Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Na, kad jau kabu cia siandien, matyt uz pusmeti pakalbesiu. Kai maziau aiskina isties, priimi, kad daktaras zino geriau, tai taip ir darai. Arba.... blogesnis variantas, kreipiesi, pas kita daktara google. Ons viska zino. O tada jau fantazija vesi. O kai gaunu info issamesne, rimciau supazindinama su komplikacijom, iskart baimingiau reaguoji, labiau jaudiniesi, nes aiskiau suvoki kas gresia ir tiek. Bet asmeniskai, si gydytoju kategorija man priimtinesne. O apie kisene.... Kiekvienas pagal save supranta kuno zenklus matyt.... Daug girdejau, kad klinikose nepagimdysiu be pinigu, neziures ir t.t. Ir pagimZdiau ir paZiurejo, ir papasakojo daugiau nei norejau zinot. Ar as suprast nesugebu, ar manes niekas nieko neprase.... 

:D :D :D

Atsakyti

Mūsų vidurinis vaikas irgi apturėjęs adenoidų operaciją pirmokas būdamas. Ryte nuvažiavom, vakare jau namie buvom. Viskas praėjo sklandžiai ir greitai.

Bet o tačiau iki operacijos beveik nesirgęs vaikas, po jos atsirgo atsakančiai... Operavo tik todėl, kad pro burną kvėpuodavo, jokių kitokių požymių nebuvo. O paskui prasidėjo ausų uždegimai ištisi, slogos ir pan. Tai mums kažkaip visai kitaip ta operacija suveikė, nors pagrindinis reikalas dėl kurio ir operavo, susitvarkė, užsičiaupė vaikas :D Nosį kvėpavimui atrado :D

Operacija buvo planinė, nei su kokiu gyd. tarėmės, nei ką, ir viskas buvo puikiai, labai patenkinti buvom paskirta gydytoja. 

Atsakyti

Labos

oho, kiek spėjot primegzt kol skridau  :bigsmile: Labai gražu  :wub: Lace atskiras balionas už sugebėjimą pirmą blyną tokį tobulą iškept  :4u: 

Aš dar kaip šimtu maišų trenkta. Teisybę visi sakė, kad skrendant į rytus žymiai sunkiau nei į vakarus  :unsure: Kol kas patiktukus dėliosiu ir tyliai pakabukuos patupėsiu. Apsipratus vėl išlysiu :)

Atsakyti

Help :rolleyes: sos :rolleyes: gal kas turit nuoroda kaip ant mezginio padaryt dideli spuoga :ax: . Kai is vienos akies ismazgama kazkiek akiu kad ji gauti :ax: .

Atsakyti

Įsivesk youtube "bobble knitting" ;)

Atsakyti

kelios kambarinės foto:

DSC_2663_medium2.JPG

DSC_2653_medium2.JPG

DSC_2641_medium2.JPG

kai bus muzikos mokykloj šalta,sakė taip jį apsitemps :)

DSC_2628_medium2.JPG

Atsakyti

Olaiva, nuostabu. Maža laputėirgi vaizdą puošia. O čia jis ar ji? Koks vardas? Gal jau ir rašei, bet neatsimenu.

Reikia pasigirt dar, nes toks retas atvejis. Kepu tortą. Taip sunkia susimotyvavau, bet vienas 20-metis rytoj ištinka.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 16 sausio 2018 - 20:12

Olaiva, nuostabu. Maža laputėirgi vaizdą puošia. O čia jis ar ji? Koks vardas? Gal jau ir rašei, bet neatsimenu.

Reikia pasigirt dar, nes toks retas atvejis. Kepu tortą. Taip sunkia susimotyvavau, bet vienas 20-metis rytoj ištinka.

ji. Brigantina.žadėjom vardą keisti,bet toks ir prilipo,koks dokumentuose...

Atsakyti

Olaiva, tavo grožiai viens už kita gražesni, nebžinau ką girti, vaiką kepurę ar šunį :D  :wub:​ oi, dar ir mova...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 16 sausio 2018 - 20:23

Restar, Santaroj dirba vienas lor, kuris būtent specializuojasi nosyse. Aš pas jį nuėjau dėl anginos, tai jis man pirmiausia nosiai visokių pastebėjimų surado :D  D.Rauba. Gal pas jį pabandyk pakliūt pasikonsultuot. O šiaip tai galiu pasakyt, kad vaikai su pooperaciniais skausmais susitvarko 10 kartų lengviau :4u:  O bailiukams prieš operaciją duoda tabletytę ir patys su džiaugsmu į operacinę nulekia :D 

Atsakyti

Mano dviems mažiesiems adenoidus operavo, tai kažkaip viskas labai paprstai įvyko, nieko ten baisaus nebuvo. Kažkuris vienas, lygtai sūnus, tai net nesusivokė, kad jau po visko, pirmas klausimas atsibudus buvo, ar jau greit veš operuot, nors kai išvežė, tai atrodė dar sąmoningas. Dukra daugiau atsiminė ir kiek dejavo, kad skauda, busdama.  Bet aš irgi nesu tokia gera mama, kad jaudinčiaus, tai dar nežinau, ar su tėčiu daugiau kokių nors ašarų nebūtų. :)

O tabletę visiems duoda, tokius apsvaigintus išveža. Beje nuo tos tabletės  labai įvairių reakcijų būna. Nors maniškiai visi trys (dar vienam akis operavo) niekaip nesureagavo, tiesiog gulėjo ir laukė.

Sūnui operavo pirmos klasės pačioje pradžioje, tai per tą dieną ligoninėj išmoko skaityti. Turėjau užrašų knygutę, tai rašinėjau žodžius, o jis skaitė, o paskui jam duodavo ką nors užrašyti.

Įsileidau į prisiminimus, kaip kokia senolė. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 16 sausio 2018 - 20:43

Tu pasakorė, Kerpena :).

Liniuka - o kaip galima pas jį pakliūti? nes aš neįsivaizduoju, kaip vyksta kokie užsirašymai operacijai ar kaip pakliūti į ligoninę gydytojo konsultacijai. Su poliklinika aiškiau. Ar pas jį įmanoma nemokamai pakliūti, ar tu mokamai ėjai? Raubą man mano draugė seniai yra gyrusi, buvau pavardę pamiršusi, labai norėčiau jo konsultacijos...

O dar įdomu, jeigu jau buvai pas vieną LOr su siuntimu, tai jeigu nori pas kitą pakliūti - tai gali kažkaip gauti dar siuntimą?

Atsakyti