Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tu pasakorė, Kerpena :).

Liniuka - o kaip galima pas jį pakliūti? nes aš neįsivaizduoju, kaip vyksta kokie užsirašymai operacijai ar kaip pakliūti į ligoninę gydytojo konsultacijai. Su poliklinika aiškiau. Ar pas jį įmanoma nemokamai pakliūti, ar tu mokamai ėjai? Raubą man mano draugė seniai yra gyrusi, buvau pavardę pamiršusi, labai norėčiau jo konsultacijos...

O dar įdomu, jeigu jau buvai pas vieną LOr su siuntimu, tai jeigu nori pas kitą pakliūti - tai gali kažkaip gauti dar siuntimą?

Man kažkaip pasiseke internetu pas jį į konsultaciją užsiregistruot. Jis pagrinde dirba ligoninėj, bet kažkiek laiko ir konsultuoja. Tai per tą konsultaciją ir dėl operacijos susitarėm. Na operacija jau ne už ačiū, bet čia jau aš nieko blogo nematau, nes operaciją suplanavo labai greitai, be to dar porą kartų keitėm laiką, nes vis susirgdavau, o ir šiaip daktaras geras. Nu ir dar labai gražus :rolleyes:  :D 

Dėl antro nemokamo siuntimo abejoju... 

Atsakyti

Siuntimus duoda šeimos gyd. Gali kad ir 5 duot pas tos pačios srities spec. Kol kas jokios apskaitos nėra,kol jie ne elektroniniai. O su siuntimu konsultacija nemokama.

Į Santaros klinikas galima internetu registruotis. Konsultacijos metu ir numatoma operacija. Nes joms eilės atskirai sudaromos kokiam sasiuvinuky ar exselio failiuke ar kokioj kitoj vietinėj prieigoj :) taip reguliuojamas operacinių apkrovimas. Kad staiga nebūtų taip, kad vieną dieną operuot užsimano 10 daktarų vienoj operacinėj :) todėl ir pranešt prašo, jei kartais apsergat, gal kažką kitą paims į laisvą vietą arba bent ramiai žinos, kad neatvyksit, kad planinis darbas tą dieną baigsis anksčiau ir liks tik skubūs įvykiai.

Atsakyti

Žymutė, kad mačiau Lace kepurę, Olaivos dubumbulu ir Şarangės pilkiuką.

Atsakyti

Abelo, tu šaunuolė!!!

Atsakyti

Lietuti, as galuojuosi su tavim. Si karta kazkaip lengviau, po savaites jau visai pusetinai jauciuosi. Pernai gi gera menesi stipau. :D

Nepakenciu, kai gydytojai proceduras komentuoja. Mol, dabar bus salta, dabar dursiu adata ir truputi paskaudes. Man toks klausimas is karto kyla, ar as atrodau tokia durna, kad mane reikia informuoti apie tai, jog injekcija yra skausminga? Ar gal atrodau miske augus ir niekada pas gydytojus nebuvus :hmm:

Labas rytas.

Atsakyti

Labas rytas,

:) Skaitydama Terezzos pasakojimą prisiminiau, kaip ėjom su vaikais ausų durt. Mano vyresnoji dukra labai norėjo auskarų. Buvom sutarę, kad kai 10 metų sueis, leisiu. Tai prieš pat 10 gimtadienį ėjom durti, kad gimtadieniui jau būtų užgiję ir galėtų puoštis. Tuo pačiu panoro durtis ir vyriausias sūnus, kuriam tuo metu 14 buvo. 

Aš ateinu su savo vaikais rami ramutėlė - na ne operacija, jokio būtino reikalo, patys norėjo, aš iš vis ne prie ko,  tik atvedžiau. Jei jau kuriam pasidarytų baisu, gali apsisukti ir eiti, man nuo to tik tik mažiau mokėti reikės O kosmetologė pradeda saldžiu balseliu kalbint dukrą. Tai čia darysiu taip ir taip, čia patepsiu, čia auskarą įdėsiu į tokį prietaisą, čia tau gal suskaus, tu tik nebijok, bus panašu į uodo įkandimą, po to patepsiu  vaistukais ir t.t. ir pan. Man jau nuo jos kalbų bloga pasidarė, ne ta prasme, kad bijot pradėjau, bet kad šlykščiai erzino, pati jau 5 kartus būčiau tas ausis pradūrusi. O ji vis nebaigia ir dar klausia dukros - tai tu juk nebijai? Nebijok.Po to pažiūri į mane - na mama turbūt labiausiai jaudinasi. :lol:

Tai aš jai ir pasakiau, kad jau aš tai tikrai neturiu priežasties jaudintis, tegu tik greičiau duria. :)

Nors ta kosmetologė matyt daug patirties su baimėm turėjus. kadangi ten eidavau kirptis, tai net su savo retais apsilankymais sugebėjau matyti, kaip mama du kartus atvedė mergaitę durtis ausų ir abu kartus išėjo nepradurtomis, nes mergaitė vis išsigąsdavo. Bet kai geriau pagalvoju, tai nuo tos kosmetologės kalbėjimo gali baimė pradėt imti.

