Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

katuk kas čia tau pasidare su tais storais siūlais

lyg nemėgėja būdavai

ar čia dukraitei?

nu dukrom čia viskas...

va tas antras, kurio dar nerodžiau, gavosi man netyčia :D

o apie mėgimus... tai gal aš mėgstu tą kas tuo metu gražu :D  dažniausiai gražu būdavo smulkybės, subtiliau taip, ir prie amžiaus mano labia tinka :D

Atsakyti

Katuk :4u:, buvau kažkada mačius, bet musiau tadu nelabai reikėjo :D , norėčiau išbandyt. Tą pirmą tai tuoj pat išjungiau kai pamačiau tos damos nusilupusius nagus :D o tas antras geruulis, ačiūūūūū, deduos nuorodą į biblioteką.

Restar, kad jau taip gaunas :D, nu sau nerandu tokio kurio reikėtų kaip š...kt kaip kad buvo tarkim suknelės dėja gimus su tais karoliukais. O megzt tai nooo :D . O kai pamatau kad  mano megztus rūbus jau antra sesė nešioja,nes ana juos išaugo, arba draugę sutinki su savo megztu megztiniu, tai taip širdį :wub: :wub:užtat ir noru dar džiuginti.

Aš irgi daba tą ripsinį storai mezgiau, trys gijos nėr mažai, su ketvirtukais irklavau. Musiau labai tie stori ant bangos. Nors manau jie visada buvo ant jos, skirias gal būt modeliai, raštai, spalvos, puošyba.

Atsakyti

nu va, aš tų nagų net nepastebėjau, nes žiūrėjau tai į mezginį, į kilpas, į įrankius :D

Atsakyti

Nu jo, Soliuk, po migdolų ir karoliukų nebežinau, ko tokio superinio sadomazo tau čia benorėt :). O rimtai, gi mes skirtingos, aš tai noriu sau visko bele ko, vaikams irgi reikia, tai niekam kitam negaliu net pagalvot, kad megzčiau. O tu nori megzti ir džiugini kitus - super!  O tavo dukra neužsimano tavo mezginių?

Nuoširduk, dzin tos sąvokos, visos mes kartais nusišnekam, aš tai supratau ir net nesugalvojau pataisyt termino, aišku, apie ką kalbi.  Šaunuolė, kad ėmeisi, mezgi ir naujas technikas išbandai. Su adata užbaigimas oi, ne man, gal bandžiau bandyt, bet taip mikliai susinervinau gal per kelias sekundes ir mečiau :).

Aš tai , Nite, lietuviškai biškį džiaugiuos, kad ir tau ne viskas pavyksta :). Tik aš geriau numetu kampan, negu ardau jau baigtą gaminį... Vaikai gal priaugs dar :).

Atsakyti

šiaip tai geriau kalbėtum ir daugiau :D

taip ir nežinotum paskui daugelio dalykų

vat aš ir galvojau iš pradžių kai paminėjia, kad oho mergaitėk kaip aukštai šoko, vis dejuoja, akd rei kelementaraus modelio, nes per sunku, nesupranta, o čia staiga ketliavimas, kuris mano manymu tikrai nėr lengvas,. bet jeigu tu darai šitą apsimetantį, t.y melagingą, tai viskas stoja į savas vietas.

nes šiaip mano žiniom, ketliavimas daromas iš kito galo, t.y. numezgam apykaklė tipo nuo viršaus, atskirai, o tada jau prisiuvama prie mezginio. ir man visada mistika, kaip atitaikyt akių kiekį, kaip prisiūt vienodai....

Tikrai žinosiu dabar kaip tas kaklo apdirbimas vadinasi :D Man taip smagu kažką naujo išmokti, nors ir juokingi tie mano išmokimai, bet mane džiugina :)

Atsakyti

Nuoširduk, dzin tos sąvokos, visos mes kartais nusišnekam, aš tai supratau ir net nesugalvojau pataisyt termino, aišku, apie ką kalbi.  Šaunuolė, kad ėmeisi, mezgi ir naujas technikas išbandai. Su adata užbaigimas oi, ne man, gal bandžiau bandyt, bet taip mikliai susinervinau gal per kelias sekundes ir mečiau :).

