Naujametinis megztukas, praėjusių metų spalva pereinanti į šių metų spalvą
O čia bus kitų metų, violetinė nueina....
Rasyt ojo greituole.
Ne tik boxy varai bet jau ir masina vos ne uzsakyta
Kaip kokia donttstop greitumo
Nors labai net suprantu, gerai kad masinos reikejimas neuzspaude
Mes po ortodontes jau namie..vaikiui laimes kad diena namo grizo..ir ma laimes begsiu siulu miksuot meginukui
Rasyt ojo greituole.
Ne tik boxy varai bet jau ir masina vos ne uzsakyta
Kaip kokia donttstop greitumo
Nors labai net suprantu, gerai kad masinos reikejimas neuzspaude
Mes po ortodontes jau namie..vaikiui laimes kad diena namo grizo..ir ma laimes begsiu siulu miksuot meginukui
Oj is manes greituole tik su liezuviu
Mezgasi letai, nes mazoji paskutiniu metu kokia paturbinta ir papiktinta.. eina vercia viska, vis kazko reikalauja.. nu vnz.. neliudna.
O pardavejas apuokas neatraso
Qqšk, nu bet ir pačtininkės pas jumi . Lauksiu įspūdžių po tavo mėginuko . Gal duosi šiandien kišenėtos vaizdų
Soliuk da slapia kiseneta As jau nebe meginuka mezgu,sudejau, mano akim tinka tai pradejau is kart megztuka, pagrindini siula taupau
Daaug smagiau mezgasi ir graziau atrodo
Paštas tikrino, ar siūluose nėra alkoholio reklamos?
Beatos virtuvės žieminis numeris nuostabus+!!!
Paštas tikrino, ar siūluose nėra alkoholio reklamos?
Beatos virtuvės žieminis numeris nuostabus+!!!
man jis turbūt pirmasis toks fainas
Įdomu, kiek jau Beatos žurnalų turiu neskaitytų. Nusiperku, man labai patinka pavartyt, vieną kitą vietą paskaitau ir... tuo viskas baigiasi...
Mažės nėra, bet nors šiuo metu vis tiek 4 vaikai, bet jaučiu trūkumą...
Moherinio kažką turiu, bet per tel neparodysiu.
Sveikos
toooks gražus ir ramus vakaras lauke šilta gera, ramiai snaigės krenta. Su vaikučiais buvom išlindę į lauką sniegu pasidžiaugti eina sau kaip fainiai buvo mažasis taip sužavėtas iš dangaus grentančiom snaigėm, kad grįžęs ištisai pasakojo apie "niegą" (kažkur S pametęs) toks pasakorius paskutiniu metu pasidarė čiauška nesustodamas džiaugiamės ikriuku visi kažkaip jis į visų širdis moka prisibelsti tai išdaigom, tai apkabinimais tai šelmišku žvilgsniu
Liniuka... tau reikia Natsumi stiliaus suknelės megzk ją pailginta nugara, kiek platesniu kūnu
Kadangi aš nepraktikuoju naktinio megztinių skalbimo, teks vyrui vieną papildomą dieną pakentėt su senuoju
Jau kaip gera bus ryt grįžt prie savo plonojo lengvojo
Labos
Terezai balionas Nuo pasaldintų veidmainiškų kalbų ir aš pavargus. Dabar lietuviškų surūgusių veidų baidausi Nusišypsai nepažįstamam žmogui, kai akys susitinka, o tam veidelis dar labiau persikreipia Atminty ne tokie surūgę buvo
Mes dar neapsipratom, bet šviesėja. Aš tik iš lėktuvo išlipus sinusus žiauriai peršalau, tai pirmą naktį 4 val. ryto žliumbdama skambinau uošviui, kad mirštu. Šiandien dukra pabudo vemdama Praeiviai į mane irgi žiūri kaip neprižiūrinčią savo vaiko, nes leidau banke ant grindų prigult ir ant suoliuko šalia Rimi. Nu bet jei vaikui norisi pagulėt...
Užtat mano galva lyg ir lengvėja. Jei ne tie vargšai sinusai. Jau Frankfurte pajutau, kad su galva geriau. Bus matyt, kai pilnai apsiprasiu. Gal pagaliau nuskausminamus nukišiu kur nors toli.
Vakar net 2 eilutes mezgiau
Tvarkaus po biškį. Gerai, kad visus skysčius į užspaudžiamus maišiukus dėjau. Taip pamėtė lagaminus, kad net plastikinės bonkutės sprogę, nors tarp drabužių sudėtos buvo. Vaistai tik visi bendrai buvo, tai dabar viskas limpa nuo ružavo dukros sirupo sprogusio