Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos  :4u:

Mano "modelis" kategoriškai priešinasi net fotografavimui, ką jau sakyti apie įkėlimą kažkur viešai  :hihihi:​ 

Nugi be galvos galima  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Donstop, tai suprantama, ir nereikia viešinti, fotkink kaip Terezza sako, be galvos :4u: Moterims vyrų nerodyk, žinai paskui kaip gali būti :angel2: :D (juokauju)

O aš kadangi rankovių ilgų nemezgusi, tai nutariau vieną pirmiau nusimegzt, įsiveriu siūlus siaurinimo vietoje, pasižymiu, kad nepamirščiau, sakau, man dar mokintis ir mokintis, bet smagu kažką naujo vis išmėginti, juk tik taip tobulėjam.

atsimenat, kažkada dejavau, kad nemoku reglano, o dabar jau kitokio būdo net nesinori megzti, kaip patiko. :rolleyes:

Atsakyti

man tai nevisada pirma rankoves gimsta. ( bet visada abi is karto mezgu) tik vat sitokiuose  nuokakliniuose. ir kai siulu kiekis ribotas, tai galim su kuno ilgiu  suzaist, ar ilgesni, ar trumpesni daryt, ar daugiau ar maziau dryzuoti :)

siulai laukia pastomate... o man "namu arestas " vakar vakare 38,4 buvo. pasizadejau  niekur neit. o nenoriu, kad vyras zinotu apie tuos siulus :angel_not:

Atsakyti

Kitą kartą ir aš abi iš karto megsiu, nenorėjau kad reikėtų abi ardyti :)

Atsakyti

bet tu apvaliai be siuliu jas mezgi, ane??? kazi  kaip tokiu atveju ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 02 vasario 2017 - 14:04

bet tu apvaliai be siuliu jas mezgi, ane??? kazi  kaip tokiu atveju ?

Taip, atskiri virbalai, siūlų kamuoliukai ir mezgi, vieną pamezgi, kitą, siaurini kartu, papraščiau, mažiau šansų susipainioti, o dabar viską rašau, kiek akių pririnkau, su siūlais pasižymiu siaurinimo vietą, užsirašau kiek akių liko, žaidimas, bet kol išmoksti reikia pažaisti:)

Atsakyti

Taip, atskiri virbalai, siūlų kamuoliukai ir mezgi, vieną pamezgi, kitą, siaurini kartu, papraščiau, mažiau šansų susipainioti, o dabar viską rašau, kiek akių pririnkau, su siūlais pasižymiu siaurinimo vietą, užsirašau kiek akių liko, žaidimas, bet kol išmoksti reikia pažaisti:)

Nežinau, ar ne didesnė tikimybė susimaišyti taip vieną pamezgant, tada kitą.

Kai mezgi abi ant vienų virbalų, tai natūraliai eina viena po kitos, o čia gali ir susimaišyti kurią ką  tik pamezgei. Ar ne bus tik daugiau matavimo ir skaičiavimo?

Atsakyti

Nežinau, ar ne didesnė tikimybė susimaišyti taip vieną pamezgant, tada kitą.

Kai mezgi abi ant vienų virbalų, tai natūraliai eina viena po kitos, o čia gali ir susimaišyti kurią ką  tik pamezgei. Ar ne bus tik daugiau matavimo ir skaičiavimo?

Nu vaikiškus taip mezgiau, pvz 5 eiles pamezgi vienos rankovės arba su cm pasimatuoji kokius 2cm vienos rankovės, ar iki siaurinimo, tai nesusimaišydavau :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 02 vasario 2017 - 15:46

Sveikos,

Aš tik kartą mezgiau abi rankoves ir teko abi išardyt nuo pradžių iki galo, tai buvo ir paskutinis kartas :D Visada po viena ir visada ant galo.... Ką tik baigiau, siūlas baigėsi irgi, gerai, kad radau dar galiukų susiuvimui  :oh: 

Atsakyti

sarange jau PALTUKA baigei :blink: :blink: :blink:

as ir kojiniu nemegstu megzt, nes antrai jau noro truksta . :D

issiunciau sunu i pastomata.  kazi kada parves :rolleyes:

Atsakyti

Atrodo Waidos bloge aprašyta kaip megzt kojines abi kartu ratu, tai ir rankovėms tiktu  :D 

Atsakyti

Labos

aš ir rankoves kartu mezgu, nors ir tai kartais sumaišau. Po vieną labai nemėgstu...

"Tobulą" rytą apturėjau. Gavau grąsinantį laišką iš banko su reikalavimu pateikti dokumentus apie mano mokamus mokesčius, raštišką pasiaiškinimą, kokie mano ryšiai su Lietuva, kodėl išvažiavau ir pan. Jie svarstys ar mano ryšiai su LT pakankami sąskaitą turėt ir savavališkai nuspręs :blink: Tipo gyvenu ne LT, tai potencialiai pinigus plaunu. Turiu sąskaitoj apie 100 eur, patogu draugei dovanų nupirkt buvo. Dabar reiks sukt galvą kaip uždaryt. Kažin kaip jie įsivaizduoja emigravimą  :hmm: Susitaupai pinigų naujai pradžiai, užsidarai banko sąskaitą, pasiėmi viską grynais ir važiuoji į nežinią... Aš gi buvau blogietė, su banko kortele išvažiavau  :B 

Atsakyti