Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Jetus kokie moralai ant vakaro :D 

Ristina, kaip gerai, kad prisidavei :4u:  Aš jau kuris laikas vis apie tave pagalvoju.

Katuk, vadove būt aš nenoriu ir to nesiekiu. Per daug atsakomybės, darbų ir dar durnesnių pareigų nei eiliniam. Bent jau pas mus darbe tai vadovai aria. Aišku kartais norėtųsi turėt oficialią teisę paaiškint gyvenimą nekuriom asabom, bet visai nesinori būti atsakingai už jų darbus ar nedarbus. Tai gal geriau pabūsiu be didelių pareigų, o jaunom ir nepatyrusiom ir šiaip pavadovauju :D​  

Atsakyti

O kiek tu pažįsti potencialiai mokių išskirtinių užuolaidų salonų klientų  :blink: ir kaip dažnai tokie žmonės keičia užuolaidas  :hmm:

Na nenoriu plėstis, ne vien užuolaidų salonas buvo, o ir interjero detalės išskirtinės. Tačiau žmonės, kurie nori išskirtinių dalykų patys važiuoja į didelius miestus, užsienį, o provincijoje tokia parduotuvė miršta. Na čia plačiai galima diskutuoti.

Atsakyti

Tai as irgi i Olaivos nekenciamuju sarasa  :D .Kartais leidziu sau vakare suni isvedus uzeit kokios duonos ar pieno.Bet pasiimu tam reikalui sena rankine ir mano voveres tik galva kyso.

svarbu mano dešros vežimėly nelaižytų :D o šiaip kas čia žino,gal pati į kokį ekspres marketą su savo kudle eisiu kokio šokolado vakare :))

Atsakyti

Na Rimi maciau zenklus kad sunims draudziama ir net desru skyriuje. Su vos ne plakatu 😁 bet tos publikos jie  nemanau kad neveikia 😁

Atsakyti

Freke, nu surezonavo tau, tai surezonavo. Aš irgi nesu kokia buka ir žinau, kad žmonės turi problemų net tie, kurie iš išorės turtingi atrodo. Bet konkrečiai kalbėjau apie žinomus atvejus, kur tikrai nėra dar apie ką dejuoti. O jeigu yra - tai dejuoja tikrai ne apie tai :). Vat gal ir aš noriu padejuoti, bet nėra kaip, nes tenka klausyti :D. Tiesiog žmonės apskritai per daug dejuoja. Na, bet laisva šalis. Tiesiog kad jau tokia tema užėjo, tai ir leptelėjau. Galiu ir patylėt, jeigu ką :).

Atsakyti

Geriau as patylesiu 😉 bus naudingiau.

Atsakyti

Labas rytas :)

Restar, vyras vaikus auklės. Teko rinktis: arba auklė čia, arba auklė ten, arba vyras pritaupo atostogų ir dalį ima nemokamų ir važiuojam visi. Tai važiuojam visi :) nors vieno darbo nežinia ar beras vyras grįžęs, bet kaip bus, taip bus.

Dabar kai žiūrim orus, tai kol važiuosim iki Italijos - žiema, kirtus kalnus - pavasaris :) blogiausia, kad į mašiniuką teks sutalpint trijų sezonų rūbus  :oh: nes gi balandį ten jau +18 žada  :bigsmile: 

Gyvensim netoli mano darbo vietos, ant jūros kranto  :wub: 

agnexx, stiprybės  :4u: ką čia bepasakysi... 

