Katuk, gi plaukai irgi natūralūs, bet elektrinasi , kažkada esu kokį antistatiką naudojus, kai sijonas tarp kojų "šaudydavo"
man tai dar ir rogutinis kašmyras žiauriai elektrinasi, alpakinė kišenėta irgi labai elektringa buvo...o šiaip mano dabar striuke tokia kad ateinu ir šaudau šaudau
Labos
Qqšk, gal jau milkas gavai ? Pimadienį vakare siunčiau, šiandien kaip ir turėjo būt
Soliuk va ka tik isikrapsciau is dezutes..aciu aciu grizus pulsiu meginuko megzti bet manau tinka
Ale pastininkes cekavoa, patikrino kas vokely, praplesta buvo..muset spalva nepatiko tai paliko 😂
Gal kas turit ką nors gražaus moherinio užsisaugojusios? Visai pasiilgau lengvo mezginio.
Liniuka, skarų ar rūbų?
O tai operacijai jau būtina duoti pinigus??? Aš nemoku ir neketinu to daryti.
Jeigu eini pas gyd. su siuntimu, operaciją darai pagal bendrą eilę, tai žinoma neprivalai nieko niekam duoti
Liko megztukui kišenes numegzt, ber tai rankos nekyla , o ir sekančiam vizija dingo, tiksliau raštas ne taip atrodo kaip tikėjausi Galvojau meginuką pamegsiu ir tada kišenes pribaigsiu, bet tai šiandien visą dieną ieškau nežinau ko, bet gal ko prisireiks kaip š...
Sveikos, mezginius visus mačiau, seilę pavarvinau
Sveikos
Mezgu lygiu rastu boxy ir virbalas kutena sirdi, kad reik man mezgimo masinos LT turejau niva1 , dabar cia uzmaciau padoria kaina Toyota KS 901 Jei pardavejas sutiks siusti, tai as ja turesiu.. nzn ar nebus tik dar viena interjero detale, nu bet uzsireikejo kaip s..kt
Paskui bus investicijos i babinas.. nes norgei tai jos kazkaip nepopuliarios arba as neteisingose vietose lankausi
Liniuka, skarų ar rūbų?
Rūbų. Skaras jau išmylėjau...