Nite, o tai kas blogai? gi sakei, kad tik rankovės, tai spėtum ir nepasibaigus žiemai ar dar kas išlindo?
Nite, VISĄ ardysi????
va, galima ir su siūlu viduje, o ne su virbalu, gal net patogiau, nesimaišo, kol mezgi vieną pusę
Nite, kas yra tam megztiniui be per trumpų rankovių? Ar siūlas pasielgė netikėtai?
Peltakiavimas liaudiškia mereškavimu vadinamas buvo .
Soliuk, bet tavo gi ir gerumas, kiek girdžiu, tai tu vis kažkam kitiems mezgi...Tai dukrų draugėms (jeigu nemaišau), tai draugių dukroms . O mano tas poilgis pilkis iš buklė siūlų dukrai tiek nešiojamas ir tiek mylimas, kad reikia skubiai galvot, ką dar čia tokios patogaus numegzt, kol nesunešiojo. 120 proc pasiteisinęs mezginys.
Katuk - čia dukrai ta pynė? O siūlai tavo irgi tokio storumo?
Katuk - čia dukrai ta pynė? O siūlai tavo irgi tokio storumo?
dukrai.
siūlai sukami, storumas pagal pasirinkimą greičiausiai gal vistik nebus tokio storumo, nes įtariu, kad būt nelabai patogu, bet vistiek bus storiua nei standartiškai
va, galima ir su siūlu viduje, o ne su virbalu, gal net patogiau, nesimaišo, kol mezgi vieną pusę
va būtent šiuo būdu aš darau
Aš kai tų terminų mezgimo dar nežinau, tai neimkit labai jau į galvą jei ir nusišneku kartais. Jezau, nu sakau, geriau jau mažiau šnekėčiau, o patylėčiau
o manes laukia irgi ketliavimas nes neina rašto apykaklei aukštyn megzt teks atskirai ir..bet gal prisiusiu tiesiog atviras akis, nedarysiu to dvigubo..nors kas ten mane žino
katuk kas čia tau pasidare su tais storais siūlais
lyg nemėgėja būdavai
ar čia dukraitei?
Aš tai ko gero būsiu neteisingai supratusi Lietučio klausimą. Galvojau apie perėjimą nuo JAV prie LT maisto. O po vėmimo tai sriubos pas mus su ryžiais arba su makaronais, dar kokia bulvių košė be pieno. Iš vaisių - bananas.
Nite, o tai kas blogai? gi sakei, kad tik rankovės, tai spėtum ir nepasibaigus žiemai ar dar kas išlindo?
išlindo tiksliau neįlindo turėjo susitraukt sprendžiant iš pavyzdėlio, bet nesusitraukė ir gavosi per platus ir taip gan stipriai per platus
Nite, VISĄ ardysi????
O kas čia tokio nereik alpt
Jei taip jautriai reaguojat, daugiau nepasakosiu tokių siaubiakų
Aš kai tų terminų mezgimo dar nežinau, tai neimkit labai jau į galvą jei ir nusišneku kartais. Jezau, nu sakau, geriau jau mažiau šnekėčiau, o patylėčiau
šiaip tai geriau kalbėtum ir daugiau
taip ir nežinotum paskui daugelio dalykų
vat aš ir galvojau iš pradžių kai paminėjia, kad oho mergaitėk kaip aukštai šoko, vis dejuoja, akd rei kelementaraus modelio, nes per sunku, nesupranta, o čia staiga ketliavimas, kuris mano manymu tikrai nėr lengvas,. bet jeigu tu darai šitą apsimetantį, t.y melagingą, tai viskas stoja į savas vietas.
nes šiaip mano žiniom, ketliavimas daromas iš kito galo, t.y. numezgam apykaklė tipo nuo viršaus, atskirai, o tada jau prisiuvama prie mezginio. ir man visada mistika, kaip atitaikyt akių kiekį, kaip prisiūt vienodai....