Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace, kad daug mezgus aš moherą nieko nenuėmus  :unsure: . ( Tik nerodžius, bet ką ten šalius rodyt, nebent rimtai 4 iškart  numegzčisu :)).

Atsakyti

Sveikos, 

vos spėju paskui jus  :oh: smagu, kad penktaddienis, ir ne tai, kad darbas nepatiktų, tiesiog visko labai daug naujo..ir jokia aš ne paslaptinga, bet gal nelabai yra ką įdomaus papasakoti, o gal nelabai aš moku atvirauti...o istorija su darbu tokia, kad jau kurį laiką kankino egzisistenciniai klausimai, kaip ir daugelį čia pasakojusių...didžiausia bėda, kad tikrai išaugau iš savo įsigytos specialybės...mintimis vis grįždavau prie savo pirmojo darbo, kuris nieko bendro su mano specialybe neturėjo ...bet žinant situacija tuo klausimu Vokietijoje, realiai nemačiau jokios galimybės vėl įbristi į tą upę, pirmiausia vien dėl to, kad neturiu toje srytyje išsilavinimo, patirties, nes jei kokia ir buvo, tai per trylika metų ne kas ir liko, o dar žinant kokiais greičiais viskas keičiasi...plius viskas vokiečių kalba ir t.t. bet viena diena tiesiog pamačiau savo sajonių įmonę, ėmiau ir parašiau jiems motyvacinį laišką, taip sakant paleidau akmenį pakalnėn, o paskui jau vos spėjau žiūrėti, kaip viskas rutuliojasi....belieka tik pasidžiaugti, kad gyvenime vis tenka sutikti, pačių keisčiausių žmonių, kurie ima ir patiki manimi. tai va, rezultate dirbu, vidutinio dydžio įmonėje, administraciniame aparate. Jokio meno, fantazijai irgi ne itin daug vietos, nu nebent sufantazuočiau šefui kokį egzotiškai pinkinį Auto įtaisyti :lol: ..nesakau, kad nepasvajodavau imtis kažko meniško, mielo širdžiai, bet kas kart atsitrenkdavau į suvokimą, kad kažkaip nesaugu, o ir ypatingų gebėjimų ar mokėjimų neturiu, tiesiog nemačiau tos linijos, kad viskas sueitų į vieną. tad linkau prie stabilaus darbo, dalį dienos, lanksčiu grafiku, o likusią dalį, jei taip norėsiu, galėsiu menintis  :ax: 

va ir šyvakar be galo noriu megzti, tik nežinia ką...

Agnex, sveikute, tikrai apie tave pagalvodavu, retkarčiais Fb sušmėžuodavai, labai smagu, kad pasirodei, nepradink :mirksiukas: 

Linkėjimai visoms svajojančioms, siekiančioms, besidžiaugiančioms tuom ką turi ir kažko netukusioms, bet kylančioms ir toliau judančiom... koks gražus ir motyvuojatis mūsų būrelis :4u: Gražaus savaitgalio

Atsakyti

Labai gra skaityt tokius atvirus pasisakymus. Kas link Olaivos man daug aiškuau pasidarė.

už Žuviuka dziaugiuosi.

Kapseika irgi dziugina

na o aš gal ateasiu irgi kažką, juk kad nieko nebūtų nebūna.

Šarangw nuo nulio nes nuo nulio. Tai yra vyro cerslas nusinešė viską kas materialu o sukauptos patirtys panašu niekur nebepritaikomis. Reik ieškot kaip ir iš ko duoną užsidirbsim

Atsakyti

Labai gra skaityt tokius atvirus pasisakymus. Kas link Olaivos man daug aiškuau pasidarė.

aš anksčiau kažkokia neaiški buvau ? :) kas paaiškėjo įdomu :)

Atsakyti
Sveikos

Guostis nenorėjau, nes iš tikro šiai dienai gal ir nėra viskas taip ir blogai, na arba yra, bet mažiau imu į galvą biggrin.gif
Šiaip tikrai viskas man yra gerai mirksiukas.gif Noriu dirbti, noriu keliauti, noriu tiesiog gyventi ir džiaugtis gyvenimu ax.gif

