Dukra labai sniegu džiaugėsi, kol nepaslydo ir zuikio nepagavo. Daug ašarų buvo, koks tas sniegas neteisingas
Lietuti kur gyveni?
Lietuti kur gyveni?
Šilainiuos.
Ir vis dar naktinėj pamainoj, nesimiega man
Labas rytas
Nu..keistai
Dar man nera buve kad i sypsena gauciau surugusi ar pikta zvilgsni
Tikrai
Lietuti tu kazkam ne tam sypsaisi gal..ar Kaune zmones piktesni nei Vilniuj?
Del sinusu ir del sprogusiu skysciu uzjauciu sveik
Dukrytei teisingo sniego
Ai as saviskiui irgi leisdavau pagulet ir lauke ant zemes ir pan..ka kas galvoja makaules nesukau, vaiku teisiu nieks neiskviete 😀
Vakar kai pamezgiau smagiai, ir dar norejau
Kiseneta beveik isdziuvo bet turbut as ja ilginsiu siek tiek
Labas rytas,
Sėdžiu traukiny, nėr ką veikti - skaitinėju.
Lietuti, girdėta apie surūgusius veidus😀 Draugė, kai grįžo, tai vis pasipakšėdavom į žandus viena kitą sutikę - po 2 metų atprato. O man kažkaip ir gailu. Ale tokie tie lietuviai su savo KITAIS pliusais😁
Reikia riešinių. Taip pamėgau Saulėlydžio, kad noriu darrrr.
Qqutė vis mezga😀 Vejiesi Donstop
?
Olaiva, komplektas tobulas. Kaip padarei tą dekoratyvinę juostelę? Prisiuvai?
Olaiva, komplektas tobulas. Kaip padarei tą dekoratyvinę juostelę? Prisiuvai?
su mašina viską primontavau ;)
Labas rytas,
Šiandien tikra žiema žiemužė, ramu, ne itin šalta, sniego daug ir gražaus
Vat man irgi keista dėl tų surūgusių veidų. Čia praktiškai kiekvieno lietuvio emigranto priekaištas. Taip, mes lietuviai santūrūs, nevaikštom išsiviepė ir mums tai įprasta, todėl nepastebim to, nesisveikinam su nepažįstamais, nes tai irgi neįprasta, bet to ir neakcentuojam, o kad kas nors į šypseną atsakytų kažkaip piktai...
Kelinta diena jaučiu akis, kaži nuo kas čia gali būt? Kompai, skaitymai ir visa kita atkrenta, nes tai yra nuolatinės sąlygos, bet niekad nebuvę tokio jausmo
Šarange gal nuo oro, vėjo?maniškės kai gauna šaltesnio oro ar vėjo ašarot bjauriai jama
dar ir kompų ir skaitymų visai nebūtina atmest, nes deja su amžium regėjimas silpsta ir nuo tų pačių kompų labiau vargsta..nors tavo amžius dar ne toks jau kad gal nusilptų
Labas rytas
Lietuti, kuo lengvesnės adaptacijos jums abiems
Tokie jau mes lietuviai..., deja. Pamatytumėt pas mus kokie pasikėlę provincijoj, tai iš vis smūgis būtų. Atvažiuoja kartais kokie dėl mašinų su 3 juostom, tai nė labas, o kur Mindis (tokiu tonu, kokio neina pavaizduot
) O va jau žmonės iš Vilniaus ir kitų didmiesčių man akivaizdžiai skiriasi, aišku dar ir nuo išsilavinimo daug kas priklauso, jei žmogus išsilavinęs, tai jo bendravimo kultūra visiškai kitokia, o be išsilavinimo tai man "Kostia iš garažo)
Pamačiau mažiuko foto, tai susilydžiau, bet paskui vis bandau įtikinti save, kad man jau nebereikia, nereikia....
Kas dar? vėl vakar migtelėjau, tai nedaug pamezgiau, planuoju šiandien rankoves pabaigti, tada kepsiu blyną su kaklu.
Akis ir aš jaučiu, gal net akinių reikėtų, visada turėjau idealų regėjimą, bet va pamezgimas prie blankesnės šviesos, kai visi miega, arba paskaitymas, o man jau ir metai...savo padaro...Kas kad širdyje toks pat žmogus jautiesi.
Nuoširduk gal pataisyčiau kad ne nuo išsilavinimo o nuo išsiauklėjimo, vidinės kultūros nu nes pas mus yra tokių su daktaro laipsniu kad neįtartum
Nuoširdi, jeigu reikia save įtikinėt, tai gal vis dėlto reikia?
Lietuti, greitos adaptacijos jums abiems
Labas rytas
Pritariu qqtei dėl išsilavinimo ir išsiauklėjimo bei vidinės kultūros.
Mano mama visada jautė nesveiką pagarbą "mokytam žmogui". Tai kai dar dirbo gamykloje būdavo su bendradarbėmis išsišneka visokiais gyvenimo klausimais. Jos brigadininkė buvo jau kažkiek "mokyta", tai kai papasakodavo iš savo aplinkos kokias baisias, žemas istorijas, tai mama visada sakydavo - bet kaip gi jis taip galėjo, taigi mokytas žmogus... O ta brigadininkė jai visada atsakydavo - mokslas tik žinių duoda, o žmogaus nepakeičia.
Taip, Jūs teisios, jei jau analizuot tai nuo daug ko priklauso, o bet tačiau, tai vis tik bendras lietuvių mentalitetas.
Nuoširdi, matai, pas jus gal tam tikra marozų kategorija ateina Aš tokių nesutinku kažkaip
Kartais pasibaisiu kokiais komentarais po skelbimais, tiksliau neraštingumu, bet gatvėj tai gal nekreipiu dėmesio arba nesimato. Darbe yra tokių paprastų žmogelių iš kaimo, bet marozų nėr
Apie vėją jau buvau pagalvojus, bet kad nelabai aš vaikščiojau po tą vėją, tik per kiemą. Kai ėjau TA, tai nustebau, kad su viena akim taip gerai nebematau, kaip visada, bet nebaisus tas nusilpimas