Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ocho Ristina...nesek pasaku.

Ocho kaip pasidailinusi figura esi. Saunuole. Sijonas grazus.

Saranges tas idetas baltas su avietiniais merginos lupdaziais ir tas grietineles su pauksteliais wauuuuh

Atsakyti

Fajnas Ristinos apgavikas  :wub: 

Qqt, laikais už virbalų? Tai dar nėr blogai tau.  O raudona suknia žada būti visai paprasta. Tiesi ir raudona.

Atsakyti

kiek mažai man jau liko megzt  :wub:  tik atnaros nebegalybinės :) kaip čia man jį ryt išskalbt su niumos stebuklinguoju tirpalu?  :hmm:​ 

Atsakyti

Labas.

Ristina grazuz sijonas :4u: 

As po jogos prisedau su mezginiu :wub: 

Atsakyti

super sijonas :wub: 

na, ką žiema...http://auto.lrytas.l...83408437&view=6

palikau mašiniuką prie darbo, grįžau visuomeniniu transportu....dar taip nemačiusi....kaip ryt į darbą nuvyksiu, nežinau...

Atsakyti

Aš tai po baseino nenulaikau virbalu...  Tokia ištežus... Einu į sapnu mezginiu karalystę... :-D 

Pas mus irgi gerai pavare sniego, bet pravaziuojama, nors mašiną tai šnd vakare kasiau 3k.

Atsakyti

kiek mažai man jau liko megzt  :wub:  tik atnaros nebegalybinės :) kaip čia man jį ryt išskalbt su niumos stebuklinguoju tirpalu?  :hmm:​ 

As ryt isvaziuoju I Palanga raktu pasiimt ir planuot baldus, kad turetume kur kvykaut. Bet gali mestis Zuviukui po kojom ir prasyt :) as jai kita doze dovanosiu prie progos.

Atsakyti

As ryt isvaziuoju I Palanga raktu pasiimt ir planuot baldus, kad turetume kur kvykaut. Bet gali mestis Zuviukui po kojom ir prasyt :) as jai kita doze dovanosiu prie progos.

Mes i klaipeda isminsim,tai isskalbsiu ryte su savo turimu.

Orelis koks,dangus su zeme maisos.kazin masina kieme savo atrasiu ir atkasiu ne kaimyno?:))

Atsakyti

Šaunuolė :D :super:

Oi dar negirk.

Mąstau, ar 4eilutės margo siūlo nebus per plati juosta???

Atsakyti
​Labas šaltas rytas. Ar nei vienos neužpustė? Vilniuj tai sniego ne daugiau nei vakar. Bet per radiją girdėjau, kad kitur daug prisnigo. O mano durys užšalo, tai labai elegantiškai per keleivio pusę laipioju. Pypt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuka: 05 sausio 2017 - 08:43

​Labas šaltas rytas. Ar nei vienos neužpustė? Vilniuj tai sniego ne daugiau nei vakar. Bet per radiją girdėjau, kad kitur daug prisnigo. O mano durys užšalo, tai labai elegantiškai per keleivio pusę laipioju. Pypt.

labas,

o tu nenori prieš šalčius gumas silikonu pasitept :hmm:  durelių gumas.

apie sniego nieko naujo, su Liniuka iš to paties kaimo važiuojam :D

Atsakyti

Labas rytas,

Man tai nieko neužsnigo, troleibusai neužšalo. Tik darbo durys sunkokai atsirakino, bet kolegė atsinešus kažko pripurškė į spyną, tai gal toliau nebeužšals. :)

Liniuka, pro keleivio dureles dar nieko.

Kažkada mūsų pačiai pirmai mašinai užšaldavo  visos durys ir mano elegantiškas vyriškis su paltuku ir portfeliuku lįsdavo į mašiną  pro bagažinę. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 05 sausio 2017 - 09:15