labas rytas,
šiandien nusiteikusi daug siūlų susisukti,nes galvoj net kirba mezgiminės idėjos - suknelė šilta sau,ir tautiškos nepersaldintos kepurės
Labas rytas,
Kur ta pūga, kur tas sniegas??
Kerpenos tekstai
O šiaip, labai pritariu Terezos mintims Kokie visi jautrūs, susireikšminę, tikras sveiko proto trūkumas visur kur ypač su vaikais. Tikrai galima laukiniais ir neatsakingais tėvais kartais pasijaust, leidžiant vaikams būt savarankiškiems Gal ta riba labai jau skirtingai suprantama tarp pasitikėjimo, sąmoningumo ir neatsakingumo.
Pakeitė vaikams auklėtoją mokykloj (atleido buvusį), tai kiek susijautrinusių tėvų, kad vaikus psichologiškai nestabilumas paveiks. O vaikai tai 10okai
Nekalbant apie tai, kad dar 5okams neleidžia patiems autobusais važinėt ir n panašių pvz.
Nesvietiškas noras dar vienos kišenėtos
Nu va, kai Limit rašo, tai taip, gal artimesnis kampas to, aš irgi už savarankiškumą, nesu susijautrinus.... Dėl 10tokų tai net prajuokinai
Terezzza, supratau, ne be reikalo seniai žinomas tas apibūdinimas apie britus, kad bukokoki bet kai nesusiduri tai kažkaip ir neįsivaizduoji.
Labas rytas
Šiandien pakliuvau į didelį kamštį tokioje visai nejokioje vietoje...
Darius Rauba - man klasiokas su mano vyru vienam suole sėdėjo Daug juokingų istorijų apie jį papasakot galėčiau. Bet gydytojas jis tikrai geras, savo srityje bene geriausias
Gavau iš vyro pavėluotą Kalėdinę dovaną Amuage kvepalus
man labiau negu MB niekas neaiškina kaip gyvent tai tsakant aplinkoj nekliuna ko nedaryt ar daryt nu bet kai vyrs pradeda man aiškint ką valgyt kokią kepurę dėtis ir kada namo pareit nu tai...norisi galvą nukast mažų mažiausia
ir vaikui aiškina iki sunervinimo o paskui pyksta o ko jis taip su anuo kalba...negražiu tonu
Aš kai išgirstu kalbas, kad reikia priimti įstatymą, kad iki 12 metų vaikai niekur vieni negali būti, kaip kad yra kitose šalyse, tai mintyse padėkoju Dievui, kad mano vaikai spėjo užaugti iki tokių nesąmonių.
Pro mano langą pūga geroka matosi, netgi uždaram kieme. Ne ištisai, bet susisuka kartais tokie gūsiai.
pūga gražiauisiai matėsi ryte į darbą važiuojant. užsmiesčio keliukais. mieste kažkaip visai ne tas nei jausmas nei vaizdas.
vakar baigiau savo minkštuolį nu kaip baigiau - dar reik siūlgalius sukaišiot ir praskalbt. gavos visai nieko, neapsisprendžiu ar kišeniaus reik ar ne. primenu, va tokio:
maniškis kol kas, kol neskalbtas, nėra toks platus, ir kaklas mano su atnara tokia pat, kaip ir apačia....
tai gal sakau ta kišenė ir ne į temą, bus per daug jau
smagu jus skaityt, bet šiandien kažkokia durnoka darbo diena, kol kas prie kompo beveik nepriėjau, visą rytą pliurpiu įvairias klausimais
pūga gražiauisiai matėsi ryte į darbą važiuojant. užsmiesčio keliukais. mieste kažkaip visai ne tas nei jausmas nei vaizdas.
vakar baigiau savo minkštuolį nu kaip baigiau - dar reik siūlgalius sukaišiot ir praskalbt. gavos visai nieko, neapsisprendžiu ar kišeniaus reik ar ne. primenu, va tokio:
maniškis kol kas, kol neskalbtas, nėra toks platus, ir kaklas mano su atnara tokia pat, kaip ir apačia....
tai gal sakau ta kišenė ir ne į temą, bus per daug jau
smagu jus skaityt, bet šiandien kažkokia durnoka darbo diena, kol kas prie kompo beveik nepriėjau, visą rytą pliurpiu įvairias klausimais
Labai fainuoliškas
nu bet kai vyrs pradeda man aiškint ką valgyt kokią kepurę dėtis ir kada namo pareit nu tai...norisi galvą nukast mažų mažiausia
ir vaikui aiškina iki sunervinimo o paskui pyksta o ko jis taip su anuo kalba...negražiu tonu
Vaaaaaaaaa.... jau kaip nepakenčiu pamoklsavimo man tėvai paauglystėj nepamokslavo, leido gyvent kaip man patinka, o dbr suaugusiai bobai ima vysr aiškint gerai, kad megzt dar nemokina