Apie galvos skaumus... mane paskuiniu metu mane daznai kankina galvos skausmas... stiprus.. kai 3 dienas norisi vaistų, o po to padarius pertrauką vėl įsisiūbuoja... bet toks ne migreninis arba kitoks migreninis nei prieš tai buvo ir kažkaip jei šonu prabega greitas vaizdas aš jį išvis pametu... suskausta galva ir žiauriai svaigt padeda. Jaumas naujas kokias 2 savaites taip gyvenu. net susirūpinau kad gal regėjimas pabligėjęs... sakau gal okulisto reikia. bet dar nenusprendžiu ar čia rimtai reaguot ar neimt į galvą ir praeis
Gal Abelo pakometuos ką? kad ir vienu sakiniu
Reik pas gyd.: šeimos, tada neurologą, okulistą ir lor. Migrena gali keistis. Jei skausmas labai stiprus ir reikia vaistų tris dienas ar ilgiau iš eilės (ypač, jei reikia savaitę kasdien), gali prasidėt ir abstinencijos vaistams skausmai. Įrodyta, kad migrenikų neuronai yra savotiški narkomanai jie patys nebegamina tam tikrų medžiagų, nebemoka susidorot ir pradeda laukt tik signalų iš išorės - vaistų.
o Žuviukui tai reiktų apsilankyt pas gydytoją. nes priežasčių tam gali būt n+k, nuo juokingų iki rimtų
Visiškai pritariu