Atėjo žiema netikėtai... bet šiandien jau galiu pasiūlyt kavos
O ko jau netikėtai man rodos, kaip tik labai laukta
Net kelininkai pasiruošę buvo, visos gatvės pasūdytos bent jau tos kur aš važiavau
boksio ir aš noriu, tokio kaip ta teta kur gražiai rusiškai apie mezgimą pasakoja numezgė (balto, su aukštu kaklu ir su japonišku raštu apačioj..pas ją kašmyras su linu, pas mane gal pusalpakė jei baltą megzt bus)
Nu bet tu matei kokia ta teta kūda kūda, o megztinis platus platus
qqte, tai toks ir planas, iš kart jau buvau nusprendus, kad bus blogaja puse, šiaip fainas tas siūlas ir pūkas.
Vakar ir aš jau buvau sportuot, labai jau norėjau, bet koja dar vis paburkus ties čiurna ir lankstyt labai dar negaliu, jomajo, dabar turiu paniką, laiptams ir visokioms stačioms vietoms
Tiesa, Lace faina kiepka
Limit su Rusne, kaip visada originalios tiek mezgime, tiek pozavime
Nite, tai kad visada ateina netikėtai, nesvarbu, kad visi ruošiasi ir laukia, bet kai ateina, tai jei kelininkai ir pasiruošę, tai visi nuogi, pliki, basi ir pan
Teko išsitraukt jau ir man žieminę striukę, batus ir pirštines Bet kepurės tai ne
Nite, tai kad visada ateina netikėtai, nesvarbu, kad visi ruošiasi ir laukia, bet kai ateina, tai jei kelininkai ir pasiruošę, tai visi nuogi, pliki, basi ir pan
Teko išsitraukt jau ir man žieminę striukę, batus ir pirštines Bet kepurės tai ne
Pas mane tik viena problema, mažiui storos kelnės mažumėlę trumpos. Bet jau tikrai nepirksiu kitų, nes žiema kaip netikėtai atėjo ir taip netikėtai pasibaigs
Aš dar striukės netraukiau trauksiu tik jei bus -15 ar dar daugiau
Nite nu nesiginčyju, teks daug pamezgėt kad būt platus platus...klausimas ar pusalpakė vernito kris taip pat gražiai.
alia gražus megztinis ane?
Ane megztinis tikrai gražus
Dėl pusalpakės nebūčiau tikra gana purus tas siūlas, tai gali kritimo ir nesigaut
tai parodykit tą tetą su tuo megztiniu
laba diena
aš eisiu per piet žiemos pažiūrėt nu nes ryte tai garaže insėdu, garaže išlipu
mano vaikas viens irgi be pirštinių bet tai aš tą sužinojau tik vakar , kai susibarė dvi dukros, kuriai eilė pirštines nešiot pasirodo vienom dalinasi
tai parodykit tą tetą su tuo megztiniu
laba diena
aš eisiu per piet žiemos pažiūrėt nu nes ryte tai garaže insėdu, garaže išlipu
mano vaikas viens irgi be pirštinių bet tai aš tą sužinojau tik vakar , kai susibarė dvi dukros, kuriai eilė pirštines nešiot pasirodo vienom dalinasi
https://www.youtube....h?v=fuzx5_O1AEg
Teta kalba megztinį apsivilkus ir nuo kokios 37 minutės prasideda demonstracija
Nu, katuk, tavo miargos pavaro gerai kad pilnametės, o tai ateitų pas tavi vaiko teisės ir būtų tau vaikų nepriežiūra