:bis :wub: Kur Katukas įkėlė, tos nuorodos gale yra parodyta kaip nuiminėti, tai iš pradžių vargau, kol supratau kaip tiksliai užkabinti, o paskui labai greitai einasi, ačiū :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 19 sausio 2018 - 10:18

:D šiandien pas kolegę renkamės filmo žiūrėti...pasibėdavojau kaip noriu megzt tai jinai man leido mezginį pasiimti :D

tarp kitko tą tinginių ar apgavikų ketliavimą išmokau tik pernai metais...o va tą tradicinį kai jau mokiausi megzt buvau išmokyta...nors tikrai bjaurokai apskaičiuot būdavo :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 19 sausio 2018 - 10:23

Šiandien 12 val sriuba Savanorių Pizza jazz, kviečiam visas partizanes ir ne prisijungt :).

Qqute, kaip faina, kad "leido", tipo, pati nebūtum sugalvojus pasiimt? :). Filmas ir mezginys - tobulas derinys, aš jau svajoju, nes per visą savaitę jokio filmo nepažiūrėjau ir nepamezgiau...

Atsakyti

Aš tai taip ir supratau, kad Nuoširdi su adata prikabinėja atviras akis, nei kiek nenustebau, nes krapštukizmo apraiškų esa buvę :D

Aš taip apykaklę esu prikabinėjus tik kartą ir ko gero paskutinį, jau esu pasakojus, atitaikyt tai viską idealiai atitaikiau kažmaip, bet mezgiau iš rogutinio kašmyro, apykaklė gavosi tokia ankštoka, tai kai timptelėjau ir patrūko siūlas ....  :oh:  O paskui  jau gražiai viską sugaudyt nebeimanoma...

drop_55_medium2.JPG

IMG_8108-005_medium2.JPG

IMG_8098_medium2.JPG

3_VKW1617_medium2.jpg

3b_VKW1617_medium2.jpg

quince-and-co-larch-pam-allen-knitting-p

quince-and-co-walnut-pam-allen-knitting-

quince-and-co-walnut-pam-allen-knitting-

quince-and-co-willow-pam-allen-knitting-

Atsakyti

Restar žinok nebūčiau ėmus pati, nu kažkaip ne visur svečiuose tinka, mažum nesupras ar ką...

apie partizanes tai užvakar berods su Šilinge pietavom prie vieno stalo :D tik aš pietavau tai su MB o Šilingė su kolegėm :D alia taip smagiai prie baro susitikom :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 19 sausio 2018 - 10:30

Aš tai , Nite, lietuviškai biškį džiaugiuos, kad ir tau ne viskas pavyksta :). Tik aš geriau numetu kampan, negu ardau jau baigtą gaminį... Vaikai gal priaugs dar :).

Tai džiaukis, negi man gaila :D aš kampan metu tik tada, kai nežinau kaip taisyt :unsure:

O sąvokos yra svarbu, nes kitaip nepavyks susikalbėt :rolleyes: jei miltus vadinsi cukrum, blynai gali ir nesigaut  :mirksiukas: 

Atsakyti

Mb labai mėgsta daiktus pavadint ne  tikraisiais vardais o bele kaip :D vaikas nuoširdžiai dėl to pyksta, o MB pyksta kad anas pyksta, tipo išsidirbinėja ir t.t.

arba apibendrintai kaip nors, pvz šaukia paduok krepšį, o krepšiu jis vadina viską į ką galima daiktus susidėt, pradedant pirkinių maišeliu baigiant lagaminu :D ir žinok ką paduot (tada norėjo kad paduočiau jo rankinuką o aš pirkinių maišelį nešiau) nu ir katras iš mūsų išsidirbinėja kažin

Atsakyti