as ja baigiau
lyygiai 400 gramu
ale toks jausmas kad isigandus isbliauto kaklo per daug uzraukiau apmegzdama..jauciu neiskentesiu nueisiu pasimieruot
Laba,
katuko merginos prajuokino
Tarp kitko vakar turėjau klientę su dviem mergaitėm, o vardai kaip katukių Bet ne dvynukės.
Šiandien paupiu važiuodama galvoju, išlipsiu upę su ledais besiformuojančiais nufotkinsiu, taip gražiai saulė tekanti dar atsispindėjo, bet rankas tai sušalau momentaliai po poros kadrų Net nustebau ir moviau atgal į mašiną. Net grožio nebereikėjo
Kišenėtųjų vaizdų laukiu
Sesei savaitgalį suknelę numezgiau, bet jau ir atidaviau neįamžintą Olaivos merinas labai smagiai suėjo ir jausmas geras ant kūno. Dar liko kažkiek, bet reik su kažkuo derint, nes nei šioks nei toks tas likutis
Terezos reportažo jau laukiu Kelionė labiau nei įspūdinga
Gražiai mezgat, fainiai šnekat, ale mano galva kaip kibiras - kažkas pateko, kažkas išėjo, nebespėju reaguot, nes ir darbe milijonai detalių, ko tik nepamiršt, padaryt, parašyt ir pan.
Man itin patiko Lace kepurės gilios, sodrios spalvos ir prabangus pūkuotumas. Aš irgi pamėgus moherą visur pradėti. Šįryt pačiupinėjus mažosios Bullės derinį, netgi pagalvojau, kad noriu sau kišenėtos iš estiškos vilnos ir moheros.Labai jau mielas pūkuotukas gavosi .
Labos,
Lace kiepka tookia graži. Bet man ekranas mėlynos nerodo. Tamsiai pilka su bordo. Bet kokiu atveju labai gražu ir tinka
Olaivos fotikas tai šposininkas, man tas rožinis merinas labai gražus ir turėtų tikti tavo šviesiaplaukei mėlynakei. O tavo pilkoji kiepka - tebestovi akyse
Vakar jau galvojau keliausim pas doc, dėl Adomo gerklės, o bet tačiau, ar sutapimas, ar ne, bet gavo padukai Saulėlydžio aliejuko ir naktį tempa jau nebekilo. Tikiuosi pasveiks mano vaikas be antibijotikų.
Tereza, sveika pargrįžus
Aš su pūkine striuke jau seniai vaikštau
na, baikit čia juoktis iš katukaičių (nors pačiai juokinga ), nes jau įtaisiau antras pirštines. bet taip sąžinė seniai bebuvo graužus perkant.... nugis galiu laisvai pati numegzt... būčiau anksčiau pastebėjusi, o dabar tai ką - savaitės reiktų tikrai tam reikalui.
Olaivos bumbulai gražūs
Man šiaip irgi patinka vaizdas, kai pridedi kokį mocheros ar panašų siūlą, tik kad man jau pačiai tai ir duria, ir per šilta.
Kažkada seniai ruošiausi vaikui megztinį megzt ir turėjau iš anytos kažkokio pilko siūlo. Pasimezgiau gabaliuką - baisia atrodo, nelygios akys, mezginys kažkoks skystas. Ir paskui radau dar kažko panašaus į mocherą, pridėjau - gavosi tobulas derinys. Tai nuo tada prisimenu tą gėrį. Į vyriškus megstinius esu pora kartų Angora2 pridėjus.
Egloshke, gal dar ta pūkinė pūkinei nelygi. Būna ir visai plonų. Mano kažkokia labai šilta, aš joje sukaistu. Turiu ją jau turbūt 7 metus, bet nuo pat pradžių galiu nešiot tik kai labai šalta.