Olaiva, ojej laikykitės Nuo ko jai taip?nei aš neįtariu,nei gyd nežino...virusai vėmimo siautėja...kaip kokiam seriale "Ligoninės priimamasis"esu.šalia priimamojo kabineto,veža ir veža tėvai:vemia,viduriuoja... tai ir jai turbut virusas.jokiu pasėlių neėmė,per anksti dar.lašina visokius tirpaliukus svarbu brolis neatkristų,pas mus visad būna viens po kito
Olaiva - laikykitės ten .
Nu Olaiva... sveikit
Sveikit
Maniškė irgi pasiguodė, kad gerklę skauda ir liūdnokoka užmigo, tai ryt matomai bus jai išeiginė, o turėjo mokykloje keksiukus kepti, teks nuvežti produktus, kad nesubyrėtų kitiems vaikams kepimas.
Ojoj, Olaiva, sveikit Gal tikrai kokie virusai vaikšto?
Manoji vakar irgi vėmė, bet ir praėjo po to. Aš dar bijau kažko stipraus valgyt duot, kad skrandžio nesuerzint. Džiūvėsėliai per kieti, sausainiai neteisingo skonio ir t.t. Kiaušinio tik paprašė, bet vien kiaušiniais gi nemaitinsiu. Ką dar duotumėt valgyt, jei orkaitės nėra?
Laba,
Lietuti, duočiau makaronus, blynus, jogurtą, košes, virtinius visokius. Mėsą tai galima ir keptuvėje, ir virtą. Daržoves taip pat, kaip mėgsta. O ką Amerikoje valgydavo? Man tai, kai nežinai ko, tai ir duona su sviestu eina. Bet čia įtariu, nelabai😀
Olaiva, laikykitės ten ir sveikit🌷
Lietuti kose gal?maniskiui grikiai arba ryziai i trasa eina tik ne pieniski paprastai vandeny su biski druskytes
Jei skrandis suerzintas tai zaliu darzoviu ne, tik troskintas
Jogurtus, mesyte galima
As kartais kai kazko itartinas pilvas duodu kukuliu troskini(bulves gabalais, maltos mesos kukuliai, morka kokia siek tiek vandens biski sviestuko ir troskinu..man labai paciai patinka ir vaiks megsta ir maistas svelnus)
Mano vaikai kai blogai su pilvu tik ryžių gauna pradžioje. Su sojų padažu paşlakstytų ;). Nors paprastai ir patys nieko nenori, tai ir nesiūlau.
Labas rytas
Na iš po vėmimo, tai džiūvėsėlis su arbata, o paskui jau išverdu sriubytės su vištiena lengvos, kepto tai ne, neduok gal, virta/troškinta geriau, žiūrint kaip supykęs skrandukas buvo. Jei viduriuoja, tai ryžių košė.
Vakar pradėjau kaklą peltakiuoti, bet anksti nuėjau miegoti, nes kosulys kankino toks erzinantis, matomai nuo slogos slenka į apačią. dukrą palikau namie.
Labas rytas
mažiesiems ligoniukams
labas rytas,
ar pas mus kas nors dar naudoja tą peltakiavimą
aš tai kartais panaudoju melagingą kai uždedi akis iš abiejų mezginio pusių ant dviejų valinukų, pamezgi su abiem kažkiek tai, ir sujungi tas dvi puses. nu čia trumpai taip
planuoju artimiausiu metu pradėti megzti baltą ne baltą megztinį ne sau tik kad.
Labas rytas,
Geriausia dieta ryžių košė, negalima pieno ir žalių vaisių, bei daržovių, jei nenusikalbu, tai lyg tai bananą galima
Kam galima tai prašom kavos