Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Apie galvos skaumus... mane paskuiniu metu mane daznai kankina galvos skausmas... stiprus.. kai 3 dienas norisi vaistų, o po to padarius pertrauką vėl įsisiūbuoja... bet toks ne migreninis arba kitoks migreninis nei prieš tai buvo ir kažkaip jei šonu prabega greitas vaizdas aš jį išvis pametu... suskausta galva ir žiauriai svaigt padeda. Jaumas naujas kokias 2 savaites taip gyvenu. net susirūpinau kad gal regėjimas pabligėjęs... sakau gal okulisto reikia. bet dar nenusprendžiu ar čia rimtai reaguot ar neimt į galvą ir praeis 

Gal Abelo pakometuos ką? kad ir vienu sakiniu  :unsure:  :rolleyes:​ 

Reik pas gyd.: šeimos, tada neurologą, okulistą ir lor. Migrena gali keistis. Jei skausmas labai stiprus ir reikia vaistų tris dienas ar ilgiau iš eilės (ypač, jei reikia savaitę kasdien), gali prasidėt ir abstinencijos vaistams skausmai. Įrodyta, kad migrenikų neuronai yra savotiški narkomanai :) jie patys nebegamina tam tikrų medžiagų, nebemoka susidorot ir pradeda laukt tik signalų iš išorės - vaistų.

o Žuviukui tai reiktų apsilankyt pas gydytoją. nes priežasčių tam gali būt n+k, nuo juokingų iki rimtų

Visiškai pritariu  :B 

Atsakyti

Šarange aš paskutiniu metu ne itin turiu iš ko rinktis, arba galva arba skrandis ( nuo rožinių tablečių skauda man jį ir tulžis dar streikuot ima)

o kadangi aš prie galvos skausmų pripratus nuo vaikystės tai kažkaip gyvenu, kartais užmirštu net..bet mano skausmai nėr stiprūs ar aštrūs...net ir darbinga aš su juo

vaikas šitą gėrį irgi iš manęs paveldėjo...neišsimiega-galva

susinervina-galva

sukaista smarkiai-galva, užtat vasarą dažniau skundai pareina

ai dar realiai man pilatesas padeda (bet trenerė kažkaip nepadoriai ilgai įsisirgo tai va ir vaikštau daužta truputuką)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 12 sausio 2018 - 14:23

qqte, aha, nieko daugiau nebuvo. bet mano atvejis toks įdomesnis tuo, kad man iškart susiformavo oro burbulas kaktos sinusų kanaluose ir užkišo visiškai pratekėjimą, dėl to jokio snarglio nesimatė :D

Šarange, man irgi labai retai galva skauda. ir tabletkas geriu tik tada, kai jau kentėt nebegaliu. realiai jeigu jau pradeda galva skaudėt, tai smarkiai susirūpinu, nes reiškia, kad ne šiaip sau. kartais būna, kad galva tokia sunki netoli skausmo būna nuo didelio nuovargio ar net nuo skysčių trūkumo, bet tai tokį skausmą galima atpažinti

Atsakyti

QQte, Soli apie tokią spalvą pasakoja :rolleyes:

Tarsi alyvinė.
Šalike šviesioji spalva, siūlų gabaliukuose - dešinėj pirma.
Priedas  005.JPG   156,43KB   0 Parsiųsta kartų
Priedas  1.jpg   154,5KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kas nori obuolių sūrio su kava,? Juokiamės su kolege, abi atsinešėm tą pačią savaitę obuolių sūrio ir abi buvom pavaišintos, bet namie nieks nevalgo, tai abi atsinešėm į darbą :D 

264750da38490f7b883b9318f3a57bd4.jpg

26087b6b1162bc34852faebc5725f719.jpg

5dfb059dd98281686c3b3ed538f69b0f.jpg

f35daa5ead094b2876d595c050ab1edc.jpg

932afb67124e6d6f66739c6d97f1fb21.jpg

01a83deea3c8cfd53dfd41d73bbba610.jpg

Nu man šitas koks fainas, iki mezgimo...

46e8fc1e81183ab165d919fad1e8e6ab.jpg

af4e4c51d4f1aae847c1f6708ae91dac.jpg

344d4349a3c8bcbc420749a90bf8760d.jpg

760eab0b88cf2ed77639244b1ec5cba5.jpg

Atsakyti

Nūū jei tokia tai mazum ir tiktų :)

rrreikia bandyyyt kaip Didžiuliai dainavo

Atsakyti

Obuoliu suri aš dievinu..niam

Atsakyti

Obuolių sūrį pas mus visa šeima dievina. Šiemet nedarėm.

Buvau Midaroj popiet, nupirkau maišą moheros -  16 vnt :),  4 šaliams. 1 man, vienas dovanai, 2 kaimynei. Nusisiurbiau dulkes nuo mašinos, reiks bandyt vėl ją pajudint.

Tiksliai, gi Lace dukrai buvo... Sinusito variantas neatmestinas, gerai, kad pas LOR kt savaitę pavyko užrašyt.

Kaip jūs vargstat su tais galvos skausmais, baisoka... Nors ką aš - aš su petim vargstu pastoviai - ar daugiau, ar mažiau, o tas peties skausmas į dantį eina, pripratau, tabletės griebiuosi tik kai apie ničnieką negaliu galvoti daugiau iš skausmo...

Atsakyti

ar ne Lace mergaitei panašiai buvo :hmm:  galvos skausmas apie savaitę.

tikiuosi aš, kad nieko rimto neras :4u:  kokio ji amžiaus? gal tiesiog paauglystė :hmm:

Ne, mano Aušrai vienkartinis skaudėjimas buvo, bet su kitokiais mane išgąsdinusiais simptomais - rankos tirpimu, regėjimo lauko susiaurėjimu... Daugiau nesikartojo... tfu tfu tfu...

Atsakyti

Šarangė kažkokių gražių mezginių pridėjo anam puslapyje  :wub: Noriu megzt kažką gražaus... Bet nenoriu nieko pradėti.   :oh: o mezgama kepurė truputį pabodo, reikia nuo jos pailsėti... Bėda...  :oh:​ 

Atsakyti

Buvau Midaroj popiet, nupirkau maišą moheros -  16 vnt :),  4 šaliams. 1 man, vienas dovanai, 2 kaimynei. Nusisiurbiau dulkes nuo mašinos, reiks bandyt vėl ją pajudint.

Jei megsi mocherą, patariu nuimti šepetėlius nuo mezgimo karietos  :) Ir megzti lengviau bus ir neprisidarysi bėdų - tie šepetėliai vis nori įtraukti ir apvynioti mocgerinį siūlą. 

Atsakyti

Noriu megzt kažką gražaus... Bet nenoriu nieko pradėti.   :oh: o mezgama kepurė truputį pabodo, reikia nuo jos pailsėti... Bėda...  :oh:​ 

O aš tai noriu ką nors pradėti  :D man smagu turėt pradėtą sėkmingą mezginį  :D 

Dabar turiu net tris tokius  :angel2: 

Vyro megztiniui pirmenybė, liko rankovės ir užtrauktuką sumedžiot reikiamos spalvos  :rolleyes:​ 

Atsakyti