Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nepatikėjau :). Patikrinsiu.

Atsakyti

Freke, pažiūrėjau savo ottobre, tai mano turimi numeriai 2008 arba 2009 metų.

Žinau, kad vienoje senesnėje burdoje buvo chalatų iškarpos - nežinau ko konkrečiai tau reikia.

Donstop, gražiai susidėliojo spalvos, bet vaizdas labai pagerėtų ant žmogaus. Dabar tai sunku įvertint mąstą ir tikimą, kartais tikrai atrodo,  kad vaikiška liemenė.

Aš irgi esu iš tų ne per daug mėgstančių keliaut.

Negaliu sakyti, kad visai nepatinka, bet nėra toks dalykas dėl kurio versčiausi per galvą, iš paskutiniųjų taupyčiau. Kartais gerai pakeisti aplinką, bet man priešingai nei Restar, daug labiau patinka važiuot jau į žinomą vietą, kur anksčiau buvo gerai ir jau viską žinau - kaip susiruošti, ką pasiimti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 01 vasario 2017 - 21:12

Kerpena, aciu uz varga. Tiesiog vis atsiranda pokalbiuose minciu apie chalatus.  Tam 2005 buvo nuo 92cm iki vyrisko xxl ( bent kiek prisiminiau) galvojau tiksliau numeriuka paziuretum. Bet eisiu pati ieskot. Aciu dar karteli

Atsakyti

Sveikos, skaitau jus tik vakarais, tai jau ir temos būna pasibaigusios, bet apie atostogas. Kai būsiu pensijoje ir norėsis ramybės, tada pirksiu kelionių paketus, šiuo metu tik pačios šeimos ar kartu su draugais planuotas renkuosi. Susidėlioti maršrutą reikia padirbėt, bet važiuoji ten kur nori. Kas nepasitikit savo auto, galima nuomotis nuskridus į kitą šalį. Atrodo, kad gali būti brangu, bet paieškojus randami puikūs pasiūlymai. Į Italiją pavasario-vasaros atostogas reikia pradėt užsisakinėt vilas dar lapkričio mėnesį, kad pigu būtų. 

O apie tai, kad per atostogas išvažiuot, tai reikia pailsėti ne tik nuo darbo, bet ir nuo buities. Be to, svarbu pažinimas ir nauji įspūdžiai.

Skirtingi tie žmonės.

Atsakyti

Labas ;) Mane ištiko daug žaidimų. Mažutė stengias visas pamokas paruošti, kad tik susėstume vakare visa šeima pažaisti. Škia, taupiai ;) Šiūlųųų pirkiai nesiperka. Nors pabaigtuką turiu. Dundaginis +. Labai norėjau SUBAIGT.

[attachment=239440:20170201_061820.jpg

Rankenos kaselę pyniau su vaikais. Buvo treniruotė, galvojau apie megztą kilimą. Kol kas nebegalvoju (sunkus tas storas mezginys, čia buvo 3xdundaga + truputis moherio iš LV + KAŠMYRAS).

Pagalvojau - neturiu didelės svajonės. Hmmm.

Einu, pagalvosiu dar.

Ps juodą suknią ir baltą megztuką mačiau mačiau!!!!!!

Pridėta:

Atsakyti

niuma, jei niekas iš kauniečių nenupirks to megztuko iki vasario 16 ir tu atvažiuosi į cepelinų balių, gal visai paimčiau savo jaunėliui.

Atsakyti

Freke,as nuo 2000 metu Ottobre turiu siuvimo zurnalus ;)

radau ir tavo chalatuka,gaudyk per fb ;)

labas rytas

Atsakyti

Labas rytas,

Olaiva, čia šiaip iš smalsumo paklausiu  - o ką tu jai pasiuntei per facebook'ą? iškarpas kažkaip sugebėjai?

Atsakyti

Labas rytas,

Olaiva, čia šiaip iš smalsumo paklausiu  - o ką tu jai pasiuntei per facebook'ą? iškarpas kažkaip sugebėjai?

atskenuotas iškarpas ;) reikia?

Atsakyti

vakar po muzikalkes einu senamiesty ir toks klausimas nepažįstamos merginos : " atsiprašau,ar šitie paukštukai iš ravelrio?" :)

nusipirkau savo twidinukui tooooobulas sagutes,ačiū D.,kad tik trijų reikia,nes kaina.............bet labai jos tinkamos <3

Atsakyti

Labas rytas,

Olaiva, paukštukai - tai tie ant kepurės? :B  :D 

Atsakyti

Labas rytas,

Olaiva, paukštukai - tai tie ant kepurės? :B  :D

taip ;) ir aš jai atsakiau:" čia man draugė mezgėja dovanų numezgė"  :wub:​ 

DSC_1305_medium2.JPG

Atsakyti