Šitoj vietoj, jeigu galima, plačiau Nes planuoju šią vasarą užsukt ten siūlų
Tai kad nėra ten ką plėstis . Pažiūrėjom, kad žemėlapyje ne taip toli, gal 70 km nuo Ventspilio ir nulėkėm, važiuodami link Kolkos rago. Važiavimas per miškus ir kažkiek kilometrų tik žvyrkeliu. Iš tiesų tas fabrikas net ne Dundagoj, o Pace, bet iš esmės važiavom, važiavom ir atsitrenkėm į tą fabriką . Vyrukai kieme rūkė, nuvedė pas moteriškę, o ana nuvedė į sandėlius ir galėjom kiek dūšia geidė rinktis. Kaina kilogramo panašiai, kaip LT - gijos kaina . Tai mano chebra tiek prisigeidė, kad man silpna buvo, turėjau plėšt viską iš rankų ir dėliot į vietas. Aš tik kukliai pasiėmiau sau kojinėms... Ir va išėjo va toks va itin nekuklus kiekis siūlų už 40 eur...
Aš mielai paatostogaučiau kada LT pajūryje, nes tingim ilgai važiuoti, bet mūsų gausiai šeimai jis itin nepalankus... Visų pirma dažniausiai lovų yra max 4 asmenims ir kaina su Venstpiliu nepalyginama. Pernai nakvojom namo pirmam aukšte su atskiru įėjimu 2 kambariai + virtuvė ir kiti patogumai už 30 eur parai visiems... Jau net kempinge LT žiūrėjau kainų, tai sustojau skaičiuoti, kai virš 40 eur suskaičiavau...