Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ingriduka, prieš kalėdas vyras ir aš buvom pas Babajanus, GK klinikoj. Vyrui šovė ant veido tokią kaip karpą nes turbūt ne apgamas jei nebuvo tamsus, nei man nei gydytojui netrukdė :D bet jis tipo sako aš kai su visais kalbu toks jausmas kad tik į tą vietą ir žiūri :D :D tai jis ir sako, tada šaunam, nu su kažkokiu aparatu kaip Katuks rašė, nušovė. Skaudėjo kai adatą suleido ir psio, davė tepalo, tepas, po mėn atvažiuot patikrai. Sumokėjo iki 50 eur, nepamenu. Prie to pačio apžiūrėjo rudus apgamus, nes jis irgi labai apgamuotas. Nieko šalint sakė nereikia.

Aš šalinau pigmentinę dėmę, tą irgi šovė :D ir dar prie nosiuko kažkokią raudoną dėmelę, nu kaip tipo kraujagyslė būtų sprogus ir ten kraujo lašelis stovėjo, tai tą irgi šovė. Davė kermo, tepiau. Pigmentinė išnyko labai super, nes kiek anksčiau šaudavau kitur niekur nepadėdavo, išlysdavo vėl. O prie nosiuko yra mažas taškelis, bet tik aš musiau matau, nes daktaras sako liuks. Už tuos sumokėjau 200 eur :rolleyes:. Eilių nėr, paskambini ir ateina tą pačią dieną, labai malonus bendravimas, šilta atmosfera nėr žmonių :D . Dabar dukrą pas Gytę Babajan vežiojam, bet ten kiti grožio rūpetėliai :D :D .

Atsakyti

Moheriukas, nergi man gražus :D nesvarbu, kad žalias.

Priedas  26731669_1982342048450265_2494189674651537873_n.jpg   55,34KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Untitled.png   610,45KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  Untitled3.png   972,68KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ristinėle man visi mocherinukai patys gražiausi tokie paprasti, nes tada matosi tas siūlo grožis ir prabanga :)

Atsakyti

Pagaliau apsisprendžiau :D Atėjo nušvitimas, net receptą nusipirkau :B Neklauskit kam, tiesiog :B Dabar reik melstis, kad mados garažas turėtų suderinamos spalvos moheros ir vilnos. Priedas  Ingen_Dikkedarer_Cardigan_1_medium2.jpg   172,47KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Liniuka, su krūtim pas mamologus eiti reikia  :) Tik nežinau, ar reikia siuntimo. Šiaip taip ginekologai ir krūtis turėtų pažiūrėti, bent jau pirminę apžiūrą, o tada jau siųstų kažkur. 

Tavo nušvitimas ir man seniai norėjimą kelia, bet jis man turbūt būten tokios spalvos gražus, o ar aš  sau su tokia spalva patikčiau - tai ir nežinau.  :unsure: Pasidalink aprašymu  :4u:​ 

Atsakyti

spalva graži....

o recepto nu tai tikrai neklausiu, kam. tik pakomentuosiu: зря.

Atsakyti

Kaip man gražiai šita mezgėja mezga   :wub:  :wub: Jos visi išpildymai dažniausiai už originalus gražesni  :wub: 

hvide4a_medium2.jpg

Atsakyti

Katuk, nu nevisai zria. Bent jau man. Nes jis megztas nuo viršaus, kartu su apvadu. Tai bent jau man būtų nedaėję, kaip viską susiskaičiuot. O be to man patinka megzt iš receptų :P​ 

Atsakyti

a jo, krūtys.

tai priklauso, kokios problemos. nes echoskopiją gali padaryt ir pirmines išvadas pateikt tiesiog echoskopuotojas. ginekologas gali apčiupinėt,o mamologas ir tą  ir tą ir dar daugiau, visokias ten mamogramas ir biopsijas.

neseniai net diskusija buvo su kolegėm, mano kolegė kažką užjautė krūtyse, tai ieškojo mamologo, aš kaip tik tuo metu echoskopijas dariausi, tai klausiau, kodėl jai neužtenka... nu bet čia atskiras atvejis, nes jos vyras neseniai mirė staiga visas jaunas ir sveikas būdamas, tai jai buvo teisiog psichologiškia būtina pasitikrinti visas sritis nuodugniai.

Atsakyti

Katuk, nu nevisai zria. Bent jau man. Nes jis megztas nuo viršaus, kartu su apvadu. Tai bent jau man būtų nedaėję, kaip viską susiskaičiuot. O be to man patinka megzt iš receptų :P​ 

nu jo, būna laikotarpių, kai teisiog nesinori skaičiuoti.

bet tai tada visai logiška tada, kodėl tu jį pirkai

Atsakyti

Šiandien taip jaukiai su Restar papietavom  :wub: Kiekvieną kartą po tokių susitikimų pagalvoju, kad esu laiminga, kad mano gyvenime atsirado sekta  :wub: ir kad čia suradau ne vien tik hobio draugių, tas bendrumas daug platesnis...

Atsakyti

Labos :4u:

Pirmiausia tai sveikatos ligoniams :4u:

Buvau snd ir as pas seimos gydytoja su dickiu.. pries pora savaiciu pastebejo guza ties kelenu, skaudejo vaikstant. Dabar nebeskauda, bet guzas tebera. O kadangi tiek as , tiek Matas yra jau turejes kojos operaciju, kelia susirupinima :unsure: lauksim dabar kvietimo rentgenui.. futbola kuriam laikui teks pamirst :unsure: 

Del (.)(.) mane dazniausiai lt patikrina echoskopuotoja, nes augintiniu turiu nemazai. O No tai dare momograma ir echoskopija. Bet pirmine apziura tai turbut ginekologas turetu suteikt :hmm:

Sedziu kiaura diena skelbimuose ..nieko nerandu :angel_not:  Ristina, Ristinele, jeigu uzmatysi ka - garsiai sauk :B :wub:

Atsakyti