Aš kažkaip paprasčiau į visa tai žiūriu. Mums tiesiog neįprasta šypsotis ir sveikintis. Ir teisingai sako Nuoširdi, didesniuose miestuose situacija keičiasi. Kai išeiname į mišką pasivaikščioti, sulaukiame mažiausiai vieno pasisveikinimo. Tada jau ir pats sutiktam labas išlemeni😉 Arba dabar pilnos gatvės bėgiojančių😀. Man primena Londoną.
na, nežinau, jei man nusišypso, bele kas, nesvarbu pažįstamas, aš visada nusišypsau atgal. gal ne lietuvė kokia nu man smagu tiesiog.
bet ir man kažkaip nusišypso dažniausiai, bet gal aš tiesiog teisingiem žmonėm šypsausi
bet dar yra ir toks dalykas, kad tokiam didmiesty žmonės labiau vienišesni, t.y. nekreipia dėmesio į aplinkinius, paskendę savo mintyse ir rūpesčiuose
mano patirtis rodo, jei tik parodai žmogui bent minimalų dėmesį provincijoj kokioj, tai gauni ir atsaką atitinkamą, turiu omeny nuoširdūs ten žmonės.
beje, RF irgi kažkaip labiau bendraujantys, nors su kultūra ir sunkiau. tiesiog jiems paprasčiau užkalbinti nepažįstamus, pasakyti komplimentą. ir man tai tikrai būdavo keista, netgi įtaru
labas dienas
Lietučiui glėbys.
užsiėmiau vakar tokiu bjauriu darbu mezgimo srity. jei pamenat mano žakardinį megztuką iš Dundagos... tai vat sugalvojau permegzti apčios atnarą nu optimistė, ardyt susivėlusią dundaginę vilną
katuk gal neardyk o tiesiog nukirpk jei siulo dar turi?
beje ar išsilygino akys tos žalios suknelės po skalbimo?
aktualu nes aš iš ardyto kamuolaičio mezgu ir nepagarinau, pamezgiau vakar šian žiūriu nu nelygu nelygu...mastau ar ardyt ir atgarint ta siula kol nedaug..visai numest negaliu, siulai nemano o kiekis labai ribotas
dar klausimas ar gautusi su kavos aparatu late su augaliniu pienu?
nu velnias muset karvisko netoleruot jamu, pučia po kavos
Va, Marozai- idealus apibūdinimas arba pasikėlę prancūziniai, kurie siunčia nach..... vos žmogus ko paklausia, žodžiu, apgailėtina.
Džiaugiuosi, kad mes su vyru iš dinozaurų laikų tie likę, paprasti, bet ne prasti
Dėl leliuko slapta meldžiu netyčiuko, nes pasiryžti jau niekaip nesugebėčiau, matyt protas dirba savo darbą, bet širdis jam vis knisa smegenis. Vyras mane paramina ir vėl gerai. Kai paauga tie artimųjų mažyliai ir man lengviau, alpstu kol jie maži leliukai Mamiška prigimtis kriokauja manyje
dropsų alpaka išsilygino. skirtuams tik veltinyje ta prasme senoji dalis labiau susivėlus
iš augalinio pieno, ypatingai sojų, puta gaunasi dar standesnė ir didesnė, va o aparato esmė ten gi tiesiog suplakti tą pieną, ane
Žuviuk, dar pasakyk, kad Natsumi suknią pagal originalų receptą megzt Kaži kiek akių ant virbalų būtų
Nors galutinį vaizdelį visai įsivaizduočiau...
