Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace, nu va ir tokiam amžiuj dar pirmų kartų būna :D  

O žiema šiandien graži :wub:  

Einu megzt :wub: 

Ne pirmas tas kartas   :P  bet senokai ant pačiūžų nestovėjusi buvau  :unsure: pasirodo ir čiuožti dar nepamiršau, ir nenukristi sugebėjau  :B 

Atsakyti

Labos

As savo šaiką irgi ant ledo išleidau.Namie tyla ir ramybė. Žiema graži,Mano mažiausioji šponkė kaip voverė nardo per sniegus,tik paskui grįžus kiekvieną kartą reik bent iki puses po dušu kišt,kad prilipes sniegas nutirptų.Nieko neveiksi-garbanė

Atsakyti

Sveikos,

Oras superinis, mes ir lauke pabuvome, nuo kalnelio paciauzeme. Kieme sniegą pakasiojau :) 

Lace, fanai su paciuzomis. Norėčiau ir aš, vaikystėje lyg ir ciuozinedavau, o kažkada antikomunistinio bandžiau ir nesigavo, teko palei sienas pavaikščioti :)

Lace, nu va ir tokiam amžiuj dar pirmų kartų būna :D  

O žiema šiandien graži :wub:  

Einu megzt :wub:​ 

Bėk į lauką geru oreliu pasidžiaugti. :)

Atsakyti

pasakiskas pusdienis sode buvo. kava is  termopuodeliu terasoj visai skaniai susigere . avietes nukarpem, vynuoges nugenejom. jaunucius medelius apraisiojom, silauogiu saknis durpemis apipylem.

vakare jau mezginys su serialu lauks

Atsakyti

Liniuka, tu su savo nušvitimu dabar esi kalta, kad aš vėl siūlų prisipirkau  :oh: Bože bože... ir kodėl aš tokia silpnavalė... Va tokį pirkau   :rolleyes:

Priedas  siulas.jpg   63,44KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Laba snieguota vakara :4u:

Lai lai laiiiii :rolleyes: dar nesigiriu, bet...

Lace, smagu ant paciuzu :4u: mano vidurinele siuo metu irgi ciuozineja su draugais, as pati ant ju stovejau tikrai 20 metu atgal :blink:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 20 sausio 2018 - 18:11

Lace, na ką aš galiu pasakyt - kalta nesijaučiu :P  Gi mezgėjai užsinorėt ko nors kaip š...t, rast tinkančių siūlų ir apturėt pirkimo malonumą yr tikra laimė :D 

Aš jau pradėjau virbaluot. Bus tamsiai žalias :wub:  Mezgiau su kabliu, ale šeima prikalbėjo eit prie židinio stalo žaidimų žaist, dar vyno įpylė, tai įtariu šios dienos mezginiai baigti :B Rytoj einam į keistuolius, tai vėl mezgimo laikas sutrumpės... Ši savaitė labai teatrinė. Ketvirtadienį buvau Anoj Kareninoj :wub:  Žiaaaauriai patiko :wub:  :wub:  O jau traukinio scena pabaigoj :wub:​ Vos susilaikiau neapsibliovus...

Atsakyti

vis dar sninga :wub:  kai nųekur nereik važiuot ir atsikasinėt mašinos ir kiemo,tai pasaka,o ne oras  :wub: 

vyras užkūrė kubilą,aš jau chalatus suruošiau.varysim pramogaut :D  pamenu mytą prie geležinkelio,kaip Limit sniegu džiaugėsi po pirties :) retenybė dabar sniegas,tai reik pult stačia galva :)

saulėlydžio eterinės chalato kišenėj,3lašai lipisinų keliaus vandenin :)

reiktų pasimatuoti alpakinę suknelę,ar ne melžėjiškas ilgis ir tada apačią paardyt arba užbaigt.ryt skalbsiu ir liks tik kišenes primontuot :wub:​ 

Atsakyti

Laba snieguota vakara :4u:

Lai lai laiiiii :rolleyes: dar nesigiriu, bet...

Lace, smagu ant paciuzu :4u: mano vidurinele siuo metu irgi ciuozineja su draugais, as pati ant ju stovejau tikrai 20 metu atgal :blink:

bruolį pirkai? ;)

Atsakyti

bruolį pirkai? ;)

Beveik jau papirkau :rolleyes:

Atsakyti

Sveikos, aš tai dienos pabaigoj galiu pasakyt, kad man netikus diena visai... Turėjau tiek vilčių visaip pamegzt ir filmų pažiūrėt, tai išėjau ant lygaus nulio.... Net į kiemą neišėjau, nes gerasis broliukas pasisiūlė sesę nuvežt į muzikos mokyklą, paskui maistas, tada jau temt pradėjo, taip viskas ir baigėsi. Vyras pusę dienos mašiną valė, tada kažin kiek laiko bandė pradėt megzt... tada aš n kartų bandžiau ir viskas baigiasi ties kažkelinta eile, kai siūlas tik dryks ir viskas, paskutinį karta net pagalbinis sudrisko, jau taip susinervinau, kad negaliu... rankinis mezginys irgi nepajudintas, bet kas ir nedžiugina anas. Geriausiu atveju bus absoliučiai naminis, o blogiausiu - trenksiu į kampą, bus katinui guolis...

Lace grobis man primena kažkodėl tą, kur suknelę Qqutė mezgė ir man dalis atiteko, išėjo dukrai snoodas, kurį dabar vienintelį tampo :).

Olaiva - jaučiu, lyg būčiau praleidus kažkokį kontekstą - kodėl sausio 27 -ą reikia Kaune būti? :)

Atsakyti

http://dovana.kaunas.lt

Atsakyti