Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tokį darbą rasti, kad galėtum dirbt ne visą dieną arba namuose, būtų idealu, bet ne kiekvienoj profesijoj tai pritaikoma o ir šiaip ne kiekvienam taip pasiseka.

Neseniai kalbėjau su pussesere, kurios vyras ir ji, kartu mokėmės, kartu baigėm, tačiau keliai po mokslų išsiskyrė. Jie išvažiavo į Škotiją 3m ten dirbo, o aš į Ank. Tada kai grįžo ji pradėjo dirbt prekyboj, o jis namuose braižyt, (jau būdamas studentas taip užsidirbdavo papildomai) Tai va, pasirodo, ji padarė karjerą gan neblogai prekyboj ir tapo vadove, nors pagal spec.yra inžinierė, o jos vyras taip ir dirba iki šiol namuose, klausiu, ar nesinori jam išlįst iš namų, į žmones ir pan, sakė, kad ne, pilnai patenkintas savo darbu, jis dirba pagal specialybe ir dar daugiau, tačiau namie, tik su kompu, o ji ne pagal specialybę, tačiau vadovauja dideliam kolektyvui :)

Atsakyti

Olaiva, su tuo pasipuosimu.... si ryta is miesto kaimukan variau ir stebejaus.... 2km pilku niuriu lauku ir tik pyst uz posukio balta. Ir kaimukas kaip is kokio filmuko. Visas baltas ir grazus 😍😍😍

Labas rytas

gaila,kad šiandien labai anksti jau iš namų turiu miestan važiuoti,tikrai atlėkčiau iki to tavo posūkio :)

Atsakyti

aha, mokytojai tipo irgi ne visą dieną dirba, bet tai man visai neidealiai išrodo :D

ir šiaip, nei vienas darbas, net ir tas namuose, tai pyst ir nepasidaro idealiu. reikia kažkokio tai įdirbio.

Atsakyti

8:45 Olaivai yra LABAI anksti :D  va ką reiškia darbas namuose

Atsakyti

Nu mokytojai tai čia gyvenimo būdas :D nes jie dirba ir po darbo ir savaitgaliais ir naktim, pasakyt, kad ne pilną darbo dieną tai labai jau drąsu :D Čia jeigu nori gaut kakton nuo mokytojo, tai gali taip sakyt :D

Atsakyti

8:45 Olaivai yra LABAI anksti :D  va ką reiškia darbas namuose

keliuos visad 6, bet iš namų man idealiausia,kai reikia 12,15 išvažiuoti :D taip kad šiandien anksti...

Atsakyti

Na mokytojams nuo valdzios priklauso daug. Pvz kai mama dirbo ir vyras direktorius buvo. Atbuvo pamokas ir namo. Atejo karjeriste ir grafikas 8-17.00patapo. Nesvarbu kad yra pamoka viena kokia nors 4. Ir popieriai popieriai popieriai popieriai. Nebeliko tu laiku kai as i mokykla mama miega. As is mokyklos ji jau namie. 

Atsakyti

Na mokytojams nuo valdzios priklauso daug. Pvz kai mama dirbo ir vyras direktorius buvo. Atbuvo pamokas ir namo. Atejo karjeriste ir grafikas 8-17.00patapo. Nesvarbu kad yra pamoka viena kokia nors 4. Ir popieriai popieriai popieriai popieriai. Nebeliko tu laiku kai as i mokykla mama miega. As is mokyklos ji jau namie. 

tai kiekvienam darbe labai daug nuo valdžios priklauso :D

Atsakyti

Nu mokytojai tai čia gyvenimo būdas :D nes jie dirba ir po darbo ir savaitgaliais ir naktim, pasakyt, kad ne pilną darbo dieną tai labai jau drąsu :D Čia jeigu nori gaut kakton nuo mokytojo, tai gali taip sakyt :D

vakar vieną bendrą pažįstamą mokytoją pavežiau iki namų su pilna rankine ir 2 maišais pratybų,sąsiuvinių.sakė,kad savaitgalį turės ką veikti :D

Atsakyti

Labas rytas,

Olaiva, man labai patiko tavo romanas, ir visas požiūris labai artimas, nors šiuo metu taip ir negyvenu. :)

Pro savo darbo langą vis matau, kaip tokia mergina jorkšyriuką vedžioja, o ji, man atrodo, yra vienos iš prabangių parduotuvių pardavėja. Tai vis galvoju - ar ji ten kur parduotuvėj ir laiko tą šunį, nes vis darbo metu vedžioja. :)

Atsakyti

Labas rytas, Olaiva, man labai patiko tavo romanas, ir visas požiūris labai artimas, nors šiuo metu taip ir negyvenu. :) Pro savo darbo langą vis matau, kaip tokia mergina jorkšyriuką vedžioja, o ji, man atrodo, yra vienos iš prabangių parduotuvių pardavėja. Tai vis galvoju - ar ji ten kur parduotuvėj ir laiko tą šunį, nes vis darbo metu vedžioja. :)
senamiesty,einant į muzikalkę,vienoj rūbų parduotuvėj baltas špicas yra.ištisai loja,puola,durų langas nulaižytas :D tipo šuo papuošaliukas :D ar jis padeda pardavimams-labai abejoju :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 12 sausio 2018 - 09:13

vakar vieną bendrą pažįstamą mokytoją pavežiau iki namų su pilna rankine ir 2 maišais pratybų,sąsiuvinių.sakė,kad savaitgalį turės ką veikti :D

tai aš apie tai ir kalbu, kad nors ir darbo valandos nepilną dieną, tai nereiškia, kad kitu laiku tu darbo klausimais nieko nedarai.

ir viskas priklauso nuo požiūrio.

MB darbo valandos irgi kaip ir nustatytos, bet jis sėdi  ir namie po darbo, ir savaitgaliais. mano darbas irgi galima sakyt toks pat, bet aš griežtai namuose neužsiimu darbo klausimais, nors ir kiek ten tų reikalų būtų

Atsakyti