Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Terezzos kelionės tai kažkas tokio :wub:  jau net seilės varvint nebeišeina

Rasyte, o kaip moksleiviai mokyklas pasiekė? :hmm:  ar ta proga nereik į mokyklą?

Atsakyti

Aš dar striukės netraukiau  :rolleyes:  trauksiu tik jei bus -15 ar dar daugiau :rolleyes:

Aš irgi turiu striukę su kuria  tik per šalčius galiu vaikščiot. Vakar grįždama šiek tiek sušalau šlaunis, tai šiandien apsirengiau tą pūkinę, nes ji gera tuo, kad ilga, kelius net šiek tiek dengia. Tai atėjau į darbą sukaitus gerokai. :)

Atsakyti

Rasyte, o kaip moksleiviai mokyklas pasiekė? :hmm:  ar ta proga nereik į mokyklą?

Kojytem :D iszygiavo per pusnynus :D pagrindiniai keliai nuvalyti, tik jie eina trumpindami kelia , tai turbut teko pabraidyt :D  Jei eina neskaiciuodami varnu - uztrunka apie 15 minuciu.

Atsakyti

Kojytem :D iszygiavo per pusnynus :D pagrindiniai keliai nuvalyti, tik jie eina trumpindami kelia , tai turbut teko pabraidyt :D  Jei eina neskaiciuodami varnu - uztrunka apie 15 minuciu.

o jei per pusnis :D

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Labos :4u:

Lace, kepurė tinka idealiai. Prmoj fuoto ir aš tavęs nepažinau :D. Nuostabios spalvos ir tas bumbulas :wub:  :wub: . Iš kokių siūlų megzei? Labai prabangiai atrodo :wub:

Prabangiai ir gavosi  :D Mėlyni siūlai tai suporuota dropsų alpaka su Rowano šilkmoheriu, o vyšnynė - rogutinis merinas ir midaros šilkmocheris  :)​ 

Atsakyti

Tereza, sveika pargrizus i sekta , prasom placiau kaip kas kur ir su kuo :rolleyes:.

Ačiū :4u: 

Uj, toli ir daug. Visko nepapasakosiu trumpai. Bet reportažą rašysiu  :) .

Terezzos kelionės tai kažkas tokio :wub:  jau net seilės varvint nebeišeina

Dėkui  :4u: 

Atsakyti

jau džiusta komplektukas,labai man pačiai skani jo spalva :)  beliks tik bumbulus prisiūti ir galės jau Luknė puoštis

DSC_2594_medium2.JPG

DSC_2593_medium2.JPG

DSC_2589_medium2.JPG

DSC_2584_medium2.JPG

Atsakyti

o jei per pusnis :D

Na pastaraisiais metais tikra ziema cia jau retas reiskinys, tai vaikai laimyngi :D

Olaiva, nugriuvimiskos foto :wub:

Atsakyti

Olaiv, suuuuuper :wub:. Čia su dviem bumbulais darysi? Man taip tie du graaaažu ir mergaitiška :wub:  :wub:

Atsakyti

bet tai išvada, kad tipo mezgam tai iš eilinių :hmm:

Gali būt ir tokia išvada.

Bet tikrai sužinot gali tik tada, kai numezgi.

Va sėdžiu su savo žaliuoju ir galvoju: mezgiau tai kaip iš eilinių siūlų, o gavosi žiauriai fainas. Ir pagal vaizdą, ir pagal pojūčius nešiojant :)

Kažkas SM smailikus pradangino ...

Atsakyti

Olaiv, suuuuuper :wub:. Čia su dviem bumbulais darysi? Man taip tie du graaaažu ir mergaitiška :wub:  :wub:

:D

nueini prie pradinės mokyklos ir supranti, kad kepurė su vienu bumbulu yra išskirtinė :P

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 16 sausio 2018 - 13:11

Olaiva, komplektas, kaip komplektas, bet kokios žirklės :wub: Jaučiu silpnybę paukšteliams. :)

Atsakyti