Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

o va bute kaimynka pencinykė,vedžioja vilkšunį ir numyždina jį ant pirmo stulpo,ant kurio vartai sumontuoti.nu ir ką,rūdyja,aplink smirdi.pasakėm,tai ji nesisveikina,tipo pyksta,man tai juokinga :D

Tai gali net ir paurgzt susitikus, kad tik šuns nemyžintų, kur nereikia :lol:

Aš tai negaliu sakyt, kad sveikinuos su nepažįstamais :ax: bet iš kitos pusės - kas yra nepažįstamas :hmm: nu vat sutinku tuos pačius žmones kiekvieną rytą prie mokyklos, bet nežinau apie juos nieko, net vardo - tai kaip ir nepažįstami, bet Labąrytą mažiausiai kokių dešimt kartų pasakau :D

Atsakyti

gal čia karma kokia  :unsure:​ 

:lol: karma  :D jei būt maža gražia blondine yra karma, tai joo  :angel2:  jinai čia :D 

Atsakyti

Tai gali net ir paurgzt susitikus, kad tik šuns nemyžintų, kur nereikia :lol:

Aš tai negaliu sakyt, kad sveikinuos su nepažįstamais :ax: bet iš kitos pusės - kas yra nepažįstamas :hmm: nu vat sutinku tuos pačius žmones kiekvieną rytą prie mokyklos, bet nežinau apie juos nieko, net vardo - tai kaip ir nepažįstami, bet Labąrytą mažiausiai kokių dešimt kartų pasakau :D

jeigu žmogus pats supratimo neturi arba supranta,bet nenori parodyt,kad negerai daro ir liautis tai daryti,tai kitas jo neperauklės.aš dabar ją susitikus šypsausi :D

jetus,kokia diena trumpa ir kaip laikas nenusivylusiai namų šeimininkei lekia :hmm:​ 

Atsakyti

nu aš darbe irgi tikrai toli gražu ne visų vardus žinau, bet sveikinuosi tai su visais :D

o šiandien.

nugis sniego nemažai, užmiesčio keliai nevalyti, mano mašina tikrai nesunki tokia, važiuoju kaip su kiaušiniais - atsargiai žodžiu. tokiam nemažam posūky lenkia mane kažkoks universalas ir dar pypina :D  nu man pirma mintis - sveikinasi, gi kiekvieną ryt visi tuo pačiu keliu ir tuo pačiu laiku važinėjam. papypiau atgal :D bet tas matyt taip apsidžiaugė, kad net pamiršo posūkio signalą išsijungti, kokius 2 km važiavo mirksėdamas.

o relaiai tai greičiausii pypino, kad pastraukčiau iš kelio. nu. posūkyje, nevalytam kely. važiavau tikrai ne 30 km/h greičiu. ir ne 20, ir net ne 40

Atsakyti

Nite man regis jei pati surukus vaikščiočiau arba visuose potencialius priešus matyčiau tai musėt nepadėtų būti nei maža nei gražia nei blondine :D

Atsakyti

Aš prie darželio sveikinuos su visais tėvais ir su šypsena visi atsako :) Karma, ne kitaip :D

Šiandien gavau dovanų, darbiniais reikalais, darbinių dovanų, tas irgi retai atsitinka, todėl labai smagu :D

O dar šiandien turiu susitikimą, verslo reikalais, kaip juokingai tai beskambėtų, bet jei siūlo, tai reik susitikt, negi dabar priešinsies aklam pasimatymui  :D 

Atsakyti

:lol: karma  :D jei būt maža gražia blondine yra karma, tai joo  :angel2:  jinai čia :D 

Nu nepamirškim, kad pas tą mažą gražią blondinę karts nuo karto visiem prireikia užeit su prašymėliu ką nors be eilės užregistruot :D​ 

Atsakyti

Ok, nešnekėsiu daugiau ta tema, viskas tik apie mezgimą, kam čia širdį atlapoti ir būti nesuprastai :4u:

Atsakyti

Ok, nešnekėsiu daugiau ta tema, viskas tik apie mezgimą, kam čia širdį atlapoti ir būti nesuprastai :4u:

O kas tave stabdo? Ta prasme, kodėl ne? Dėl amžiaus? Nes jei tikrai nori, kelis metus jau, tai kodėl ne, laikas čia tikrai ne sąjungininkas...

Mano vaikystės draugė laukiasi po 10m pertraukos, jau nieks vilčių nebeturėjo :D O man kiek laimės buvo kai pasakė.:D  Na jai 36m, kaip ir man, bet jau irgi riba... Bet šiais laikais, tai ne riba, jei tik noro yra :) 

Atsakyti

tu čia apie leliukus?tai kokio supratimo laukei?

nu nes toks dalykas, tikrai labai asmeniškas, kiekvienas per savo suvokimo prizmę perleidžiam

bet jeigu tu nori, tai prašom, gi mes nesakom, nedrįsk norėti, kam tau reikia ir panašiai.

pritariam tavo norui, bet toliau jau kaip ir tavo reikalas, įgyvendinsi tą norą, stengsies ar ne.

ar tu apie sveikinimąsi ir marozus? nu irgi kaip ir palaikom tave, reiškiam savo nuomones ir patirtis ir tiek.

nei vienu klausimu tavęs nepasmerkėm :4u:

Atsakyti

Na jai 36m, kaip ir man, bet jau irgi riba...

Tai aš iš užribio :lol:

Atsakyti

nu jau, 36 riba.

nekalbėkit nesąmonių.

aišku, kiekvienam ta riba asmeninė, bet šiais laikais tai greičiau startas o ne riba :D

pažįstu ne vieną, pirmus savo vaikus įsitaisius jau arčiau 40

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 18 sausio 2018 - 11:44