Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Qqte, pas mus taip pat vertina. :)

Atsakyti

nu tai pas visus taip pat iš tikro,...

bet taigi visokių žmonių yra, o kai tie žmonės vienos bobos :D  tai turgus ir tiek

Atsakyti

Mano vyras kasmet gerai vertinamas, t.y. labai gerai būtų, bet jeigu l.gerai, tai reikia kažką duoti. Savo srityje jis pasiekęs jau aukščiausią kategoriją, toliau tik į vadovus reikėtų taikyt, ko anas nenori. Tai dabar reikėtų duot premiją, ale biudžetas ribotas. Tai gal gaus eilinį pagyrimo raštą :). Nors viršininkė liepė šeimai nieko nesakyt dar, gal kažką sugalvos, per padidintą krūvį ar pan :D.

O mes iš poliklinikos kaip ant sparnų. Ačiū visoms už pasidalinimus apie operacijas, bet gal tos info reikės su kokiu kitu vaiku, o bailiukei pasisekė. Aišku, dar lauksim savaitę pasėlio rezultato, bet iš vaizdo tai tikrai sakė, kad nereikia jokių operacijų, sinusai irgi švarūs. Tai žiūrint kaip ten ką ras ir kuo norės gydyt - gal važiuosim gydytis į Anykščius (Šarangė homeopatą rekomendavo):). Visai gera ta gydytoja :).

Nebenorėčiau dirbti kabinete, kur daug plepių ir pletkininkių, oi... Užtenka man ir su viena kolege pasišnekėt (kita ateina retai ir beveik niekada nešneka, tik aš ją kartais linksminu :) ), kiek laiko susitrukdo...

Atsakyti

Joo man kartais darbe irgi norisi ramiai dirbt, negaliu skųstis, kolegė mano nėr plepė kokia, bet kartais tokia bambeklė kad...nu bet arba aš apsiprantu arba reikalai gerėja (gal pereinamas amžius baigėsi :D )

Atsakyti

pasiginčyčiau. ar ji tau kokią pažymą parodė, kad būtent dėl to kokios tai pasekmės? ar tu asmeniškai tokia kompetetinga tą nustatyti?

dabar jau nesužinosi, kaip ten būtų, jeigu būtų. t.y. jeigu būtų paisiusi visų nurodymų ir rekomendacijų, ar nebūtų tų pačių problemų

nekompetetinga nei  aš,nei tu,nei man jų pažymos rūpi po teisybei :) tiesiog mamulės atsakomybės stoka tam vaikui nei IQ nepakėlė,nei jį pastiprino. akivaizdu,kad nuodai. jos daržas,jos pupos ;)

na ką,reik nors pamegzt...

Atsakyti

Lietuti o kaip mažoji aklimatizuojasi?kaip prie laiko prisitaikyt jai sekasi?

Sunkiai. Verkia tėčio (skambinam kasdien), bijo naujų namų ir pyksta, kad tik pabudus vakaras ateina. Vakar laužiau 2 val. nakties miegot, tai rėkė, kad nepavargus  :oh: Ačiū Dievui, pasnigo - gelbėja visus reikalus :)

Dėl lietuvių, tai manoji nusprendė, kad žmonės jos nemato  :hihihi: Praeidami nepasisveikina, atsitrenkę neatsiprašo. Atbėga ir su tokia vaikiška nuostaba sako, kad ta teta mūsų nematė!!!  :bigsmile: 

a ko nebus tie lietuviai pavargę, kai laimės hormono mažai gaminasi. ir būtent dėl saulės trūkumo!

va, pasakė žinovas :B

pas mus vyksta eiliniai veiklos vertinimai..... nu tai, plę, kokios peripetijos ir intrigos, pavydo scenos atviros ir uždaros, jau net pavargau nuo tų visokio plauko diskusijų, apkalbėjimų ir panašiai....

Oi, Katuk, laikykis  :4u: Bjaurus reikalas. 

Amerikiečiai vis stebėdavos, ko aš laiminga apsniaukusią dieną, nes jiems sunku ir visus planus atšaukinėja :D O aš sakydavau, kad primena namus :)

Lietuti, i kokia mokyklai ejei :rolleyes: As i Milikoniu, tik pastate ir buvau pirmoj laidoj kuri mokesi visus 12 metu nuo mokyklos atidarymo.

O del masinos, tai kad tavo zodziai i ausi kokiam pardavejui :D

Ąžuolo, dabar Jono Pauliaus berods.

Man ir mašinos reik, tik nemezgančios, o važiuojančios  :rolleyes: Prašom ir už mane kumštukus palaikyt.

Atsakyti

Restar, labai džiugios naujienos ir mamai, ir dukrytei :wub:

Lietuti, sunku skaityti, mažiukei reikės laiko, kol pripras :4u: :4u: :4u: :4u: :4u:

Atsakyti

Geras - "primena namus" :).  O mažoji lietuviškai nepamiršus ar angliškai varo? Prisimenu gi tos šnekutės video :).

Vėl mašina nurovė siūlą, vyro nėra namie (susitiksim masaže), nėra ką veikt, rankinis mezginys nevilioja jau...

Parsivešim mažę jau vėlai.

Atsakyti

O as kiseneta ilginu

Su mb nusprendem kad per ttumpa vistik

Atsakyti

O as kiseneta ilginu

Su mb nusprendem kad per ttumpa vistik

O man, jaučiu, teks MB megztinio rankoves ilgint  :oh: džiūsta kol kas, bet nerimas jau griaužia  :mad2:​ 

Atsakyti

panašu,kad šiandien nenakvosim su Lukne namie...maniškė eilinį kartą pavėmus nuslobo,temp net pakritus,taip organizmas į skysčių netekimą reaguoja visada jautriai.sulašino 1.5 litro dienos stacionare,sako mamyte atsivarykit mašiną,išleisim namo gulėt.atsivarau,ateinu,o ji vėl vemia...ech...

Atsakyti

Olaiva, ojej  :unsure:  :(  laikykitės  :4u: 

Nuo ko jai taip?

Atsakyti