Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Dėl siūlų kiekio sandeliuose - labai nesijausminu :rolleyes: ten mano kilnojamas turtas  :D 

yra ko jausmintis :B  vidutiniškai kiek kg per mėnesį sumezgi tarkim :hmm:

Atsakyti

yra ko jausmintis :B  vidutiniškai kiek kg per mėnesį sumezgi tarkim :hmm:

Labai įvairiai.
Ir dažnai ne savo sąsdėlio sąskaita :rolleyes:

Šiaip, 10kg. manyčiau :hmm:

O praėjusį gruodį, įtariu ir 20kg. siekiau :D reiktų paskaičiuot.

Atsakyti

uch tokiais tempais jei pamegzčiau tai per du menesius visas atsargas sumegzčiau :)

Atsakyti

reik taupyt gerus siūlus,kam juos megzt :D

Atsakyti

va šiandien Šarangei iškeliavo nesvietiškai skanių ir l didelių babinų siuntinys. žiemą avietės ir pelenų rožė  :wub:  į biblioteką :)

Atsakyti

Ristina, oho kokie kiekiai  :blink:  Ruta su megztuku  :4u:  :wub:  Kaip manot sis boxy megztas nuo kur  :hmm:  galvoju gal nuo apacios i virsu?

https://www.ravelry....airedupont/boxy

Priedas  867D416E-91F6-464A-9501-1B2AFC013689.png   543,2KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 15 sausio 2018 - 17:29

Laba diena,

Egzistenciniai klausimai ir man nesvetimi :D

Mezginiai super visi pastarieji. Labai patiko Lace moheriuko apykaklės išėmimas. Jei reglanu, tai aš į lankas vis su išėmimu nusiskaičiuoju.

Patiko Olaivos patarimas taupyt gerus siūlus :D

Šiokią tokią inventorizaciją dariau. Radau kelis kamuoliukus nežinia kiek metų brandintus, tai va, mintis savaitgaliui su reikalu pribrendo, Rusnei į tympas pavirto.

Priedas  F674AD4C-ED55-47E6-B05D-F88767AA77F7.jpeg   120,58KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  6147B11B-33D0-45F1-AB0C-1A63ABE5C91B.jpeg   123,16KB   0 Parsiųsta kartų

Dryžiukai nesutampa, nes siūlo vos vos užteko, tai jau nebebuvo kur tapdint :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 15 sausio 2018 - 17:31

Olaiva, neperdek del spalvu ir kiekiu, neerzink zveriu... 😁😁

Atsakyti

Erzink erzink tuos žvėris :B

Lace, super Rūtai tinka megztukas, o kakliuko išėmimas koks tobulutis :wub:

Tympos spalvingos, ir šiuo metu labai reikalingos :wub:

20 kg :mega_shok: :umn: :laugh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 15 sausio 2018 - 18:05

Gerus ir gražius siūlus - taupau :huh2: :B

Atsakyti

Giriuosi dar vienu pabaigtuku :rolleyes: labai šilta ir kabai švelni kepurė :wub: išbandžiau dar mano nebandytą dvipusį mezgimą :D kepurę galima nešioti abiem pusėm (tik man ta antra nelabai patinka). Svarbiausia, kad pati sau su ja patinku, kas man retai nutinka, kalbant apie kepures... :D

Priedas  03AA4477-F7AD-47B0-A65E-2B55BFC8625B.jpeg   167,83KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  A162316E-4850-4E08-8145-C25FB4F8A890.jpeg   134,68KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Lace, tikrai labai faina kepurė ir tau tinka :wub:  Ir už įvaldytą dvipusį mezgimą pagarba :4u: 

O kad pradedi darbo paieškas irgi sveikintina :4u:  Jei jautiesi blogai, tai reikia imtis priemonių. Joks darbas nevertas nervų, asmeninio laiko ir blogos savijautos.

Katuk, o alternatyva kokia? Irgi VT VP?

Atsakyti