Ristina, sveika gyva! Pasigedom, pasigedom  :mirksiukas: 

Gyvūnai darbe. Hm.... Profesionali kaniterapija vaikams gerai, ypač lėtiniams ir onkologiniams, bet visa kita mano darbe nelabai :) kaip ir parduotuvėj nehigieniškai maisto skyriuj ten man jie atrodo.

ingriduska, svarbu supratai, kad reikia save pažint iš naujo  :4u: o pažindinimasis su bet kuo dažniausiai būna įdomus laikotarpis  :victory2:​ 

Atsakyti

sveikos gyvos,

kol kepa savaitgaliui žuvis, įlindau trumpam

apie darbus kol dar neišsikvėpė tema,tai galiu pasakyti tik tiek,kad aš jau daug metų dirbu namuose.Nereikia 8-17 val kažkur važiuoti,dirbti,ar net atsėdėti tą laiką marinuojant.Labai nepatiko pirmajam darbe tai,kad darbo nėra,bet tu turi būt ir dar imituot ,kad dirbi, kalendoriaus lapelių plėšymo buvo per mažai,turėjai ant stalo krūvas lapų vis perdėlioti, neva tai dirbi.ab  sur  das  :blink: o dar tas kolektyvas moteriškas buvo,tai oj oj... nebuvau prie jų chebros,nes nerūkiau,negerdavau kas valandą kavos :D iš nuobodulio parašiau pareiškimą,išklojau,kad atsėdėt-ne to aš ateinu į darbą ir išėjau.

Kitam darbe buvo vien vyriškas kolektyvas.Buvo dar moteris buhalterė,mano bendravardė :D ten diena pralėkdavo migom,skaičiuoji,matuoji,važinėji,gamyboj sukiojiesi.nugis pasaka.nebuvo nei pusės etato supermamoj darbe :D bet...tada teko išeiti dekretinių,jose būnant su Lukne firma bankrutavo,gaila...

O auginant vaikus pasitaikė puiki proga dirbti namuose pagal autorines sutartis,jau 9 metus taip dirbu. yra kas mane labai durnina dėl to,nes stažas nesikaupia ir bla bla bla,na bet ką dabar... kai dirbi viena,turi ir darbą padaryti viena,niekam nenumesi.vat tas man labiausiai ir patinka.per metus būna kokie trys periodai juodo darbo.ariu,bet man tai patinka.pasiilgstu ir mezginių,ir knygų,ir pamibminėjimo miškuose.

o kai nėr darbų,tuomet namie nenuobodžiauju.2 dienas per savaitę savanoriauju pas maltiečius,man tai laaaaabai patinka.pabendrauju su senukais,atrodo,kad energijos iš jų pasikraunu :wub: 

kai vaikai nuo kitų metų pereis į muzikalkę savo gimnazijoje,gal ieškosiu darbo.jeigu,žinoma,man apsimokės.nes gyvenimas užmiesty jau įpareigoja vežiot vaikus,parsivežt,neturim šalia močiučių,kurios paskambinus tuoj pagelbėtų.Svajoju apie darbą laisvesniu grafiku kokiam žurnale ar laikraštyje,kur reikia kažkur važiuoti,kažką pakalbinti,nufotografuoti,po to aprašyti.Mokyklos laikais į kauno dieną ir kitur rašydavau straipsnius,manau,kad man būtų labai mielas užsiėmimas. nenoriu darbo su stresu,intrigom...

o šiaip pagrindinis mano darbas yra būti mama.vat su vaikais užsiimu pagal pilną programą. daug muziejų lankom,knygų pristatymų,įv. dvarus, visokias pakampes,kur įdomu,nauja,naudinga. Būtent dėl to,kad nedirbu 8-17 val,galiu su jais užsiimti,pagelbėti ir skirti ne 7 minutes per dieną. Man tai patinka,čia aš tikrai jaučiuosi savimi. dar vienas dalykas,kas man labai patinka tokiam laisvam mano darbo grafike,kad aš, be galo gamtą mylintis žmogus,matau,kaip ji keičiasi.Turiu tam laiko,kad išeit,pasivaikščiot,pafotografuot. Tada aš atsigaunu  :wub: 

galbūt tokį darbą namuose pasirinkau dėl to,kad manęs labai nelepino gyvenimas vaikystėje,2 metukų dar neturėjau,o mirė tėtis,mane augino močiutė (pats brangiausias žmogus man  :wub:  ) . Mačiau pavyzdį labai artimą,kaip neturi mama elgtis su savo vaiku ir,laimei,ne tiesiogiai jį perėmiau,o padariau išvadas ir savo vaikus auginu priešingai,visiškai kitaip. O iš vyro giminės labai puikų pavyzdį turiu mamos buvimo namuose,užaugino ir gyveniman išleido du nuostabius vaikus :wub: 