Lietučio pastebėjimą perskaičius susijuokiau, nes jau laukiau, kada prasidės pastebėjimai, kaip LT viskas blogai
Labas rytas
Man paradavejas neatraso
Jau iskuiciau ir visa interneta uz no ribu.. bet neradau nieko pigaus
arba nesusigaudau, kur kaina atitinka kokybe
Lietuti, kuriuose Silainiuose apsistojai, as ten 20 metu pragyvenau
Sveikos,
vakar atsiguldama galvojau, kad šiandien anksti į darbą atvažiuosiu, nes gi nereikės mažės kelt, į darželį vežt. O nutiko, kad ilgiau padrybsojau, lėčiau sukiojausi, valgiau ramiau ir atvažiavau kaip visada, jeigu ne vėliau... Bet taip gerai atsipalaiduoti ir mažiau rūpesčių turėt .
Šarange, o negali būti nuo mezgimo mašina, akylo žiūrėjimo sujungiant detales? Nes man kai reikia ką kruopščiai daryt, tai taip įsitempia akys. Šiaip jeigu nedarei, tai akių mankštas padaryk kurį laiką, pasigooglink, rasi. Aš tai ryškiai žlibėju, bet neskauda man, nes niekur nepersistengiu...
Lietuti - sveik ir atsilaikyk pradžioje, paskui priprasi . O tu į kokį Vilnių persibazuot nenorėjai? Nes aš kai paskaitau, tai galvoju, kad nesutinku Vilniuj tokių žmonių
. Pati - noriu šypsaus, noriu nesišypsau, jokio marozo neteko sutikt
.
Man tai liūdnoka skaityt, kaip Nuoširdi nori lėliuko ir neleidžia sau... Jau senokai reikėjo , nes šiaip gi šeima tvirta visom prasmėm, pinigai ne bėda, būtų judviem džiaugsmo daug ir paguodos senatvėje. Pagrandukai yra nuostabiausi žmogeliai pasaulyje ♥.
Šarange, dar gali būti, kad paskutiniu metu atšalus orams padidino šildymą ir išsausėjo oras. Man tai pasijautė.
viskas gerai ant tos Lietuvos. Pagal tai,kiek mes šypsomės,tiek ir mums šypsosi,kiek mes labinamės,tiek ir su mumis pasilabina. Mes miške kai vaikštinėjam,tai ne tik kad sveikinamės,bet dar ir paplepam Šiaip gyvent kaime gerai... Mano vaikai jau kartais gal per daug,su kasininke laba diena,viso gero,su visais laba diena, viso gero.bet gi nekainuoja...
o va bute kaimynka pencinykė,vedžioja vilkšunį ir numyždina jį ant pirmo stulpo,ant kurio vartai sumontuoti.nu ir ką,rūdyja,aplink smirdi.pasakėm,tai ji nesisveikina,tipo pyksta,man tai juokinga
Man tai liūdnoka skaityt, kaip Nuoširdi nori lėliuko ir neleidžia sau...
Man tai jau ne liūdna, jau net juokinga kartais
Per tiek laiko, kiek rašo, kad nori ir nedaro, tai galėjo jau ir pagimdyt, ir paugint
Aš taip pagalvojau, nu Amerikėj aišku nebuvau, bet pvz kokiam Paryžiuj tarkim nepastebėjau kad kokie šypsesni žmonės būtų..visur normaliai su savo rūpesčiais su savo mintim...kai tarkim žmogų pažįsti ir einu pasisveikini, o su tavim nepasisveikina, neatšypso, nepyksti (bent aš) matai kad gal savo mintis mintyja, nu nemato realiai kažką ten skaičiuoja galvoj ar panašiai...o nepažįstamam kažkodėl jau iš kart surūgėlio etiketę prilipdom
esu mačiusi babulką parduotuvėj katra rėkė ant mėsos pardavėjos ir lygiai tokiu pačiu tonu atgal gavo, aš po tos babulkos sekanti pirkausi, nu ir normaliausiai su manim elgėsi, laba diena, prašau, ačiū, šypsena...o tai babulkai ko gero labai kitaip atrodė...
darbe patys chamiausi chamai su manim mandagūs, pasisveikina, nusišypso ir dar komplimentą pasako...
gal čia karma kokia