Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas :4u:

Nu ir ziema atejo pas mumi, jau per paskutines dienas buvo pasnige, nu bet sianakt pridrebe :blink: Tik va temperatura galetu buti zemesne, nes dabar  tai -1, tai 0.. dregnas oras.

pernai,žiūrėdama į tavo norimą,per valandą nusibrūžinau ir su Šarange apdailinom greitai šitą.fotkinausi su šlapiu ,nes jau namo turėjom važiuoti. padidink,kad būtų laisvesnis,negu laisvas ir bus liux ;)

Va va..kai ziurinejau boxius pagalvojau, kaip nepamaisytu dabar masina :D :rolleyes:

Qqte, tikrai grazus tos bobeles boxy, gal ir man reik kokios razinkos apacioj :hmm:

Nite, jei nenori dirbt, o kazko ieskot, tai va gal pafetum surasti kokia grazia rezinkos ideja :D

Abelo, kaip smagu pabuvoti tik dviese su vyru :wub: neprisimenu tokios laimes jau n metu :B

Katukes - gerules :D :D :D

Atsakyti

graži teta, gražus megztinis.

galėčiau dar pasikabinėt bet tiek to :D

dėl pusalpakės neturiu nuomonės, nes jos asmeniškai nepažįstu :D

Atsakyti

eina sau,koks kalatūnas...ypač kai ne iki mašinos reik paeiti nuo laiptinės,o per visą karmėlavą  :blink: bet parlėkiau kaip sprinterė,dabar su arbata ir zoo sodu ant kelių bandau atšilti

šiandien reta tų dienų,kai tik 5 pamokos ir jokių popamokinių veiklų. pa  sa  ka  :wub:​ 

katuko dukros taupios,su paryškintu suvalkietišku genu :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 16 sausio 2018 - 09:43

kaip visada :D

Žinai, ką megzt - neturi siūlų, turi siūlų - nežinai, ką iš jų megzt :D

iš savo siūlų tai aš žinau ką megzt :D tik gi drakius neleidžia va kas..kaip ten Olaiva sakė-reikia gerus siūlus taupyt :D

Atsakyti

NU jo, ta frazė apie gerus siūlus patiko ir man :D Pataupau ir aš gerus, nes jie ant tiek geri, kad tokio gero modelio dar nieks nesugalvojo :D

Katukės tai gerulės, tai galėtų pasidalint po vieną ir būtų ramu, tada jau savo nuožiūra pasikeistų kada ant kurios rankos :D

Atsakyti

Pataupau ir aš gerus, nes jie ant tiek geri, kad tokio gero modelio dar nieks nesugalvojo :D

Katukės tai gerulės, tai galėtų pasidalint po vieną ir būtų ramu, tada jau savo nuožiūra pasikeistų kada ant kurios rankos :D

Va va, turiu ir aš tokių siūlų :rolleyes:

O po antro pasakymo balsu žvengiau :lol:

Nenorimo darbo nepradėjau, bet radau kitą, kurį irgi reikia padaryt :ax:

Atsakyti

nu tai aš iškart ir pasiūliau po vieną nešiot :D

geri siūlai irgi pas mane taupomi :B

bet tai išvada, kad tipo mezgam tai iš eilinių :hmm: nu apie prastus tai net nekalbu, net minčių nėr :D  nebent kokiam (ne)prieteliui

Atsakyti

Liniukai:

http://www.imdb.com/...ref_=tt_rec_tti

Atsakyti

Laba :4u:

O aš kaip tik pačius brangiausius išsitraukusi mezgu, va norėjau išbandyti, bet matyt man dar ir pusvilnės pakanka, ką jau čia su kašmyru :) Čia kaip iš to anekdoto: išmoksi plaukti, vandens į baseiną prileisiu :D

Nuotaika vis dar puiki, skraidau, ir iškart nebemigdo, nei savaitgalį, nei vakar jokio snaudulio nebelikę :yahoo:

Katuk, juokiuosi, kad taip vienu vaikinu nepradėtų keistis, kaip pirštinėm :D

Atsakyti

Laba :4u:

Katuk, juokiuosi, kad taip vienu vaikinu nepradėtų keistis, kaip pirštinėm :D

nu pirštinių tai PORA :D

o su vaikinu jau buvo pėvėzė.

Karaliaučiuj, vienas vaikinas pasibandė su L. o kadangi ta nelabai buvo patenkinta, persimetė ant I. :D  su ta ilgiau, bet galų gale pabaiga tokia pat -pamesti kaip ir pirštines :lol:

Atsakyti

Oi, dar bus visko man rodos, o kiečiausia, kai dvynės draugauja ir susituokia su dvyniais, nu kažkas tokio..

Atsakyti

Mazoji ikale pieno butelaiti ir savanoriskai nuejo prie lovytes ir lauke kol paguldysiu :D tai ta proga isejau i lauka pasportuot.. nu ir sniego :blink: ant masinos stogo sluoksnis kokio 30cm :huh2: , nusiupeliavau takelius ir jau siandienai sporto gana :D einu dabar virbaluot :rolleyes:

Tereza, sveika pargrizus i sekta , prasom placiau kaip kas kur ir su kuo :rolleyes:.

Lietuti, kaip jus :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 16 sausio 2018 - 10:49