Šiandien jau pradėjau mokytis naujam darbe. Būsiu vadybininko asistentė, su galimybe, kai išmoksiu dirbti, pereiti į vadybininkės pareigas. Bus matyt kaip seksis, kol kas viskas nauja ir įdomu, nors darbų pobūdis panašus į tai ką dirbau... tik tiek, kad indai vis tiek suprantamiau nei elektronikos detalės... rolleyes.gif
Atsakyti

fantastinio grožio nuotrauka :wub: 

8b771792d5ea40d05bdcaee8b887ecb4.jpg

Atsakyti

KGB. Reikia konsultacijos puodų klausimu... manieji visai pasibaigė... :( kokius naudojat ar pasiteisino kokių norit? ar gal kažkas yra gyręs??

Atsakyti

Labas :4u:

Smagu skaityti Olaivos, Žuviuko, Kapseikos ir kitų pasakojimus :wub:

Kad eitų dirbti ne pilną darbo dieną - būtų idealu, aš irgi mamiška, ne karjeristė.

Na o mezgimo fronte - ardymas, išardžiau visą rankovę. Kažkas negražiai gula, mezgu iš naujo, nežinau ar kas pasikeis.

Sloga milžiniška.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 12 sausio 2018 - 21:58

KGB. Reikia konsultacijos puodų klausimu... manieji visai pasibaigė... :( kokius naudojat ar pasiteisino kokių norit? ar gal kažkas yra gyręs??

O tai kokius puodus naudojai, kad pasibaigė? 

Naudoju BergHoff nuo studijų pradžios, tai jau 15m. Labai patenkinta  :wub: Net nežinau, ką čia apie juos papasakot.... :hmm: Galima pakept tam pačiam puode, po to viską kraut ant viršaus ir gamint sriubą ar plovą, troškinį, nu ką reikia :) Šiuo metu iš paprastų puodų jokių kitų nenoriu. Svarstau tik apie greitpuodžio pirkimą, tik kokios paprastesnės firmos, už pigiau :) bet ir tai svarstau jau pusmetis ir dar neturiu :D

Mano mama naudoja Zepterius irgi labai patenkinta, tik priprast reikia, kad pvz., keptuvėj kepant mėsą be riebalų pirma viskas prikimba ir atrodo svyla, o paskui savaime atšoka nieko nedarant :) blynams kažkodėl naudoja paprastą keptuvę, priežasčių nežinau. 

Sesuo naudoja Amway puodus, tai irgi patinka :)

Žodžiu, man tik vienas puodas tikrai prastas buvo, iš maksimos pirkau ale mažiuką kudikių košikėms virt, tai po kelių virimų visas priskreto kalkėm  :oh: ir dabar naudojam tik kiaušiniam virt  :lol: 

Atsakyti

Dar apie naminius ir nenaminius darbus. Tai aš kartais nežinau, kurios būties labiau noriu - dalies darbo dienos ir mamiškumo ar ligoninės darboholizmo ir mokslinės veiklos :) ir ten, ir ten jaučiuos gerai, turiu tikslų, veiklos, visokių įdomybių, siekiamybių ir pan. Nors visada baisu keisti kažkokią nusistovėjusią tvarką, bet pakeitus taip pat visada džiaugiuos :) stengiuos kiek įmanoma suderint mėgavimąsi šeima, mamiškumą, kuris kartu ir toks laikinas, ir toks ilgaamžis, visapusiškas dalykas, ir tą mokslo pažinimo saldumą. Matysim, kiek tai realiai pavyks :) žinau tik, kad gyvenimas kintantis reikalas ir kad tai procesas, o ne baigtinis rezultatas. Tuo stengiuosi ir mėgautis, kiek pajėgiu ir suprantu :)

Atsakyti

Ir aš turiu 3 Bergoff puodus - mylimiausi, nes storadugniai. Turiu ir iš Maximos kažkokius pernai su akcija ėmiau, nes visokių dydžių man reikia. 

Atsakyti

Labas rytas :)

Šiaip aš išvis turiu tik 4 puodus, suskaičiavus ir tą kiaušinių virimo :D kol kas užtenka. Kai ateis vaikam paauglystė, gal reiks papildyt arsenalą :D

Atsakyti