bartlettimage-buttermilk-0460.jpg 114,52KB 0 Parsiųsta kartų
Ne mano. Bet ir aš kepiau viriau mezgiau
Draugė sako "o kaip kalėdinis antsvoris?"
"Ateis vasara, bus vasarinis" atsakiau.
Ça va.
bartlettimage-buttermilk-0460.jpg 114,52KB 0 Parsiųsta kartų
Ne mano. Bet ir aš kepiau viriau mezgiau
Draugė sako "o kaip kalėdinis antsvoris?"
"Ateis vasara, bus vasarinis" atsakiau.
Ça va.
Labas rytas
Kaip gerai, kad siandien nieko nebereik karpyt, klijuot ..galiu tik megzti ..na neskaitant kitu kasdieniu darbu
Lietuti, kaip smagiai susiskaite tavo mazosios pasnekesiai su pakeleiviais
Rasytė kaip nuostabiai viską išdekoravus, tikra laimė jos dukrai. Gerai, kad maniškės neužmatė, nes seiles paleistų .O kas tuose maišeliuose?
Aciu uz komplimientus mano rankelems
O maisiukuose tai saldainiu davinys issinesimui norgei yra iprasta po gimtadienio dalyviams atiduoti duokle issinesimui, tai as dar sumasciau tuos maiselius patiuninguoti, t..y juo gaminau nuo iki.. nes neradau pirkt maziuku su rankenom, tai viska dariau pati
Einam pusrytines kavutes nu tik Sarangei teks susilaikyt bet paskui kaip bus skanu isgerti tiek iskentejus
Kalėdinis virsta vasariniu čia geras
vasaros_lietau, nu net pavydu tau tokio pozityvumo. ir tavo dukrytė fainuolė. ar gerai suprantu, kad darbas kaip ir laukia tavęs?
na, su tom dovanom po pasisvečiavimo.... nežinau, kaip kitur, bet mano aplinkoj tai dažnai šeimininkai įduoda ko nors nesuvalgyto parsinešti tai čia tiesiog pagražintai.
ai, vis pamirštu parašyt apie maisto gamybas.
tai labai sėkmingai pasigaminau balandėlių. na, įdaras nelabai aktualus, bet visa esmė, kad aš juo kepiau orkaitėj. skysčio tik truputį ir tai kartu su konservuotais pomidorais ir su folija apdengta. bet gavosi labai super, neišpliurzo kaip kad vandenyje.
na, su tom dovanom po pasisvečiavimo.... nežinau, kaip kitur, bet mano aplinkoj tai dažnai šeimininkai įduoda ko nors nesuvalgyto parsinešti tai čia tiesiog pagražintai.
buciau nesuprasta jei iduociau issinest torto gabalus Bet va kai vakare turejom lietuviskus svecius - idaviau, nes mums taip iprasta, norvegiukai nesuprastu
Sarange, ar berniukai jau issideliojo i lentynas paskutine siunta
Balandėliai orkaitėj skamba skaniai
Dukra tai mano nereali ekstravertė. Mokytis man iš jos Aš taip nemoku prie nepažįstamų laisvai prieit ir apie ką pakalbėt surast. Nu bet kai su ja, tai jau ir man kalbėtis tenka
Darbas manęs laukia ir aš jo Grįšiu į savo senąjį po mėnesio. Pasilikau laiko visiems popieriams susitvarkyt ir darželį susirast. Nors dukra jau pradėjo naujo darželio prašyt su senuoju atsisveikinus. Reikės kažkaip neuždelst.
Pozityvumas, nes pati pasirinkau, kas man atrodė geriau ir iš ko galima buvo rinktis Gan ilgai labai neaišku buvo, tai dabar nors kažkas biškį aišku Nors gyvenimas pokštus mėgsta, įtariu dar visokių nuotykių.
Sveikos
Pas mus vėėėėėėėėėėl snarglių karalystė
Rasytė "sužibėjo"dar vienu savo talentu kažin ar užtektų man kantrybės tokiam reikalui
Aš į draugiją Šarangei - su dryžiukais
026.JPG 149,64KB 0 Parsiųsta kartų
Žavi "kliento" šypsena
011.JPG 152,28KB 0 Parsiųsta kartų
016.JPG 218,7KB
0 Parsiųsta kartų
Dryžiukų netaikiau. Vienoj vietoj sutapo, kitur ne kaip nors išgyvensiu skubėjau "apšiltint" vaiką.
ai, vis pamirštu parašyt apie maisto gamybas.
tai labai sėkmingai pasigaminau balandėlių. na, įdaras nelabai aktualus, bet visa esmė, kad aš juo kepiau orkaitėj. skysčio tik truputį ir tai kartu su konservuotais pomidorais ir su folija apdengta. bet gavosi labai super, neišpliurzo kaip kad vandenyje.
Ar ką nors dedi į konservuotus pomidorus? Druskos ar dar ko?