Labos. O as, o as buc galejus pabegt. Tik neuskaiciau. Akla.....
Sarange 😥😮🤐😲😲😲 nekomentuosiu.... is pawido.... o ta gero blogu juosta kartu mezgei ar prisiuvai paskui? Ziauriai fainas daiktas!!!
Rasyte ta po stalu is kart pamaciau 😂😁😍😍😍😍 bet tu super mama 😍🎈🎈🎈🎈linkejimai vidurinelei 🎁
Saulelydi.... atsiprasau.... pamirsau 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 kaip geda ir nesmagu..... siaubas 😊😊😊
Lietutis jau skrenda su LEAN lagaminais? Gero kelio!!!
Rasyte_ kad pafėjinus!!!! Pinnnnk flufffy unicooooooorn, şkia, nuostabu.
Per vaikų skolinimusis ir grąžinimus praleidau koncertą. Aj aj. Užtat sesė mano gamintą maistą pagyrė (ste.buk.klas, tryžodžiai). Vienžo, topinambai padaže prie vištienos labai gerai tinka.
Šarange, aš tau galvoju skambint. Ir galvooooju....
O tu vis dailiau mezgi
Labas rytas,
Savaitglis buvo toks keistas svečių savaitgalis. Vienų laukėm - neatėjo, bet atėjo netikėti, pas kitus turėjom važiuot į svečius - nenuvažiavom, bet jie pas mus atvažiavo.
Kažkaip net keista, kad darbas prasideda šiandien, negaliu dar nusiteikti, bet teks.
Apie Lietutį kaip pagalvoju, tai man kažkur ties skrandžiu aptirpsta, kokios didžiulės permainos. Aišku didesnės, buvo, kai į Ameriką skrido, bet vis tiek. Aš nenorėčiau.
Labas rytas,
Šiandien sausas įstatymas iki pietų (einu tyrimo daryt) Tai kaip tyčia noriu ir gert ir valgyt ir viso kito, ko šiaip iš ryto niekad nenoriu
Sarange 😥😮🤐😲😲😲 nekomentuosiu.... is pawido.... o ta gero blogu juosta kartu mezgei ar prisiuvai paskui? Ziauriai fainas daiktas!!!
Pavydas irgi komplimentas Atskirai.... kartu nemokėčiau
Šarange, aš tau galvoju skambint. Ir galvooooju....
O tu vis dailiau mezgi
Gerai, kad galvoji, mano mintys apie tave bordo spalvos Bet gerai, kad nepaskambinai 1:40h...
Labas rytas, smagu buvo vakar susimatyt . Gal ir meilė mezgimui grįš. Ačiū Abelo - per ją mini mytas ir gavosi
Sveikos, ne toks ir šaltas rytas, kaip bijojau .
Kažkoks intensyviai turtingas savaitgalis - daugiausia tai maisto gamyba, siūlais ir mezgimu . Vaikas sakė, kad gaminu ne skaniai, o tiesiog puikiai
, vis pavalgydavo ir kaimynų dukra kartu
. Numezgiau pora moherinių šalikų ir trečią pradėjau (visi kabo ant mašinos, kad nereikėtų atskirai akių uždėdinėt, tai viena dešra su pagalbinio siūlo tarpeliais mezgu, tikiuosi, kad katinas neprasisuks būdamas viena namuose
). Megztinį irgi pavariau sau, bet prisidariau kažkokių nesąmonių, tai ūpas krito, jeigu kažkaip išsisuksiu, tai bus tikrai tik naminis nieko daugiau. dar ir kaimynė sakė, kad negražus
.
Šarange tavo firminis paltukas - puikuma. Įdomu, kiek aš prieš jį atsilaikysiu .
Rasytė kaip nuostabiai viską išdekoravus, tikra laimė jos dukrai. Gerai, kad maniškės neužmatė, nes seiles paleistų .O kas tuose maišeliuose?
,
Jaučiu, kad smagiai moteriškai aliejų pasiuostėt. Turbūt kažką praskaičiau, nes pasijutau lyg ką būčiau praleidus.
Ryte greit prasisukau pas endokrinologę - dabar pusei metų ramu, gydytoja tikra, kad man puikiai atitaikė dozę, nes tyrimas toks, koks turi būti. Dukrai irgi galvos skausmas praėjęs. Gyvenk ir žvenk, kai mano aa močiutė pasakytų .
Labas rytas,
vėl pirmadienis. nu kodėl.
taigi
Jau koks Rasytės vidurinėlės gimtadienis nu tikrai, norėčiau ir aš tokios mamos
Šarange, aš to megztinio norėčiau vien dėl siūlo nu kaip man gražu tas padryžavimas
kodėl rankytėm taip nesigauna
Vasaros_lietus jau kaip suprantu turėjo išsilaipinti... nežinau, ar aš taip norėčiau, greičiausiai tas ne visai laisvu pasirinkimu įvyksta, bet linkiu kuo lengvesnės adaptacijos, sugrįžimo ir kad viskas kuo greičiau pataptų pastovumu
mezgiau. nemažai. savo minkštuolio pribaiginėju paskutinę rankovę kol kas visai nieko, nors gaunas šiek tiek kitaip nei mano vaizduotė piešė.
Labos
ne visai dar išsilaipinau. Gi iš baisiai toli skrendu. Sėdim Frankfurte, dar 2 val. iki laipinimo į Vilnių. Pataikėm atsisėst į būrį draugiškų vyrukų lėktuve, tai maniškė prisibendravo, visų vardus išsiaiškino, kas kiek vaikų turi ir t.t. Neužsičiaupė visą skrydį Šiaip ne taip ant suoliuko ją nulaužiau (pagal mūsų įpratimą - 2 val. nakties), o pati tai antra para neaišku kiek miegojus.
Lagaminai ne Lean, o akmeniniai Patempiau nugarą jau. Užtat draugai yr jėga. Vienas mano lagaminas vasarą pas mane atskris
Viską susipakavau, ką norėjau.
O aš sau pavydžiu Kraustymasis ir daiktai tai brrrr. Bet niekad negalvojau, kad turėsiu galimybę pasibastyt ir patirties tokios įdomios susirinkt. Nieko nesigailiu ir turbūt pakartočiau. Bet jei būčiau žinojus ateitį, tai ne tik drugeliai pilve būtų vartęsi
Tie 2,5 m. ir ilgi buvo ir kaip nebuvo. Šiuo metu kaip sapnas atrodo, net nesitiki. Turbūt turės laiko praeit, kol susigulės.
Rasyte, wow wow Sargybinė po stalu
Olaivos draugelių istorijos
Šarangė dar vieną firminį turi
Lietuti - saugiai parskrisk .Pasaulinė patirtis tai tikrai nereali, negi jau tiek daug laiko praėjo? Atrodo viskas tau taip paprastai išeina - čia vienoj pusėj Atlanto, čia kitoj... Kiti ilgiau ruošiasi pokyčiam ir ilgiau užtrunka kurioj vienoj vietoj
. Galėsi knygas rašyti po kurio laiko
.