Ar užaugę mano vaikai pasakys ačiū, aš nežinau. Dabar jie laimingi, aš laiminga, šeima rami,kad viskas prižiūrėta. Aš ne karjeristė, nenoriu darbe aukštumų, man prioritetas yra ramybė šeimoje. Ir dejuot nemėgstu,nes kas dejuoja,tegu kažką keičia. Nuo dejonių savaime niekas nepasikeičia,apart to,kad kitus suerzini

Tai vat koks romanas gavosi :D o dabar prašvis,lįsiu su fotoaparatu į mišką,gal dar liko tos šakos pasipuošusios nuo vakar balta glazūra  :B 

Atsakyti

Labas rytas,

Pa-ga-liau   penktadienis  :lietuva: 

Vakar pasikultūrinom vyro pageidavimu, o jūs, žiūriu, temas praplėtėt, gerai, kad yra ką paskaityt.

Dar vienas variantas padejavimų bobučių, kurios gyvena pvz.miesto centre, limono vertės bute, kojinė pilna prikimšta, paruošta sukčiams, o sako, kad nėr už ką maisto ir vaistų pirkt... nu tai va, u bagatych svaji privički :D

Abelo, labai Džiugu  :wub: 

Agnexxx, liudniausia skaityt dėl šeimos....  :unsure:  :4u:  :4u:  Darbas tai... matai pati, kartais ir pats susiranda :)

Ingriduška, o kodėl sakai, kad nuo nulio? Čia gal turi omeny kokį vyro verslą? Juk tai ne nulis, jei prasčiau sekasi, bet patirties ir žinių bagažas auga, tai koks čia nulis... :4u: 

Apie gyvūnus tai aš tikrai nepasisakysiu :D

Atsakyti

Olaiva, dėkui už romaną - labai gražiai parašei ♥, nes viskas buvo žinoma. Gražus sąmoningas sprendimas. Aš irgi pasirinkusi dirbti ne visą dieną, kad daugiau būčiau šeimoje.

Atsakyti

labas rytas

vat paskaitai jūsų nuomonės, kitų paklausai, ir ateina toks suvokimas, kad vistik negali būti dviejų vienodų žmonių ir jų gyvenimų.

o dejonės gal ne visada blogai. turiu omeny, kad netylėdamas ir išsakydamas, kas galvą spaudžia, gali sulaukti kokio vertingo patarimo, pavyzdžio ar kažko panašaus, kas galbūt padėtų rasti išeitį. kad kiekvienas mes savaip tuos skaudulius išsakom, tai vėlgi tik rodo, kad negali būt vienodų žmonių. kartais tie, kur dejuoja, tiesiog nori dėmesio, kurio turbūt greičiausiai nesulaukia artimoj aplinkoj. tai vat ir rodo, kad neturi pačio brangiausio - artimųjų meilės. to visoms ir linkiu turėti lig valios, ir dar truputį sveikatos :D

sapnavau šiąnakt daaaug šunų. daug. bet dauguma su pavadėliais ir šeimininkais :D  įtariu vakarykščio pokalbio įtaką :B

Atsakyti

Olaiva, su tuo pasipuosimu.... si ryta is miesto kaimukan variau ir stebejaus.... 2km pilku niuriu lauku ir tik pyst uz posukio balta. Ir kaimukas kaip is kokio filmuko. Visas baltas ir grazus 😍😍😍

Labas rytas

Atsakyti