Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O vau Lace, pirmoj foto net nepažinau... nu gal ne vien tie žibuokliniai atspalviai su nakties mėlynumais tau tinka. Švelnumas tikrintas :clap_1: 

20kg :mega_shok: aš per metus nė 10 nesumezgu...

Atsakyti

Rasyte, va rusiskas aprašymas Boxy

http://www.liveinter...1/post417275883

Atsakyti

Lace, super gražiai, kaip mergaičiukė atrodai :wub: :wub: :wub: Labai tinka spalvos, ir raštelis gražus, na tikras Laciškas darbas :wub:

O aš šiandien jaučiuosi puikiai, nes kaip sakoma, po 40 jau nieko nereikia bijoti, tai va, ėmiau ir direktorei labai aiškiai išdėsčiau savo poziciją.. ir ji išklausiusi su manimi sutiko, tai jaučiu kelis akmenukus nuo širdies nusimetusi, įgavau dar daugiau pasitikėjimo ir supratau, kad reikia nebijoti šnekėti :B

Atsakyti

Lace, wow :wub: :wub: :wub:  Tikrai nuostabus darbelis, o dar zinant, kad dvigubas - tai man isvis kosmosas :blink:

Aciu uz nuoroda i boxy :4u: su rusu kalba sudetingi santykiai, bet permeciau akimis. Supratau, kad megzta apvaliai :hmm: o kaip butu jei as megziau atskiras detales :hmm:  graziai tie kampai nukristu ar visgi ardyt ir megzt apvaliai :hmm:

Atsakyti

Lace, wow :wub: :wub: :wub:  Tikrai nuostabus darbelis, o dar zinant, kad dvigubas - tai man isvis kosmosas :blink: Aciu uz nuoroda i boxy :4u: su rusu kalba sudetingi santykiai, bet permeciau akimis. Supratau, kad megzta apvaliai :hmm: o kaip butu jei as megziau atskiras detales :hmm:  graziai tie kampai nukristu ar visgi ardyt ir megzt apvaliai :hmm:
pernai,žiūrėdama į tavo norimą,per valandą nusibrūžinau ir su Šarange apdailinom greitai šitą.fotkinausi su šlapiu ,nes jau namo turėjom važiuoti. padidink,kad būtų laisvesnis,negu laisvas ir bus liux ;) DSC_8868.JPG

https://www.ravelry....laiva/a-la-boxy

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 15 sausio 2018 - 23:29

nubrūžinau Luknei naują kaklašildį ir kepurę dvigubą.liko ilga siūlė,bet taip miegas suėmė,kad ji dar labiau pailgėjo :)  jei nebūčiau dvi val ieškojusi razinkų ir idėjų kepurei,būtų jau padžiauta...bet nusprendžiau,kad tų dviejų ausų-kailiukų bus sočiai ir bus lygi,tiesiog :)

Atsakyti

Lace, super kepurė!!!  :wub:  :clap_1:žiauriai graži  :wub: o ir išvargtas megztukas, tiksliau, Rūta megztuką labai puošia  :wub:

Aš tai ką, niekaip nebaigiu rankovių, mažylio liemenė išskalbus pailgėjo belenkiek, reik skalbt ir bandyt iš naujo "sustumt" į vietą  :oh: nu arba padėt kitiem, o gal net ir dviem metam į priekį  :oh:  :oh: Pradėjau paprastą kepurę, lėtai kažkaip. Neapsisprendžiu, kiek mezgimo planų prisidėt į kelionę ir kur, kad vyrui širdies neskaudėtų dėl vietos užėmimo  :lol:​ 

Atsakyti

Ai, bet gi buvom kine su vyru vakar! Dviese!!!!  :yahoo: Po trijų metų beveik  :blink:  vaikus išnuomojom labai netikėtai vyro broliui su drauge ir net be ašarų  :yahoo: ir net visi laimingi buvom  :yahoo:

Atsakyti

Labas rytas,

Lace, aš irgi nepažinau iš pirmos nuotraukos, galvojau kokia draugei numezgei kepurę. Puikus rezultatas. :super: Ir Rūta su megztuku poroje labai gerai žiūrisi. :)

Atsakyti

Aciu uz nuoroda i boxy :4u: su rusu kalba sudetingi santykiai, bet permeciau akimis. Supratau, kad megzta apvaliai :hmm: o kaip butu jei as megziau atskiras detales :hmm:  graziai tie kampai nukristu ar visgi ardyt ir megzt apvaliai :hmm:

Nėr skirtumo su siūlėm ar be siūlių :mirksiukas: svarbiausia pločio negailėt :D kuo platesnis, tuo labiau kampai nukris :D nu ir storas neturėtų būt  :mirksiukas: 

Atsakyti

Labas rytas,

Vakar pakalbėjus nusibružinau megztuką su tuo žilu plauku, bet suporavau vis tik su linu, nes su merinu man storokai kažkaip pasirodė, o daugiau nieko tinkamesnio neradau. Šiaip labai fainos palos gavosi, :D ypač iš blogosios pusės  :wub: 

Reiks šiandien surinkinėt.

Atėjo žiema netikėtai... bet šiandien jau galiu pasiūlyt kavos :D

5d713f59b5d86e032aed89d556f502b2.jpg

Atsakyti

šarange tai surinkinėk taip kad gera būtų blogoji pusė :)

labas rytas

šiandien per pietus planas pabaigt kišenėtą, o vakare užsiimt sportu vietoj mezgimo

bet atšalus orams kilo reikėjimas dviguboms kepurėms man ir vaikiui :)

tik bijau kad liks kitiems metams vėl su mano prisiruošimais

boksio ir aš noriu, tokio kaip ta teta kur gražiai rusiškai apie mezgimą pasakoja numezgė (balto, su aukštu kaklu ir su japonišku raštu apačioj..pas ją kašmyras su linu, pas mane gal pusalpakė jei baltą megzt bus)

Atsakyti