O vau Lace, pirmoj foto net nepažinau... nu gal ne vien tie žibuokliniai atspalviai su nakties mėlynumais tau tinka. Švelnumas tikrintas
20kg aš per metus nė 10 nesumezgu...
Rasyte, va rusiskas aprašymas Boxy
Lace, super gražiai, kaip mergaičiukė atrodai Labai tinka spalvos, ir raštelis gražus, na tikras Laciškas darbas
O aš šiandien jaučiuosi puikiai, nes kaip sakoma, po 40 jau nieko nereikia bijoti, tai va, ėmiau ir direktorei labai aiškiai išdėsčiau savo poziciją.. ir ji išklausiusi su manimi sutiko, tai jaučiu kelis akmenukus nuo širdies nusimetusi, įgavau dar daugiau pasitikėjimo ir supratau, kad reikia nebijoti šnekėti
Lace, wow Tikrai nuostabus darbelis, o dar zinant, kad dvigubas - tai man isvis kosmosas
Aciu uz nuoroda i boxy su rusu kalba sudetingi santykiai, bet permeciau akimis. Supratau, kad megzta apvaliai o kaip butu jei as megziau atskiras detales graziai tie kampai nukristu ar visgi ardyt ir megzt apvaliai
Lace, wow Tikrai nuostabus darbelis, o dar zinant, kad dvigubas - tai man isvis kosmosas Aciu uz nuoroda i boxy su rusu kalba sudetingi santykiai, bet permeciau akimis. Supratau, kad megzta apvaliai o kaip butu jei as megziau atskiras detales graziai tie kampai nukristu ar visgi ardyt ir megzt apvaliaipernai,žiūrėdama į tavo norimą,per valandą nusibrūžinau ir su Šarange apdailinom greitai šitą.fotkinausi su šlapiu ,nes jau namo turėjom važiuoti. padidink,kad būtų laisvesnis,negu laisvas ir bus liux ;)
https://www.ravelry....laiva/a-la-boxy
nubrūžinau Luknei naują kaklašildį ir kepurę dvigubą.liko ilga siūlė,bet taip miegas suėmė,kad ji dar labiau pailgėjo jei nebūčiau dvi val ieškojusi razinkų ir idėjų kepurei,būtų jau padžiauta...bet nusprendžiau,kad tų dviejų ausų-kailiukų bus sočiai ir bus lygi,tiesiog
Lace, super kepurė!!! žiauriai graži o ir išvargtas megztukas, tiksliau, Rūta megztuką labai puošia
Aš tai ką, niekaip nebaigiu rankovių, mažylio liemenė išskalbus pailgėjo belenkiek, reik skalbt ir bandyt iš naujo "sustumt" į vietą nu arba padėt kitiem, o gal net ir dviem metam į priekį Pradėjau paprastą kepurę, lėtai kažkaip. Neapsisprendžiu, kiek mezgimo planų prisidėt į kelionę ir kur, kad vyrui širdies neskaudėtų dėl vietos užėmimo
Aciu uz nuoroda i boxy su rusu kalba sudetingi santykiai, bet permeciau akimis. Supratau, kad megzta apvaliai o kaip butu jei as megziau atskiras detales graziai tie kampai nukristu ar visgi ardyt ir megzt apvaliai
Nėr skirtumo su siūlėm ar be siūlių svarbiausia pločio negailėt kuo platesnis, tuo labiau kampai nukris nu ir storas neturėtų būt
Labas rytas,
Vakar pakalbėjus nusibružinau megztuką su tuo žilu plauku, bet suporavau vis tik su linu, nes su merinu man storokai kažkaip pasirodė, o daugiau nieko tinkamesnio neradau. Šiaip labai fainos palos gavosi, ypač iš blogosios pusės
Reiks šiandien surinkinėt.
Atėjo žiema netikėtai... bet šiandien jau galiu pasiūlyt kavos
šarange tai surinkinėk taip kad gera būtų blogoji pusė
labas rytas
šiandien per pietus planas pabaigt kišenėtą, o vakare užsiimt sportu vietoj mezgimo
bet atšalus orams kilo reikėjimas dviguboms kepurėms man ir vaikiui
tik bijau kad liks kitiems metams vėl su mano prisiruošimais
boksio ir aš noriu, tokio kaip ta teta kur gražiai rusiškai apie mezgimą pasakoja numezgė (balto, su aukštu kaklu ir su japonišku raštu apačioj..pas ją kašmyras su linu, pas mane gal pusalpakė jei baltą megzt bus)