Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace, na ką aš galiu pasakyt - kalta nesijaučiu :P  Gi mezgėjai užsinorėt ko nors kaip š...t, rast tinkančių siūlų ir apturėt pirkimo malonumą yr tikra laimė :D

Na iš tiesų tai nekalninu  :) Jau seniai išaugau iš to amžiaus, kai dėl savo silpnybių, priklausomybių ar paslydimų kaltinu kitus   :) su tavo mezgėjiškos  laimės formule sutinku :friends:  tik kad vat šiuo konkrečiu atveju tai nebuvo kaip š...t, ar siūlai tikrai tinkantys irgi nežinau, pirkimo internetu malonumas irgi toks nevisai tikras.  :oh: bus matyt, ką aš ten nusipirkau iš gražaus paveikslėlio. 

Tas megztinis man labai gražus būtent toks, koks originaliame aprašyme.  :wub: ar man pačiai tokio rūbo reikia ir dar tokios spalvos - smarkiai abejoju  :unsure: gal kartais Rūta norėtų:unsure:  reiks paklausti...

Vakar silpnumo akimirką nusipirkau beveik 3kg stintų...  :oh: šiandien dvi valandas jas valiau....  :mad2: po to “purvino” reikalo jau net žiūrėt į jų pusę nenoriu...

Atsakyti

Lace - kur pirkai stintas? ir ką su tokiu kiekiu darysi??? Mano tai vyras su jom užsiimtų, man bjauru žuvis darinėt, tai tik jūros lydeką susitvarkau.

Mezgu ir žiūriu apie Lesę :).

Atsakyti

Labas dienas :4u:

Laukiu nesulaukiu zinios, kada brolis jau bus mama :wub: :D

Dabar reik eit lankytis babinaiciu parduotuvese, susiruost siuntinuka :rolleyes:

Stintu pernai vyras irgi buvo uzpirkes, alia prie ju as nekisu naguciu.. nei valgau, nei gaminu :D nors nee.. buvau uzmarinavus :D

O siandien isbandziau fb uzmatyta pyraga Opera, vakare degustacija bus :wub:

Einu toliau boxint :rolleyes:

Atsakyti

Restar, 21 Sau 2018 - 14:53, parašė: Lace - kur pirkai stintas? ir ką su tokiu kiekiu darysi??? Mano tai vyras su jom užsiimtų, man bjauru žuvis darinėt, tai tik jūros lydeką susitvarkau. Mezgu ir žiūriu apie Lesę :).
Mūsų Iki su nuolaida buvo. Kiekis tai toks visai normalus mūsų šeimynai gavosi, gi turbūt pusė to svorio išsimeta. :unsure: Dar senelį pietų pasikvietėm, tai liko kokios 6 žuvytės nesuvalgytos....

Priedas  AA85A0DD-8C4E-4676-890F-8AFBF4E4AA7D.jpeg   95,21KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Pas mus siandien irgi pietum buvo stintos.Kukliau, tik kilogramas.Vyras valo, as kepu, jie valgo

Atsakyti

vaikai svėrė kartą,tai iš 1 kg stintų 600 gr buvo ką kepti :)

Atsakyti

Labas :4u:

Pridėta:

Atsakyti

Labos

Nuoširduk, o tai kas tavęs ten nedžiugino?  :unsure: Jei man tokia spalva tiktų, tai griebčiau ir bėgčiau... Labai dailus  :super: 

Mane totali mezgiminė nesėkmė ištiko  :mega_shok: Vakar apsižiūrėjau, kad mano dovaninis šalis žiauriai skersuoja  :mega_shok: Kaip sau gal bandyčiau šlapią tvarkyt, bet kai dovaninis, tai nesinori tokio kaprizingo palikt... Išardžiau visą 1,5 m. Pasiėmiau paprastą raštą dabar, irkluoju. Jau ir atiduot reiktų. Kaip aš per savo kraustymųsis nepastebėjau... Mezgiminė savivertė krito nepasiekiamai žemai...

Lace kulinarinis medalis  :first: Aš dar ne tokia pažengus. Užtat dukra avižinę košę pradėjo valgyt  :sokiai: Noriu atpratint ją nuo nesąmoningo maisto.

Atsakyti

nuoširdi,dailu ;) ir spalva tau tinka ;) aš tik pynutes būč į skirtingas puses eilėse dariusi,na bet čia tik aš :) ką dabar megsi?

mano suknelė džiūsta.kažin tiuninguoti ją pirmine idėja,ar nesugadinsiu ... :)

Atsakyti

Va čia tai pasiekimas :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: Olaiva mane pagyrė :bis :bis :bis

iš tikrųjų, tai iš pradžių ir mezgiau vieną pynučių juost į vien pusę, kitą į kitą pusę, bet net ir S. pastebėjo, kad jos labai skyrėsi, net nesupratau kodėl, tai išardžiau ir dariau taip, jos man tada panašios gavosi :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 21 sausio 2018 - 20:11

Va čia tai pasiekimas :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: Olaiva mane pagyrė :bis :bis :bis

iš tikrųjų, tai iš pradžių ir mezgiau vieną pynučių juost į vien pusę, kitą į kitą pusę, bet net ir S. pastebėjo, kad jos labai skyrėsi, net nesupratau kodėl, tai išardžiau ir dariau taip, jos man tada panašios gavosi :)

na kad ir rankovės gerai įstatytod,ir aplink kaklą gražiai sumeistravai.pamenu,kaip pergyvenai,kaip čia gausis,taip kad drąsiau tik megzk ;) viskas tau gaunasi ;)

Atsakyti

Nuosirduk, spalva ne mano, alia modeliukas super ir tau tinka :4u:

Ir tai yra oficialu - as jau turiu brooooliiiii :yahoo: teks pakentet, kol pasieks mane, bet as jau ji turiu :rolleyes: Dabar jau zinau, kad ikyresiu su mezgiminiais klausimais :rolleyes:

Atsakyti