Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

atskenuotas iškarpas ;) reikia?

Ne tai, kad reikia, bet šiaip įdomu, nes dar kai ieškojau tarp savo žurnalų svarsčiau, kaip tai Frekei reikėtų perduoti, jei iškarpos norėtų. Mačiau, kad persiuntei į paštą, tai  ten susiklijuotum tuos lapus ir atitiktų viskas dydžiais?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 02 vasario 2017 - 08:39

Ne tai, kad reikia, bet šiaip įdomu, nes dar kai ieškojau tarp savo žurnalų svarsčiau, kaip tai Frekei reikėtų perduoti, jei iškarpos norėtų. Mačiau, kad persiuntei į paštą, tai  ten susiklijuotum tuos lapus ir atitiktų viskas dydžiais?

klausk siuvejos Frekes,as tik schemu kauptukė :)

Atsakyti

Niuma,

nu Latvija, Italija ir net Norvegija tai iš madingų :D

Šitos madingos ir mano aplankytos  :D Dabar labai  madingos Indija, Tailandas, aš ten norėjau jau gal prieš 20m. :unsure: aplankyti. Dar į Japoniją norių  :wub: 

Labas rytas

Nematau gadget dundaginio  :hmm:

Man jau gal kitą sav. atostogos nusimato, bet bus  naminės, mezgiminės. Neturiu kompanijos kur išlėkti  :(

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Donstop, prašom ant modeliuko liemenę pademonstruoti, dabar vaizdo neina suprasti, tik spalviškumą :wub:

Tie paukštukai tai tobuli :wub:

Na viena rankovė arti pabaigos, bet jau užsiknisimas su jomis, kaip antrą reikės prisiversti???

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 02 vasario 2017 - 09:36

Nematau gadget dundaginio  :hmm:

man irgi nerodo

Atsakyti

Priedas  20170201_061832.jpg   148,24KB   0 Parsiųsta kartų

Dundaginis.

Labos ;)Priedas  20170201_061832.jpg   148,24KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Aš galvojau ten kokio megztuko foto nerodo  :D 

Atsakyti

:rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 02 vasario 2017 - 09:51

uztat rankoves mezgu iskart abi. nes po viena mezgant, antra oi kaip sunkiai eitusi. o dabar abi po biskiuka. vakar kaip tik rankoves baigiau ir perejau prie  ilgo ir plataus kunelio  :unsure:

p.s. lig siol turejau gera katinuka. 5.5 men  ismoko daug nauju dalyku , tai tik spek gaudyt. pvz, ismoko uzsokt ant  virtuves stalvirsiu. tai ir verdanti  puoda baisu palikt, kad kokios uodegos nenusviltu

Atsakyti

uztat rankoves mezgu iskart abi. nes po viena mezgant, antra oi kaip sunkiai eitusi. o dabar abi po biskiuka. vakar kaip tik rankoves baigiau ir perejau prie  ilgo ir plataus kunelio  :unsure:

p.s. lig siol turejau gera katinuka. 5.5 men  ismoko daug nauju dalyku , tai tik spek gaudyt. pvz, ismoko uzsokt ant  virtuves stalvirsiu. tai ir verdanti  puoda baisu palikt, kad kokios uodegos nenusviltu

man irgi patinka nuo rankoviu pradet ir tolygiai jas megzt.va baigiau rankoves,reiks vakare det akis kunui :angel_not:​ 

Atsakyti

Šito kūna mezgant irgi pagalvojau, kad kitam reikės pirmiau rankoves megzt 

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Donstop, prašom ant modeliuko liemenę pademonstruoti, dabar vaizdo neina suprasti, tik spalviškumą :wub:

Mano "modelis" kategoriškai priešinasi net fotografavimui, ką jau sakyti apie įkėlimą kažkur viešai  :hihihi:​ 

Atsakyti