Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas Va apie puodus bekalbant manieji irgi paskutines dienas gyvena, pirkom ikurtuvems berods is tevu padovanotu pinigu jei gerai atsimenu tai truputi virs 10 metu aniem Noriu irgi tokiu katruose kept galima butu 😀

Baigineju kisene, liks rankoves tada ziuresiu..labai norisi iskalbt kuo greiciau nes dabar visai neaiskus vaizdas, gal pailgint reikia,  apacia visa susiraicius

Nors is principo norejau trumpukes tokios...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 13 sausio 2018 - 09:56

Labas rytas suraitytas, 

Grazus oras, reikia issivest save pasivaiksciot pvz i pievute, lb seniai bebuvau, gal rudent pradzioj... Yra kazkoks noras paislaidaut 😁

Mano puodai kazkokie... Dovana nuo pirmu vestuviu, t.y. 15m,bet dar geri, turiu berghof troskintuve, tai lb esu ja patenkinta, daug gaminu, turiu greitpuodi, irgi naudoju, turiu pora ir maziuku maximiniu kosems, kiausiniams.... Jauciu pirkciau ir puodus berghof, brangesniu gal nlb ipirkciau, o gal ir nlb tikiu kad jie patys vakariene pagamina... 😁

Atsakyti

Labas rytas :flag

Puodai.... visgi daug ir virykles priklauso. Dujinei galima paprastesnius. Indukcinei jau spec reikalingi. As pirkau Ikea bet nesu 100% patenkinta. Noreciau keliu storadugniu. Ala zepter ar berghof. Anytos "plovas" patinka. Tam paciam puode pakepina mesa morkas svogunus. Sudeda ryzius uzpila vandens. Uzkaitina iki raudonos rodykles. Isjungia. Vel uzkaitina ir vel isjungia. Psio gatava. Bet kaina man ju nedraugiska :/ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 13 sausio 2018 - 11:30

Labai aktuali puodų tema :)  Reikėtų ir man kokio storadugnio. Dabar pakepimui naudoju greitpuodį, bet jis didelis 6 litrų, tai kokiai sriubai gerokai per didelis.

Kaip šviečia saulė ir kaip matosi visos dulkės ant tamsių baldų :B  Tai teko namus susitvarkyt :D​  O dabar verdu cepelinus. Išsiprašė šeimyna... 

Atsakyti

sveikos ;) 

oras vėsus :) bet saulėta ! Nojus nd daro ir į teliką vėpso  :huh2: pas mus pietums karbonadai ir vietoj bulbių košės grikiai :)

šuo nesupranta,kodėl taip tos žolės traška braška :D

ne griekas tokią dieną ir papyniuot  :wub:​ 

Atsakyti

Sveikos, įdomu jus skaityti. Labai gerai matosi, kokie žmonės skirtingi. Gerai tas skirtingumas, o kai matai, kad yra panašiai mąstančių kaip ir tu, tai nesijauti vienišas visatoj. Irgi galvoju apie darbo keitimą. Kas iš to gero atlyginimo, kai neturi laiko jo išleisti?

Abelo, į kurį Italijos regioną važiuojat? Stažuosies ligoninėj ar mokslo įstaigoj?

Studijos Lietuvoje irgi nėra pigios. Tik jei studentas yra pažangus ir mokosi geriau nei kurso vidurkis, studijų fondas kas 2 metus grąžina sumokėtas sumas.

Puodai. Naudoju Tupperware storadugnius. Patenkinta. Ir dizainas gražus anksčiau buvo. Dabartinių gyvai nemačiau. Turiu Silit keptuvę, pas juos mačiau ir storadugnių puodų.

Naujais metais numezgiau tik 2 eilutes. Pavasariui turėčiau pabaigti Casual Friday, jei vėl nereikės ardyt. Labai užsinorėjau liemenės prie marškinių. Gal turite savo bibliotekose įdomių variantų?

Atsakyti

Sveikos,

nekalbadieniai man, oi nekalbadieniai, bet nieko isgyvensim :mirksiukas: megzt noriu, labai, bet nu nesimezga  :oh: nors vakar NVI labai gerai itampa nusieme ardant  :lol: 

Puodas (+indas virimui garuose) ir tipo keptuve is Zepterio, sese kazkada truputi platino  :ax: 

Kodel saule sviecia tik tada kai dirbu :frusty:

Atsakyti

Jurgitak, į Genują, šiaurėj :) į didžiausią vaikų ligoninę Italijoj, kuri kartu yra ir mokslo įstaiga - vaikų imunologijos tyrimų institutas :) skamba prabangiai ir gražiai, pažiūrėsim, kokia realybė :)

Pabuvom spektakly, bet susivėlinom, tai gale vaikam sunku jau buvo. Parėjo popikčiai ir nulužo. Saulėta, bet šaltoka. Kombinzonai - super išradimas ;)

Atsakyti

Kodel saule sviecia tik tada kai dirbu :frusty:

Kodėl žiema ateit žada, kai mes išvažiuojam pavasario ieškot  :frusty::)

Atsakyti

:D

Atsakyti

Kaip gera namuose.

Megzt noriu.Ir turiu ka.Manykim kad tiesiog nenusprendziu ka pirmiau  :rolleyes: 

Mano mergiote kad ugtelejo  :huh2: kazkaip megztelio reiktu silto.Paprasto bet neprasto.

Atsakyti

Sveikos  :4u:

kas Natsumi mezgėt? Gal aprašymą turit ir galit pasidalinti?

Atsakyti