Prisimenu poliklinikoj kraują kai imdavo, viena laborantė labai gerai mokėdavo su mažais vaikais elgtis. Va, pažiūrėk kuo aš tau patepsiu pirštuką, žiūrėk kokių čia stikliukų turiu. Tuo metu tik bakst į pirštą - o, pažiūrėk, kas čia tau bėga, o dar kokių čia aš prietaisų turiu, o dar tau vatos duosiu, žiūrėk nepamesk, gerai laikyk. Nespėja vaikas net susivokti ir tas suskaudėjimas toks nukalbėtas lieka.

Kaip ir visame kitame reikia kažkokio balanso, truputį nukalbint, bet ne per daug.

Tai čia su vaikais, o suaugusiam aišku, kad nereikia ten komentuoti kiekvienos detalės, bet gerai kai į klausimus atsako ir normaliai paaiškina svarbius dalykus.

Matyt paskutiniu metu per daug tyliu, didelės žodžių atsargos susikaupė. :) Nes kai tik pradedu rašyt, tai ilgi parašymai išeina, negaliu sustot.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 17 sausio 2018 - 08:36

Labas rytas :4u:

Olaivos du bumbulai :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

O mes turim dar vieną pusbroliuką, tiksliau mano panos, va vyro brolio šeima susilaukė 4 sūnaus :wub: :B

Atsakyti

Matyt paskutiniu metu per daug tyliu, didelės žodžių atsargos susikaupė. :) Nes kai tik pradedu rašyt, tai ilgi parašymai išeina, negaliu sustot.

Rašyk rašyk :D labai gera tave skaityt  :4u: taip jauku, ramu  :wub: 

Atsakyti

Labas rytas :)

oj Nuoširduk tai jaučiu megsi leliukui dovanų?

o aš kol laukiu iš Soliuko siuntinio tai nebaigtukus ėmiau klibint..vakar sarafano pamezgiau, šiandien ryte vaikio megztuko kur buvau nusprendus kad per platus..žiūriu žiūriu visai gi ir ne per platus, jei dar marškinukai po apačia, tik gal šiltokas...

Atsakyti

Ne, nemegsiu, ten visko turi daugiau negu reikia, nebent alpakos kojinytes :wub:

Atsakyti

Jo, pastebejau, kad vis labiau orientuojamasi i, atsiprasant, dundukus. Tai ir liudina, ir siutina.Visi viska zino geriau uz mane - kai pman elgtis, kaip kalbeti, ka jausti, kas man galima ir ko negalima. Darbe, va, pietu pertraukos metu bandau atsidaryti mezgimo siulu parduotuves puslapi, o man meta lentele, kad priejimas uzblokuotas del "jusu paciu saugumo" :oh: :oh: :oh:. Koks dar saugumas? Per ekrana virbalu aki issidursiu ar kaip??? Ar as visika idiote, kad kazkas uz mane sprendzia, kas man saugu, o kas ne?

Va del ko man taip patinka Centrine ir Pietu Amerika. Ten niekas nieko niekam neaiskina. Ten gali buti atsakingas pati uz save. Gali pati nuspresti, kiek arti vulkano kraterio nori prieiti - nera jokiu uztvaru 5m nuo krasto, kaip kad Europoj (kurio galo is viso ten lipti, jei per tiek metru neprieisi ir nieko nepamatysi?).

Ir tas perdetas saldumas ir atsargumas reiskiant savo nuomone tai net pykina. Kaip su psichikos ligoniais. Kad tik nesusijautrintu ir neisizeistu...

Ir auga vaikai tokioj aplinkoj visai negalvojantys, beskuriai ir bestuburiai.

Fui.

Atsakyti

Sveikos,

Sninga.... bet nei labai gražiai, nei elegantiškai :D

Lietuti, šalta ar ką? :D  :4u:  Vakar pas mus nuvo akcininkai iš Izraelio, tai aš juos užjaučiau irgi su tokiom plonom striukytėm :D

Vakar popiet truputį nutrūkus buvau, tai paskui ilgai skaičiau jūsų istorijas apie operacijas. Iš šono tai atrodo šudukas, ko čia nervintis, bet pamenu, kaip pati laukiau laparaskopinės operacijos, kas irgi atrodo šūdukas, bet kai gyvenime neturėjus narkozės, tai mane labai baugino viena mintis, kad aš miegosiu ir po mane knaisiosis kažkas :D O dar operacija vėlavo visą dieną, tai tiek įsijaudinau belaukdama, kad net bloga buvo, bet čia tai ir buvo niekis,  tik pabudimas šlykštokas, bet palyginus su sekančia operacija tai... "išėjau" iš narkozės lengviau, bet 5 paras daržovei su šlangutėm pabūt tai nelabai...  :unsure: 

Restar,bet ta nuolatinė sloga, tai nėra niekis, man tai nepatiktų, tu rašai taip tarsi tai normalu..... :unsure:  :4u: 

bandau atsidaryti mezgimo siulu parduotuves puslapi, o man meta lentele, kad priejimas uzblokuotas del "jusu paciu saugumo" :oh: :oh: :oh:. Koks dar saugumas? Per ekrana virbalu aki issidursiu ar kaip??? 

Fui.

Čia tai geras :D Prajuokinai :D

Šiaip tiesą rašai, bet aš nesu pastebėjus, kad mane tai labai erzintų, arba per mažai man kažkas kažką aiškina  :hmm: Arba aš nejautri, arba ir šiaip gan saugiai gyvenu :D

Kerpena, gerai Restar pasakė, tu esu super herojė - pasakorė  :4u:  Dažniau rašyk ir nesiteisint dėl per daug :D

Atsakyti