Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

ar pas mus kas nors dar naudoja tą peltakiavimą :hmm:

Katuk, čia kažkas panašaus, darau pagal youtube :rolleyes: Noriu išbandyti, Atnaras nuiminėjau adata, nu nežinau kiek to grožio, bet gavosi, ta vadinama "rezinka" :D

Bananas gal mažiausiai dirgina skrandį. Ir gazuoto mineralinio negalima, nes jis dar labiau dirgina gleivinę, paprasto vandenuko, ir kad gurkšnotų po truputį :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 19 sausio 2018 - 08:52

Eikit pasigooglint "peltakiavimas" :D

Netikiu, kad ant mezginio tokius dalykus išdarinėjat :D

Atsakyti

Eikit pasigooglint "peltakiavimas" :D

Netikiu, kad ant mezginio tokius dalykus išdarinėjat :D

nu vat aš ir galvoju, kad kažkas "nie to" :lol:

o kaip tas būdas vadinasi :hmm:  kai prisiuvi adata jau numegztą kaklo atnarą

Atsakyti

Nuoširdukas turbūt apie ketliavimą šneka ;), peltakiavinu esu gyvenime užsiėmus, kablys buvo, bet itin seniai.

Tas melagingas ketliavimas - gėris :). Senoviškai senokai nedariau...

Atsakyti

labas rytas,

naktis rami,dar palašins ir žiūrės.suvalgė pusryčiam kiaušinį,alkana kaip vilkas

gyd sakė,ką po vėmimo galima:košės tik ant vandens,su druskyte,džiūvėsis,vėsi juoda saldinta arbata

jokių daržovių,žalumynų,net bananą saikingai,jokių pieno produktų,sulčių,negalima juodos duonos

Atsakyti

jo, prisiminiau - ketliavimas :lol:

nu bet net juokinga, kaip kartais  gaunasi. puikiai žinai, apie ką kalbą, nors vadina visai ne taip

Atsakyti

va tokšį panašų megsiu. ti knežinau, ar gausis graži tokai pynė

bb68357d61ec79f25a2f6896f15e9794.jpg

Atsakyti

jo, prisiminiau - ketliavimas :lol:

nu bet net juokinga, kaip kartais  gaunasi. puikiai žinai, apie ką kalbą, nors vadina visai ne taip

man kai su fantazija nekažką, tai nesupratau iš pradžių apie ką čia :unsure: peltakiavimas - man aukštasis pilotažas, kaip ir visas siuvinėjimas  :B o kažkokia man nežinoma mezgimo technologija - tai būtų netikėta  :rolleyes: ir įdomu  :D 

Atsakyti

Labos :4u:

Olaiv, palaikymo balionai jum abiem :4u: ir kad Nojus atlaikytų :4u: .

Katuk paroooooooooo tą savo kaklo mezgimo būdą per video :ax:.

Baigiau draugutės dukrai ripsint :bigsmile: išskalbiau kačmyrėlį tai jau švelnuuuuuumas :wub: :wub:per šiandien tikiuos pabaigt  kišenes su tais spuogais ir bus finito :yahoo:.Būsiu kažką išstenėėėėėjus :D.

Atsakyti

Kadangi ten rusiškai parašyta, nu tai ir išsiverčiau kaip supratau :frusty:

Atsakyti

Aš pikts ir nelaimings  :mad2: nors ne  :( nelaimings MB, nes megztinį teks permegzt, reiškias žiema iki to laiko tikrai pasibaigs  :(

Nu vat nereik šokinėt aukščiau bambos - vienas megztinis per metus ir gana  :mad2: 

Einu ardyt :B

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 19 sausio 2018 - 09:28

nu vat kažkiap taip aš darau, tik ne ant vašelio, o iškart ant virbalų

https://www.youtube....h?v=8xOpr2jwz0g

Atsakyti