Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šitoj vietoj, jeigu galima, plačiau  :)  Nes planuoju šią vasarą užsukt ten siūlų  :)​ 

Tai kad nėra ten ką plėstis :). Pažiūrėjom, kad žemėlapyje ne taip toli, gal 70 km nuo Ventspilio ir nulėkėm, važiuodami link Kolkos rago. Važiavimas per miškus :) ir kažkiek kilometrų tik žvyrkeliu. Iš tiesų tas fabrikas net ne Dundagoj, o Pace, bet iš esmės važiavom, važiavom ir atsitrenkėm į tą fabriką :). Vyrukai kieme rūkė, nuvedė pas moteriškę, o ana nuvedė į sandėlius ir galėjom kiek dūšia geidė rinktis.  Kaina kilogramo panašiai, kaip LT - gijos kaina :). Tai mano chebra tiek prisigeidė, kad man silpna buvo, turėjau plėšt viską iš rankų ir dėliot į vietas. Aš tik kukliai pasiėmiau sau kojinėms... Ir va išėjo va toks va itin nekuklus kiekis siūlų už 40 eur...

Aš mielai paatostogaučiau kada LT pajūryje, nes tingim ilgai važiuoti, bet mūsų gausiai šeimai jis itin nepalankus... Visų pirma dažniausiai lovų yra max 4 asmenims ir kaina su Venstpiliu nepalyginama. Pernai nakvojom namo pirmam aukšte su atskiru įėjimu 2 kambariai + virtuvė ir kiti patogumai už 30 eur parai visiems... Jau net kempinge LT žiūrėjau kainų, tai sustojau skaičiuoti, kai virš 40 eur suskaičiavau...

Pridėta:

• Priedas  siulai.PNG   417,39KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

Dontsop, visai smagi liemenė, nors pagal dydį ir mezgimo greitį atrodo, kad vaikiška :D

Va, mano storuliai chalatui :D Nors savo margumu gal ir nešarangiški, bet kažkaip užkabino jie mane :D

Priedas  16425651_1574060055943553_123345648_n.jpg   56,6KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ir aš panašią liemenę turiu. Ir megztuką. Ir dukra liemenę. Žodžiu, man gražu :)

Toms kas žavisi Ventspiliu, bet nebenorit ten pat, važiuokit į Saaremo salas. Tikrai yra kur pavažinėt ir laivu paplauksit:) Yra labai fainas kempingas ant jūros kranto šalia Kuresarės. O jūra ten kaip tik vaikams, nes iki gilumo reikia eit kelis šimtus metrų. Mes gyvenomviešbuty, bet kai pamatėm tą kempingą, tai gailėjomės. Dar gyvenom salos gilumoj kaimo turizmo sodyboj ir per liūtį obelų sode pavėsinėj grilinom. To waw Estijoj aišku nėra, bet kai daugiau keliauji, tai tas waw vis rečiau beaplanko, deja.

Atsakyti

Šarange, babinka tai maža :D

Atsakyti

Tai kad nėra ten ką plėstis :). Pažiūrėjom, kad žemėlapyje ne taip toli, gal 70 km nuo Ventspilio ir nulėkėm, važiuodami link Kolkos rago. Važiavimas per miškus :) ir kažkiek kilometrų tik žvyrkeliu. Iš tiesų tas fabrikas net ne Dundagoj, o Pace, bet iš esmės važiavom, važiavom ir atsitrenkėm į tą fabriką :). Vyrukai kieme rūkė, nuvedė pas moteriškę, o ana nuvedė į sandėlius ir galėjom kiek dūšia geidė rinktis.  Kaina kilogramo panašiai, kaip LT - gijos kaina :). Tai mano chebra tiek prisigeidė, kad man silpna buvo, turėjau plėšt viską iš rankų ir dėliot į vietas. Aš tik kukliai pasiėmiau sau kojinėms... Ir va išėjo va toks va itin nekuklus kiekis siūlų už 40 eur...

Oooo,  važiuočiau šiandien pat  :good: 

Dontsop, visai smagi liemenė, nors pagal dydį ir mezgimo greitį atrodo, kad vaikiška :D

Oi dydis tai tikrai ne vaikiškas  :D 

važiuokit į Saaremo salas. Tikrai yra kur pavažinėt ir laivu paplauksit:) Yra labai fainas kempingas ant jūros kranto šalia Kuresarės. 

Yra net ir visiškai nemokamas kempingas, mes ten ilsėjomės  :)​ 

Atsakyti

Šarange, babinka tai maža :D

jin čia tyliai rodosi tik vieną babinikę :D o kiek iš tikro prisipirko :rolleyes:

Atsakyti

Teisingai, čia viena iš trijų babinų, pati mažiausia, čia gal kokie 200g tik :D

Atsakyti

Linksminuos su tokiu "abrakadabra" :D

Priedas  20170201_143220.jpg   772,45KB   0 Parsiųsta kartų

pirštus zaraza pjauna :unsure:

Atsakyti

Restar, mes kur pernai  buvom  (Palanga skaitosi, bet toli nuo centro)  tai buvo namukas rastinis.  Sesiavietis . du kambariai  su  diiiiiiiidelem lovom. per viduri  wc, dusas ir mini virtuvele.  terasyte ... tiksliai  nebepasakysiu, bet  atrodo 35 eur ( o gal 30 ) . dar pagalvojau, kad  dviem seimom vaziuot visai   nieko butu . ilsejosi tada  lenku dvi seimos ten. jura  uz pusynelio. leliukams  ciuozykles, supynes ( supomes ir mes) ,

Atsakyti

Lusasita - turi omeny, kad vienas kambariukas 35 eur? Tai mums reikia iš dviejų padaugint. O Venstpilyje už pusę to išeina... Gal yra kokių vaizdų to namelio ar interneto psl? pasidomėčiau iš principo, nes pamenu, kiek anksčiau domėdavausi, tai būdavo nuo 200 lt parai ir tik 4 asmenims:).

Atsakyti

Kas turi mazus vyrus ar paauglius sunus gal norit? Coton. 7 eurai. Dydis M. Atitinka S/M. Mazesniam negu 185 cm. Nuo 180 ir zemesniam turi tikti. Siunciu plius 1.6 euro. Kaune galit matuotis.

pocket-front-high-neck-jumper-grey-navy-

Atsakyti

Lusasita - turi omeny, kad vienas kambariukas 35 eur? Tai mums reikia iš dviejų padaugint. O Venstpilyje už pusę to išeina... Gal yra kokių vaizdų to namelio ar interneto psl? pasidomėčiau iš principo, nes pamenu, kiek anksčiau domėdavausi, tai būdavo nuo 200 lt parai ir tik 4 asmenims:).

taigi rasau :) sesiavietis rastinis , DVIEJU KAMBARIU namukas su terasyte ir patogumais .

atsiusiu zinutej :)

Atsakyti