Greiti vaizdeliai:
19A522F2-F265-4630-AA22-0D3FEA117C0F.jpeg 113,64KB
0 Parsiųsta kartų
97033D29-640F-4E73-BC69-3293CF315248.jpeg 86,16KB
0 Parsiųsta kartų
77CF4ED9-2F42-4C14-92BB-F439E42AABDC.jpeg 107,44KB
0 Parsiųsta kartų
Abelo,
Buta draudi bet kuriam draudime. Jei niekas negyvens kainuos brangiau. Bet kalbu apie 50 ar 60 eur .
Bet patirtis sako kad ir kur nesidrausi visur zalos ismokejimo atveju nervu reikes.
Limituk ocho šalikutis.
As busiu nepopuliari, bet visi zino ir gyd.algas ir rezidentu ir visi laisvi rinktis kitas specialybes bet va i medicina stojanciu tik daugeja.
tai juk kai eini dirbt i maxima zinai alga ir jei eini reiskia tinka.
cia musu darbe jau 6 menesiu diskusiju objektas. Mat koleges dukea istojo i medicina i mokama ir dejuoja nuolat.
Zentas dirba ir dejuoja. Tai as sakau kam ten stot tada
Dar spuogu tema
Ugnius buvo spoguotas tai kainavo kalnus pinigu buvom visur ir Kauno g. Ir Santaruose ir pas kosmetoliges.
Jis valingas vyrukas mete miltus mieles pienus sokolado vartojimus.
zinot kas padejo, o gal aisku sutapo bet merginos atsiradimas
Ingriduska, aš irgi pritariu tavo nuomonei,kad jei stoja dėl pinigų,tai tikrai ne ten tik va,dažniausiai stoja nes širdis šaukia
nelabai įsivaizduoji koks tas darbas,kiek reikia dirbt realiai ir kiek už tą darbą gauni. Veda tiesiog jaunatviškas idealizmas
visada yra ir stojančių su tikslu išvykt dirbt kitur. Nes visiem aišku,kad baigt LT yra žymiai paprasčiau nei bet kur kitur Europoj ar tuo labiau JAV.
Bet iš kitos pusės,nereikia ir lietuviškai kentėt ir susitaikyt su esama alga ir sąlygom. Jei visai tylim bet kokioj srity,tai ir užlipa ant galvos, krauna kiek gali ir pan. Šiuo metu medikai bangas kelias, prieš tai policija, manau kad ir mokytojai vieną dieną sukils iš pagrindų. Tiesiog,man atrodo,tai tos sritys,kuriose turėtų galiot ne kažkokie verslo principai,kaip dabar bando pritaikyt,o kažkas kito. Gal poreikio ir pasiūlos principas? Nežinau...
Abelo, dėl draudimo be draudimo bendrovių užklauskit ir swedbanko. Buvau nustebinta jų kainų lygio.
Sveikos,
Užrodė čia Nitė tetą Olgą, tai porą vakarų jos klausiaus. Ką dar protingo mezgimo srityje paklausyt?
Abelo, aš irgi Swedbanke iš vadybininkės girdėjau, kad jų ir sąlygos, ir kainos palankiausios
Ačiū už patarimus dėl (.)(.). Kažkaip nemaloniai jau kurį laiką vieną skauda, iš pradžių skausmas buvo neaiškioj vietoj, o dabar lokalizavosi. Kadangi nieko kieto neužčiuooiu, tai greičiausia nieko ten blogo, bet gal visgi pasitikrinsiu. Eisiu turbūt pas ginekologę. Pas šeimos eit tingiu, aš gi dabar sveikatos draudimą turiu, tai man pas šeimos eit jau ne lygis
Su siūlais pravalas Mados garaže visko, tik ne to, ko man reikia, Bet visgi neiškenčiau ir nusipirkau dieviško žalumo pusvilnės
Paskui trijose pardėse neradau žalios moheros. Ryt važiuosiu į Midarą. Bet lomkės tai konkrečios
Beje mados garaže storų tvidų kokių gražių yra Ir dar daug visko turi smėlinio, pilko, smulkaus smėlinio melanžo
Ir su 20 proc. nuolaida.
Liniuka isivaizduoju kokios lomkes
man dabar jos irgi aplankiusios, nersiu interneta, skaitau apie masinas ir jau matau babinaites savo namuos
Parveziau nesveikos vakarienes namo, visi laimingi ir sotus - galima megzti alia bet kaip letai tas boxy mezgasi
Kur, vilnietės, perkat sagas? Pirmadienį turiu laisvą, tai galėčiau po parduituves pavažinėti.
Danesoj turbūt didžiausias pasirinkimas sagų.
Labas,
Sagų madų nežinau, šiemet nepirkau. Ir siūlų tik maàžą dar nuo pernai babinikę.
Perku sagas pas Limit, dukra parneša gavus arba padarius, ir kartais SH.
Apgamus šalinau prieš metus. Džiaugiuosi.
Krūtis tikrina mamologas, reik šeimos gydytojo siuntimo. Taip sau tikrinausi, profilaktiškai.
Noriu naujo telefono. Su daugiau sparčiosios atminties. Šito digitaizeris paskui mano mintis laaabai smarkiai nespèja.
Sagas perku Sagų pasaulyje, Kąsiūluose, Mezgimo zonoje. Danesoj niekada nesu dar buvus, tundra.
Ir aš noriu naujo telefono. keista, nes man tai nebūdinga, bet labai mažai atminties, negaliu jokios programėlės įsirašyti, o noriu . Foto tai į kortelę papildomą eina, o visai kita - ne
.
Rasytė naujo žaisliuko užsigeidė . O buvai Nevutę įvaldžius? Aš tai noriu, kad vyras išvalytų mano mašinikę, nes gal moheros pūkais užsikišo, nepadeda sutepimas, sunkiai važiuoja, dreskia siūlą, niekaip ketvirto šalio negaliu numegzt... O dar ir daugiau norų/minčių atsiradę su naujom moherinėm babinaitėm nuo Akykščių
.