. ACC, dar pradėjau garinti su natrio chloridu. Kai vyras buvo tepė nugarą, dabar S prašysiu. Ką dar?

Atsakyti

Nuoširduk gelomyrtol jei vaikui, jei suaugusiam gelomyrtol forte :)

Atsakyti