Sveikos
Šiandien rašinėjuosi su anglais, bandau 150 eurų atgaut Dar pernai siunčiausi pūkinę striukę Rūtai, bet netiko dydis ir grąžinau. O siuntinys kažkaip pasimetė, post.lt puslapyje matau, kad gauta UK gruodžio 6 dieną ir toliau jokių įrašų.
Pirmiausiai pas mus pašte buvau, tai man išaiškino, kad registruota siunta negali pasimesti, kad pagal jų tvarkas, jei dėl kažkokių priežasčių neįteikia gavėjui, po mėnesio turi grąžinti atgal. O jei vis tik pasimeta, tai po trijų mėnesių galima pradėti paieškos procedūras.
Bet net jei ir atsirastų, pinigų už ją aš nebeatgaučiau... Vienžo, parašiau laišką pardavėjui, žiūrėsim, kaip čia dabar viskas baigsis.
Būtų koks 20 eurų, turbūt nurašyčiau į nuostolius, bet dabar suma didelė, verta bent pabandyti..
šiaip tai geriau kalbėtum ir daugiau
![]()
taip ir nežinotum paskui daugelio dalykų
vat aš ir galvojau iš pradžių kai paminėjia, kad oho mergaitėk kaip aukštai šoko, vis dejuoja, akd rei kelementaraus modelio, nes per sunku, nesupranta, o čia staiga ketliavimas, kuris mano manymu tikrai nėr lengvas,. bet jeigu tu darai šitą apsimetantį, t.y melagingą, tai viskas stoja į savas vietas.
nes šiaip mano žiniom, ketliavimas daromas iš kito galo, t.y. numezgam apykaklė tipo nuo viršaus, atskirai, o tada jau prisiuvama prie mezginio. ir man visada mistika, kaip atitaikyt akių kiekį, kaip prisiūt vienodai....
Aš tą ketliavimą kartais darau, bet tik dvigubai apykaklei - surinkus akis numezgu gumytę, atlenkiu ir priketliuoju. tada nieko tes skaičiuoti ir taikyti nereikia. Bet šitas būdas man labiau vaikiškiems ir gal vyriškiems megztiniams tinka. Moteriškiems man delikatesnio norisi.