Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ir širdis, ir sąžinė rami :D Aš mėgstu tokį posakį - "Kad visi žmonės tik tokias nuodėmes darytų..." :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 15 sausio 2018 - 14:33

aš tai pavasarį susiinventorizavau siulus, pasidariau exeline lentelę..kurią karts nuo karto tenka papildyt, pildosi kazkaip jinai greiciau nei tustėja :) bet visada galiu atsiverst paziuret ka turiu, nereik ne revizijos ;)

Atsakyti

Žinosiu pas ką rudo siūlo ieškot, kai prireiks  :4u: 

O ko man reikia tai niekas nežino... Net ir aš pati :B​ 

Atsakyti

aš tai pavasarį susiinventorizavau siulus, pasidariau exeline lentelę..kurią karts nuo karto tenka papildyt, pildosi kazkaip jinai greiciau nei tustėja :) bet visada galiu atsiverst paziuret ka turiu, nereik ne revizijos ;)

tai vat ir man taip reiktų :B

Atsakyti

Aš dabar taip staigiai iš atminties paskaičiavau ką turiu drakiaus guoly, tai prisimenu  kokiems 8 projektams siūlų. Čia tokiems dideliems dalykams, kaip megztiniai. Ir neskaičiuojant dar visokių iš anytos turimų siūlų, kuriems nebuvo galvoje projektų, kai gavau :blush-anim-cl: O dar matyt yra kas nors, ko neatsimenu.

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Žinot kuo šiandien užsiimu tarpuose tarp kasdienių darbų?  :rolleyes: Ogi rašau motyvacinius laiškus ir CV koreguoju  :D Kažkaip nusprendžiau, kad reikia imti  likimą į rankas ir bent jau "nusipirkti loterijos bilietą".  :B 

Kokiais gražiai fabričnais megztukais Ristina ir Šarangė akis palepino  :wub:  :wub:  Beveik "ir man reikia"...  :oh:  

Rasytės dukros gimtadieniai reikaliukai tai ilgam be žado paliko  :4u:  Ne tai, kad aš taip nesugebėčiau, bet turbūt niekaip neatrasčiau savy vidinių priežasčių, kodėl skirti tiek laiko tokiam reikalui. :unsure: Bet manau, kad dukra turėjo jaustis pati laimingiausia  :wub: Pavydu truputį...

Tiesa, Petshopus jau išmainiau drakiaus naudai  :B  Nebeturiu ką dalinti...

Vakar pabaigiau savo dvipusę kepurę  :rolleyes: O šiandien net ir kailinį bumbulą jai  radau  :victory2: Bet vėl likau be mezginio  :oh: Reiks gal eiti nebaigtukus išsitraukti...  :unsure:​ 

Rūta atsiuntė margo megztuko fakto nuotrauką  :bigsmile: 

r1_medium2.jpg

Atsakyti

Rasyte, dar ne viska gal issipakavo, bet siaip nieko naujo nebus, visueinamiausiu rusiu papildymas, geriau sakykit ko norit, negu ko turi 😁😂

Restar, nzn, bet manau turetu but, nes buvo nemazai babinaiciu, as kaip tik ties juo medituoju.... Nes nu snd kaip susalau visur, kur buvau, buvo salta, teks matyt issitraukt viska, ka turiu ziemiskesnio...

Lace, ant tavo Rūtos ir bulvinis maisas graziai atrodytu, super tas megztukas paprastukas, net ir su spalvom viskas ok! 

Atsakyti

Siulu klausimu mano sažine nieko nebesako, jau seniai visa tai pervesta i investiciju skyriu 😂😂😂

Atsakyti

Sveikos :4u:​ 

Ristinos bernelis patenkintas bedantis :D Gražus dryžiukas.

Lace, labai gražu :)  Aš jau ravelry apžiūrėjau ant viduriniosios. Ir aš turiu tokių siūlų. Kaip kaklą darei? Čia icordintas jis?

Nežinau, man sekta kažkoks neįmintas reiškinys. Po vakar smagaus pasibuvimo, kai kritau skaityt SM ir.. prieinu egzistensinius-darbinius jūsų pasisakymus, kuriais gyvenu pastaruosius pusę metų! Nu kas tai yra? Mistika kažkokia :D  Ir labai gera jus skaityti :wub:  Kiek daug skirtingų, bet teisingų požiūrių ir patirčių, ir kaip ramu, kad ne mane vieną tai graužia (čia aš taip įsivardinu). Beje, aš keičiu darbą po 17 metų! Išeinu iš superinio kolektyvo į nežinią, bet kol yra noras - reikia judėt. Kuo toliau, tuo mažiau bijau klysti ir išlysti iš komforto zonos.

Lace, sėkmės tau! O be loterijos bilieto - loterijos nelaimėsi. Faktas :D 

Atsakyti

Egloshke, na, greičiausiai sveikinti  reiktų :thumb_yello:  nes jeigu jau apsisprendi, tai ko daugiau ir bereik.

vat ir aš turiu pasiūlymą. bet negaliu apsispręst. kol kas pliusai apylygiai. turiu momeny, tiek dabartinėj vietoj, tiek naujoj viskas labai panašu, nebent finansai, bet ir tai tik ateity. nežinau, ar noriu, tai laukiu kokio tai ženklo. aišku, kad ilgai svarstyt neišeina. tik kad šiuo metu ir dabartiniam darbe nesiskundžiu, o ar pasiruošusi naujovėms, nesu tikra

Lace, nu gražu, ir viskas vietoj.

Atsakyti

Lace, labai gražu :)  Aš jau ravelry apžiūrėjau ant viduriniosios. Ir aš turiu tokių siūlų. Kaip kaklą darei? Čia icordintas jis?

Megztuką megzti pradėjau nuo icordinės juostelės, tada surinkau akis ir mezgiau reglaną  :) Tokiais atvejais bruoliuko pagalbos paprašau (bet jei neturėčiau - nusimegzčiau virbalais).  :rolleyes: Galima ir kitaip daryti - ant pagalbinio siūlo uždėti akis, o jau paskui apicordinti. Bet man mano būdas paprastesnis.  :unsure:​ 

Atsakyti

Dėl siūlų kiekio sandeliuose - labai nesijausminu :rolleyes: ten mano kilnojamas turtas  :D 

Atsakyti