Ocho Ristina...nesek pasaku.
Ocho kaip pasidailinusi figura esi. Saunuole. Sijonas grazus.
Saranges tas idetas baltas su avietiniais merginos lupdaziais ir tas grietineles su pauksteliais wauuuuh
super sijonas
na, ką žiema...http://auto.lrytas.l...83408437&view=6
palikau mašiniuką prie darbo, grįžau visuomeniniu transportu....dar taip nemačiusi....kaip ryt į darbą nuvyksiu, nežinau...
kiek mažai man jau liko megzt tik atnaros nebegalybinės kaip čia man jį ryt išskalbt su niumos stebuklinguoju tirpalu?
As ryt isvaziuoju I Palanga raktu pasiimt ir planuot baldus, kad turetume kur kvykaut. Bet gali mestis Zuviukui po kojom ir prasyt as jai kita doze dovanosiu prie progos.
As ryt isvaziuoju I Palanga raktu pasiimt ir planuot baldus, kad turetume kur kvykaut. Bet gali mestis Zuviukui po kojom ir prasyt as jai kita doze dovanosiu prie progos.
Mes i klaipeda isminsim,tai isskalbsiu ryte su savo turimu.
Orelis koks,dangus su zeme maisos.kazin masina kieme savo atrasiu ir atkasiu ne kaimyno?)
Labas šaltas rytas. Ar nei vienos neužpustė? Vilniuj tai sniego ne daugiau nei vakar. Bet per radiją girdėjau, kad kitur daug prisnigo. O mano durys užšalo, tai labai elegantiškai per keleivio pusę laipioju. Pypt.
labas,
o tu nenori prieš šalčius gumas silikonu pasitept durelių gumas.
apie sniego nieko naujo, su Liniuka iš to paties kaimo važiuojam
Labas rytas,
Man tai nieko neužsnigo, troleibusai neužšalo. Tik darbo durys sunkokai atsirakino, bet kolegė atsinešus kažko pripurškė į spyną, tai gal toliau nebeužšals.
Liniuka, pro keleivio dureles dar nieko.
Kažkada mūsų pačiai pirmai mašinai užšaldavo visos durys ir mano elegantiškas vyriškis su paltuku ir portfeliuku lįsdavo į mašiną pro bagažinę.