Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ristina, tobulas dryžiukas :wub: :wub: :wub: Žemai lenkiuosi prieš tavo sugebėjimus :bis :wub: :wub: :wub:

Balandėliai taip skaniai susiskaitė.

Savaitgalį ir aš sukausi prie puodų, bet pas mane tik kugelis su pakepinta vištiena ir išpjovos suktinukai su morkyčių/svogūniukų įdaru :) Bent šiandien BUS LAISVA NUO PUODŲ DIENA :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 15 sausio 2018 - 11:42

dėjau druskos. kartais pilu sojos padažo. ai , dar mairūno dėjau :rolleyes:

o ant skardos dugno "paklojau"  svogūno žiedų ir morkos tarkuotos

Ar ką nors dedi į konservuotus pomidorus? Druskos ar dar ko?

dėjau druskos. kartais pilu sojos padažo. ai , dar mairūno dėjau :rolleyes:

o ant skardos dugno "paklojau"  svogūno žiedų ir morkos tarkuotos

ai, nu pomidorus tai sublenderiavau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 15 sausio 2018 - 11:43

Rasyte, nori pasakyti, kad maišelius ne tik dekoravai bet dar ir pagaminai juos???? Master na vsie ruki... Bet ir netingėjimas moteriškės. Aš gamint ką skanaus, tai netingiu, bet su tom visokiom grožybėm, tai jau problematiška, panos pačios darytųsi :D. Man dar įdomu tos tradicijos ne LT: o be saldaus stalo dar kas nors būna rimčiau valgomo? O ką dovanų užsieniuose neša? Ta prasme, kokio kainų lygio dovanėlės?

Lietuti - rimtai grįžti į seną darbą? tai gal geresnėm sąlygom? Nes lyg tu sakydavai, kad LT sunku pragyvent...

Atsakyti

Ačiū, Katuk :4u:

Reiks pamėgint, kai užeis noras balandėlių :rolleyes:

Atsakyti

Ristina, koks jau didelis tavo klientas :wub: ir sypsena grazi :D  Dryzius jau nebestebina.. nesiotu ir mano dickis tokio stiliuko :)

Rasyte, nori pasakyti, kad maišelius ne tik dekoravai bet dar ir pagaminai juos???? Master na vsie ruki... Bet ir netingėjimas moteriškės. Aš gamint ką skanaus, tai netingiu, bet su tom visokiom grožybėm, tai jau problematiška, panos pačios darytųsi :D. Man dar įdomu tos tradicijos ne LT: o be saldaus stalo dar kas nors būna rimčiau valgomo? O ką dovanų užsieniuose neša? Ta prasme, kokio kainų lygio dovanėlės?

Maiselius radau pirkt, bet be rankenu, tai rankenos ir dekoras gaminta  mano. Nors jei buciau neradus, buciau gaminus :B kosmonaute.. ne kitaip :D

O buvo ne tik saldus stalas, tik namine pica nepakliuvo i kadra :D Dovanu gavo puse pinigais, puse daiktais, unicorn dzemperi , suknele , blizgancia uzrasine, knyga, visokiu slyksciu kosiu, kurias minko tarp ranku - vadinamu slime ir dar kazkokiu niekuciu.

Mane istiko mezgimine krize.. tiek dziaugiaus, kad galiu megzti.. ir nebelimpa mezginys :( :oh:Drakius krutina uodega, kad reik nauju siulu... :bigsmile: O as tildau ji pasidejus dvi babainas.. pilka ir geltona  :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 15 sausio 2018 - 12:03

Man irgi krizė. Virbalai pliki :D Ratunki :D 

Ir siūlų ne prūdai. Turiu storus iš pirties paltukui, bet kam jis man žiemą reikalingas. Po užpernykštės pirties turiu rudo tvido, bet jis plonas ir skersas, reikia draugo, o jo neturiu. Visa kita likučiai. Pati negaliu tuo patikėt :blink:​ 

Atsakyti

Man irgi krizė. Virbalai pliki :D Ratunki :D

Ir siūlų ne prūdai. Turiu storus iš pirties paltukui, bet kam jis man žiemą reikalingas. Po užpernykštės pirties turiu rudo tvido, bet jis plonas ir skersas, reikia draugo, o jo neturiu. Visa kita likučiai. Pati negaliu tuo patikėt :blink:​ 

Štai ką reiškia daug dirbti :D nė siūlų nėr kada nusipirkt  :D 

Atsakyti

Štai ką reiškia daug dirbti :D nė siūlų nėr kada nusipirkt  :D 

Bet žinok negaliu skųstis. Nes neprištabeliuotos lentynos turi savų pliusų - galiu be sąžinės graužimo eit apsipirkt :D 

Reikėtų gal iki MG palėkt :hmm:​ 

Atsakyti

O man užtrauktuko reikia :oh:

nubettačiau spalva :blink: :cry2:

Nuvažiavau į Audinių  pardę Kalvarijų turguj - remontas, tai rūsy patamsy išsirinkau du :ax: kai dienos šviesoj pažiūrėjau :blink:   vienas žalias, kitas riūžavas palyginus su mezginiu :cry2: Bandysiu šian Abakaną  :rolleyes: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 15 sausio 2018 - 12:33

Bet žinok negaliu skųstis. Nes neprištabeliuotos lentynos turi savų pliusų - galiu be sąžinės graužimo eit apsipirkt :D

Reikėtų gal iki MG palėkt :hmm:​ 

Kai aš perku siūlus, manęs irgi nieks negriaužia :P nors gal turėtų  :unsure: 

Atsakyti

Čia irgi buvo svarbu, kad negriaužia :D

Mažumėlę nudidinau, bet netragiškai :mirksiukas:

[url=https://radikal.ru]efbae7395ed7.jpg[/url]

Mezgiau pagal šitą, be aprašymo, tik iš paveiksliuko :ax:

https://www.ravelry....ibrary/rift-hat

Virbalai 2,5 ir 3, siūlas kažkoks drakiaus grobis iš Maximos 132m/50g. Parašyta tiesiog 100 proc vilna, bet pagal tai kaip išskydo vandeny ir švelnumą, tai kaip merinas :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 15 sausio 2018 - 12:44

Mane tai biškį graužia sąžinė, kai prisiperku belia ko be aiškių įsivaizdavimų. Paskui taip ir guli lentynoj. Tada sąžinė sako, kad kam pirkt naujus, reikėtų pirmiau sumegzt tuos gulinčius. Taip ir kalbuosi su sąžine. O kam? Gi ne deficito laikai :D​ 

Atsakyti