man juros reikia Lietuviskos juros
ilgoje kelioneje buvau tik po 10 klases. vaziavom visa seima su auto i Kryma. Aplankant visas zinomas vietas minske, kijeve , sevastopolyje ir t.t. be jokiu viesbuciu, su palapine. kalnu takais. oraganizavo brolis, tai buvo labai viskas apgalvota su ekskursijomis. tiesiog kelione pasakiska buvo. poilsis ant juodosios juros akmenuoto kranto. brolis buvo tik susituokes tik issilaikes teises ir tik nusipirkes auto ( tevai auto neturejo) . tai mamai buvo nemazai streso vaziuojant kalnu keliais. o kai dar masina sustreikavo, 5 ukrainieciai sustoje aplink pakelta kapota , ukrainietiskai kalbedami padejo, ir juokesi, kad nupirks 4 biietus i LT ( o mes tai 5 vaziavom brolis pasposijo, kad mane 16mete anie pasilikt nori) . zodziu kelione tikrai isimintina, labai labai daug pamatyta ir su nuotykiais Na tokiais, kaip nakvynes vieta. vaziuoji vaziuoji, ir staiga , labai staiga sutemsta. stoji, statai palapine. o ryte prabudus, matai vaiksciojanti aplink milicininka... ir pamatai, kad miegojai visai salia kazkokio miesto daugiabuciu ... tai vat dar juodaja jura maciau, maudziausi, plaukiau laivu ir t.t.
paskui vel tik LT ir LV papludimiai .
nebutu tu sveikatos problemu, gal noretusi kur pakeliaut. bet yra kaip yra
dabar kelinti metai dziaugiuosi LT pajuriu. dziaugiuosi, kad pataikau "ant gero oro". ( svarbiausia kad nelytu) man uztenka taskytis bangose, vaiksciot pajuriu, saule palydeti osiant jurai . tu 4 dienu uztenka. vejas ispucia galva atostogavom Giruliuose, Sventojoje, Karkleje, salia Palangos. pabuvom kur nebuve, pamatem, ko dar buvom nemate. parduotuves toli, kaviniu nelankom. susikrauni paruostukus toms 3 ar 4 dienom. kambarys su virtuvele , dusu , wc. jura uz kopos. kaina dviem 20 - 25 eur. ir nebutina istisai gulet. galim vaiksciot. is karkles nueit i girulius pakrante. is giruliu, nueit i melnrage, pakrante
ir kiekvienas savaitgalis sode man irgi isvaziavimas i kita aplinka be kazkokiu patogumu. su lauko tualetu, su prausimusi is sulinio pasisemtu vandeniu . augaliuku glostymu. vaiksciojimu aplinkiniais miskais. maudymusi karjere. Grybavimu ... ir saulelydziai, sedint terasoje su vyno taure .ilgi poklabiai ir svajones