Ingriduka, prieš kalėdas vyras ir aš buvom pas Babajanus, GK klinikoj. Vyrui šovė ant veido tokią kaip karpą nes turbūt ne apgamas jei nebuvo tamsus, nei man nei gydytojui netrukdė bet jis tipo sako aš kai su visais kalbu toks jausmas kad tik į tą vietą ir žiūri
tai jis ir sako, tada šaunam, nu su kažkokiu aparatu kaip Katuks rašė, nušovė. Skaudėjo kai adatą suleido ir psio, davė tepalo, tepas, po mėn atvažiuot patikrai. Sumokėjo iki 50 eur, nepamenu. Prie to pačio apžiūrėjo rudus apgamus, nes jis irgi labai apgamuotas. Nieko šalint sakė nereikia.
Aš šalinau pigmentinę dėmę, tą irgi šovė ir dar prie nosiuko kažkokią raudoną dėmelę, nu kaip tipo kraujagyslė būtų sprogus ir ten kraujo lašelis stovėjo, tai tą irgi šovė. Davė kermo, tepiau. Pigmentinė išnyko labai super, nes kiek anksčiau šaudavau kitur niekur nepadėdavo, išlysdavo vėl. O prie nosiuko yra mažas taškelis, bet tik aš musiau matau, nes daktaras sako liuks. Už tuos sumokėjau 200 eur
. Eilių nėr, paskambini ir ateina tą pačią dieną, labai malonus bendravimas, šilta atmosfera nėr žmonių
. Dabar dukrą pas Gytę Babajan vežiojam, bet ten kiti grožio rūpetėliai
.