Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sagas perku Sagų pasaulyje, Kąsiūluose, Mezgimo zonoje. Danesoj niekada nesu dar buvus, tundra.

Ir aš noriu naujo telefono. keista, nes man tai nebūdinga, bet labai mažai atminties, negaliu jokios programėlės įsirašyti, o noriu :). Foto tai į kortelę papildomą eina, o visai kita - ne :(.

Mano Samsungui galima priliept, kad perkeltų programėles į SD kortelę. Jos ir iš ten puikiai veikia  :rolleyes: 

Aš irgi tundra Danesoj nebuvus  :hihihi: nieko su sagom net nemezgu, bet jei kokio guziko šiaip prisireikia - tai Madoj randu, nelabai aš išranki matyt šitoj srity  :lol: 

Atsakyti

Labos

labai ačiū už patarimus  :4u: Nemanau, kad maniškei virusas buvo, pavėmė vieną kartą ir praėjo. Turbūt vis dėlto sunkus skrydis, klimato ir maisto pasikeitimas. Bet bijau dar sunkaus maisto duot, tegul po truputį pratinasi. Viskas kitokio skonio. Aš džiaugiuos, o ji tik po truputį ragauja ir raukosi.

Olaiva, jei alkana, tai gal jau taviškė atsigavo? Ar jau paleido namo? Sveikit  :4u: 

Iš vyrų aš jau senokai pasišaipau, kad pas juos viskas yra “tas” ir “anas”. Ir nesvarbu, lietuvis, amerikietis, ar indas, visi jie taip pat aiškina. Ypač kai techninius dalykus pradeda tais-anais derint  :oh:

Atsakyti

Aš turbūt adaptuojuos jau. Toks nušvitimas staiga, kad man gi iki Vinčio parduotuvės tai tik pora stotelių, o ne keli tūkst. kilometrų  :bigsmile: Kažkaip reik baigt dovaninį šalį ir varysim siaubt su Makalai  :bigsmile: 

Atsakyti

Aš turbūt adaptuojuos jau. Toks nušvitimas staiga, kad man gi iki Vinčio parduotuvės tai tik pora stotelių, o ne keli tūkst. kilometrų  :bigsmile: Kažkaip reik baigt dovaninį šalį ir varysim siaubt su Makalai  :bigsmile:

Lietuti, aš būsiu praleidus tavo pargrįžimo priežastis. Apšviesk, a?

Labas rytas  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 20 sausio 2018 - 07:12

labas rytas,

na,vilnietės,kas į kauną norit vakarienės 27 sausio į svečius ? :) visai graži idėja  :lietuva:​ 

Atsakyti

Laabas

Kai smagiai pas kolege vakar moteriskai pasedejom

Vyno tik gal per daug bo galva skauda

Bet  man ja ir be vyno skauda

Pabaigiau ilgint kiseneta, dar mintis kilo gal ir rankoves ilgint..ale vyras sako nereik..as labai lengvai leidausi itikinama kad nereik 😀iskalbiau apacia dar kartagal isdzius iki pirmadienio...

Atsakyti

Labas :4u:

Pabaigiau 2 valandą nakties ir aš savo. Išskalbiau, bet kažkas su juo negerai, nedžiugina. :hmm:

Atsakyti

Labas dienas!

Kutukus darau.

Atsakyti

Labos

vis dar sninga  :bigsmile: Dukra niekaip negali patikėt, kad sniegas neištirpsta ir vis dar pasitikslina, ar rytoj neištirps :D

Lietuti, aš būsiu praleidus tavo pargrįžimo priežastis. Apšviesk, a?

Labas rytas  :4u:

Vizos pratęsimas užtruko, o likt nelegaliai be teisės dirbt, vairuot ir pinigų ant teisininkės makaronų, kad kažkada kažkaip pavyks pratęst ir viską legalizuot ne man  :ax: 

Atsakyti

Labas diena :4u: puikus oras sniego pramogom :wub: bandom su pačiūžom čiuožt :unsure:

Priedas  89ABF20F-6A62-41D2-B1BE-4F78471386AF.jpeg   174,04KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Priedas  61ACD134-1018-4F43-B84C-50CFA9AAE704.jpeg   633,78KB   0 Parsiųsta kartų

ir aš įsidrąsinau  :rolleyes:

Atsakyti

Lace, nu va ir tokiam amžiuj dar pirmų kartų būna :D  

O žiema šiandien graži :wub:  

Einu megzt :wub:​ 

Atsakyti