Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

pritariu, labai gražios spalvos.

ir nieko tu čia neužvirei :D  gavom temą, turim apie ką prliurpt, va net Nite aktyviai dalyvauja :D

ir jokių piktumų, bent jau aš, niekam nelaikau :4u:  ir netaikau savo nuomonių asmeniškai

Atsakyti

Katuk, tai čia aš per daug kalbu, esu va tokia atlapaširdė :rolleyes:

Atsakyti

Nuoširduli, tai kad mes tave mylim ir norim, kad tu laiminga būtum ir turėtum tą lėliuką, vat ir šnekam, visa širdim jo linkėdamos, bent aš, gal ir prišnekėsim :), kas ten žino, nuo ko ten tau tas mieguistumas buvo :).

Aš mažę 37 pagimdžiau.

Kiek turiu darbo ir visokių reikalų...

Atsakyti

Nuosirduk, reik tau leliuko :wub:

Mano masinioka pardave kazkam kitam arba istryne skelbima :cry2: :cry2: :cry2:

Jeigu kas nors kada nors (na ryt porty :lol: ) uzmatytu kokia masina kokiam aukcione ar siaip padoru skelbima - rekit garsiai.. nes nu REIKIA :bigsmile: :lol: :oh:

Atsakyti

Labai smagu, kad mylit, ir aš taip pat :wub: :wub: :wub: Dievulis sutvarkys taip, kaip jis norės :4u: aš ir dabar labai laiminga :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: , bet laimė visada gali didėti :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 18 sausio 2018 - 14:46

Labos

reik man mokytis anksčiau kelt, pavėluoju vis pas jus :D

“bet dar yra ir toks dalykas, kad tokiam didmiesty žmonės labiau vienišesni, t.y. nekreipia  dėmesio į aplinkinius, paskendę savo mintyse ir rūpesčiuose

mano patirtis rodo, jei tik parodai žmogui bent minimalų dėmesį provincijoj kokioj, tai gauni ir atsaką atitinkamą, turiu omeny nuoširdūs ten žmonės.

beje, RF irgi kažkaip labiau bendraujantys, nors su kultūra ir sunkiau. tiesiog jiems paprasčiau užkalbinti nepažįstamus, pasakyti komplimentą. ir man tai tikrai būdavo keista, netgi įtaru :D

Va Katukas gražiai surašė, tik kažkodėl nepacitavo normaliai. Nepikti lietuviai, tik atrodo pavargę ir įtarūs :) Ir į kontaktą sunkiau einantys. 

Lietučio pastebėjimą perskaičius susijuokiau, nes jau laukiau, kada prasidės pastebėjimai, kaip LT viskas blogai :D

:liezuvis: Man gerai Lietuvoj.

Lietuti, kuriuose Silainiuose apsistojai, as ten 20  metu pragyvenau :bigsmile:

Aš irgi čia panašiai pragyvenus. 5-uose ;)

Nuoširdukui netyčiuko  :4u: 

Nėštukių amžius visada diskutuotinas ir visada visi turi skirtingą nuomonę. Kai man grėsė priešlaikinis, tai klinikose seselė mestelėjo: “Ko tu nori tokiam amžiuj?...” Man 29 tuo metu buvo. Nu tai biškį apvanot ją norėjosi  :ax: 

Rasytei mašinos palinkėsiu, jei taip labai reikia  :4u: 

Atsakyti

Lietuti o kaip mažoji aklimatizuojasi?kaip prie laiko prisitaikyt jai sekasi?

Atsakyti

a ko nebus tie lietuviai pavargę, kai laimės hormono mažai gaminasi. ir būtent dėl saulės trūkumo!

va, pasakė žinovas :B

pas mus vyksta eiliniai veiklos vertinimai..... nu tai, plę, kokios peripetijos ir intrigos, pavydo scenos atviros ir uždaros, jau net pavargau nuo tų visokio plauko diskusijų, apkalbėjimų ir panašiai....

Atsakyti

Lietuti, i kokia mokyklai ejei :rolleyes: As i Milikoniu, tik pastate ir buvau pirmoj laidoj kuri mokesi visus 12 metu nuo mokyklos atidarymo.

O del masinos, tai kad tavo zodziai i ausi kokiam pardavejui :D

Atsakyti

Katuk, ar teisingai suprantu, kad vertinimas atliekamas pasiremiant kolegų apkalbėjimais. Kuo daugiau laikų surenki, tuo geresni įvertinimai. Manęs naujame darbe taip pat šitas dalykas laukia. Paklausiau apie kriterijus, tai vienas iš jų - kaip sutari su kolegomis. Tai kaip jie nustato? Iš šušušu..

Nuoširduk, linkiu tau, kad išsipildytų tai ko nori :) 

Atsakyti

Katuk, ar teisingai suprantu, kad vertinimas atliekamas pasiremiant kolegų apkalbėjimais. Kuo daugiau laikų surenki, tuo geresni įvertinimai. Manęs naujame darbe taip pat šitas dalykas laukia. Paklausiau apie kriterijus, tai vienas iš jų - kaip sutari su kolegomis. Tai kaip jie nustato? Iš šušušu..

Nuoširduk, linkiu tau, kad išsipildytų tai ko nori :)

oficialiai  tai  ne taip turėtų būti :D yra nustatomos metinės užduotys ir pagal jų įvykdymą plius aišku, vertinami bendrieji reikalavimai, tame tarpe ir sugebėjimas dirbti kolektyve. mes gi valstybės tarnautojai ir visa vertinimo sistema pas mumis teisės aktuose surašyta.

nu bet kadangi visų vienodai nieks nevertina, tai prasideda pavydai. ir kiekvienas savaip tą pavydą išreiškia.

o kadangi visas tas lenteles reik susipildyt per kokia 10 dienų, tai visas tas 10 dienų ir verda....

Atsakyti

Hm 

nežinau kaip pas Katuką bet pas mus ne iš kolegų apkalbėjimų

teoriškai iš to kaip darbus atlikai

o praktiškai kaip pinigu yra ir kaip tavo tiesioginis vadovas moka apsigint ir apgint saviškius

Atsakyti